Home » , , , , , , , , , , , , » Ramadhan Buffet Media Tasting @ Bangi Golf Resort: Bloggers Snapshot....

Ramadhan Buffet Media Tasting @ Bangi Golf Resort: Bloggers Snapshot....


Bahang Ramadhan dah mula terasa ni uolss... Bertempat di Bangi Golf Resort on last Sunday night, iolss telah menghadirkan diri ke Ramadhan Buffet Media Tasting di sana bersama2 kawanan burung .... ha ha ha tak adalah... iolss melawak jer pepagi Isnin ni... dengan blogger2 semualah yang telah dijemput secara eksklusif (erks eksklusif ker??? Ho ho ho... poyo to the max iolss ni...)...untuk makan2 puas2... sampai bersandar atau meletopss perut memasing... ekekekeke.... Ok ayat over exaggerated.... 

Tapi sebelum iolss jamu mata uolss dengan makanan2 yang memang tip top dan meletopss.... Serious sangat yummylicious.... tak menyesal penuhi invitation ni.... berbaloi2 baq hang... Iolss jamu mata uolss dulu dengan bloggers snapshot.... Bloggers snapshot??? Hik hik hik... kami2 yang datang makan lettew.... Makanya amaran kepada uolss sebelum mata uolss berpinar2 atau uolss rasa nak muntah tengok muka iolsss jer banyak interframe tutuplah browser ni kalau the possibility is high... 

Ok peeps, let's roll the shot.... Amaran: Sungguh entri ni penuh gambar terutamanya gambar iolss... makanya sila fikir masak2 untuk scroll down sebelum dipenuhi rasa meluat... erkss ok iolss melalut.... 


Orang pertama yang weolls ber-selfie... hua hua hua... Kak Long Kawasan ni...hik hik hik ... Cik Lily Putih... ayat poyo to the max... tak sempat bergurau senda dan melawak lelama uolss.... lama dah tak jumpa... serious lama... last jumpa masa gi event makan kat Grand Blue Wave Hotel, Shah Alam ... boleh refer entri INI...sempatlah nyakat2 sikit....



Yess... handsome Iqy pun ada bersama mamanya Nory... Akhirnya dapat juga merasa dukung handsome boy tu... erkss Ash mana??? Ash tinggal Mummy tak bawak... nanti tak jadi kerja... Muahahaha.... Masih tak sesuai dan tak boleh nak carry along dia lagi.... nanti huru hara Mummy... memang taklah dapat nak buat kerja... mana nak ambik gambar makanan, mana nak jumpa orang, mana nak selfie ahakss.... selfie tu boleh ajer... tapi siapa nak tolong jaga??? Takkan Mummy nak berjimba dan biarkan orang lain jaga anak pulak kann??? Macam tak sesuai jer giteww... Melainkan dengan kerelaan tanpa paksa... Ha ha ha... 


Abang Ben Ashaari yang iolss tak perlu perkenalkan lagi... Salah seorang dari otai blog dan juga dengan Mek Onie... Haipp... nak bergambar dengan lelaki selain suami kenalah ada orang yang ketiga... takut2 jatuh fitnah... muahahaha sangat poyo kan statement iolss??? 


Dengan Hanim Hashim... woot woot supporter Bubblynotes dan kawan yang awesome... Murah rezeki Kak Long ni... banyak contest yang dia dah menang tahun ni....


Dengan Mek Onie lagi!!!


The one and only always stunning and gorgeous Kak Red ... tak kira di mana2... Sentiasa elegant in her own way uolss....


Ha ha ha ini haruss... #bloggerretis of #bloggergilahashtag group... my adik AJ... 


Adam tidurrrr ... dah time dialah tu... tak kira Mummy2 budak tetap nak bergambar... giteww kann??? Dengan Ruby!!!


Kawan baru yang sporting dan awesome Neena... Oops hari ni nak terjah blog Neena nak follow... hew hew hew.... Haruslah...


Alololo saja ek buat mimik muka macam tu ek Sally??? One of my adik selain #bloggerretis tu.... Ahaksss... iolss ni banyak adik ni... Adik tak seibu tak sebapa tapi seblog... Ini juga merupakan adik se-protege.... 


Last but not least... giteww kann??? Mana satu agak2nya pilihan Ash dan iolss??...Ahakss....

Phew ini baru bloggers snapshot uolss belum lagi food snapshot... inipun dah berpinar2 mata... apakan lagi food kann??? Sabar ok... nanti iolss up-kan pulak entri tentang food dan apakah yang istimewa di Bangi Golf Resort sempena Ramadhan yang bakal menjelang tiba ni nanti... Get ready untuk terliur ok??? Ihikss... ^_*

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Ramadhan Buffet Media Tasting @ Bangi Golf Resort: Bloggers Snapshot...., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, June 9, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

22 comments:

  1. wahhh..meriahnye...ramainye blogger..xsabar nk tgk gmbr2 makanan pulak ni..cepatttt kak farahhhh...lapaww dah ni..hihi

    ReplyDelete
  2. yuppp..mkn kat situ sedappppppp :)

    ReplyDelete
  3. berkongsi keseronokan y farah rasai...

    ReplyDelete
  4. Meriahnya...byk blogger pemes gitew 👍

    ReplyDelete
  5. wuh ramainyer #blogerretis kat sana.. kann !

    ~PCL
    http://www.nazlee.com
    http://gelagatorang.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Auuwww! kita biasa2 je dik non hehe. Yang penting malam tu kenyang baq hang! muahaha :D

    ReplyDelete
  7. wah.. seronoknya... dapat jmpa geng2 blogger...

    ReplyDelete
  8. bestnya .........yang penting dapat makan-makan test food lagi.....

    ReplyDelete
  9. besntnya hehe...tak sabau nak tengok gambar makanan pulak hehe

    ReplyDelete
  10. meriahnya.. best je tengok :)

    ReplyDelete
  11. datang sini kak. onie dgn nory ada sebut aitu blog akak.tu dtg jenguk heeee...kemain laju update ye...

    ReplyDelete
  12. Nasib baik Iqy ada mama2 n daddy yang men"offer" diri tolong jagakan...dapatlah nory melantak makanan dengan sepuas hati..hehehe...

    ReplyDelete
  13. Meriah...jeles tgok adik jumpa kawan2 kat sana...

    ReplyDelete
  14. wow..seronok² bile berjumpa bloggers dan makan² :)

    ReplyDelete
  15. Seronoknyaaaa..... Akak tak pernah pergi event blogger. Kalau pergi agaknya, senyap sunyi sensorang lah... hahahaha

    ReplyDelete
  16. oit muke kite first.... kagum kejap la.... hehehehhe

    ReplyDelete
  17. memang tak rugi berbuke puasa kat bangi golf restaurant ni...harga dan makanan berbaloi2 . untuk harga yg lebih murah boleh buat belian atau tempahan awal sebab harga untuk walkin RM 65 seorang..berminat boleh je call @ whatsapp ke no 016-9645544

    ReplyDelete
  18. pergh terbaiklaa...nak jumpa jugakk

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia