Home » , , , , , , , » Office | When The Door Has Been Shut...

Office | When The Door Has Been Shut...

Source Extracted from Google
Dah masuk 2 tahun dah iolss jadi assistant Pink Panther... Dan dalam 2 tahun ni, memang dah faham sangat dah bila mana mood dia ok... tak ok... moody... marah... hangin... ceria...serious.... Apa orang kata??? Dah masak sangatlah dengan perangai dia... Dan tabiat dia pun iolss dah lali dan hafal... Biasalah tu kannn??? Mula2 memang nak ambik masa nak faham... Lama2 dah boleh ikut rentak dan tempo dah... Nak menari hip hop, cha cha, samba, merengue.... Dah tau step dah... 

Sama konsep macam perkahwinan jugak... Mula2 kahwin bila baru tinggal bersama hidup berdua... mungkin ada perkara2 semasa alam percintaan atau alam pertunangan yang kita tak nampak... Tapi bila dah hari2 bersama... Lama kelamaan satu persatu perkara yang kita tak pernah nampak atau sedar akan terungkai, kita nampak dan juga kita faham kannn??? ^_^...say cheese!!! Di sinilah di mana kita cuba adapt, give and take dan juga sesuaikan diri yer tak??? 

Konsep lebih kurang sama dan cumanya situasi mungkin berbeza... Gitewlahh gamaknya... Ok mukadimah iolss dah ke tengah laut jauhnya.... 

So, bila Pink Panther dah mula tutup pintu tu... Iolss dah faham benar dah... Dia tak nak diganggu, busy and not in the mood... So faham2 jer lah and beware... jangan tersilap sikit... After all mostly and commonly manusia macam tu lah kann??? Hik hik hik... So siapa2 yang nak masuk bilik dia tu berhati2lah ek??? Selalunya iolss yang suka bagi 'guide' kat Managers and colleague.... Ha ha ha.... Yelah iolss ni lain sikit... Tak syok rasanya kalau kengkawan kena marah... Boleh giteww??? Sama2 cari rezeki kann??? Sebab I know Pink Panther very well.... Kalau dia marah dia tak nak dengar excuses, answers, explanation segala bagai... Marah is marah....

However, frankly Pink Panther adalah seorang yang berhati baik, understanding dan juga so the fatherly uolsss.... 

*Lain boss lain ragamnya kannn??? ^_* 



Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Office | When The Door Has Been Shut..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, June 19, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

9 comments:

  1. tapi dia baik hati kan farah...hehehe..cam tau2 jerk..

    ReplyDelete
  2. pnh keje dgn pink panther tpi tahan tak sampai sebulan..hihi

    ReplyDelete
  3. kalau dah lama memang dah faham sangat kan..

    ReplyDelete
  4. bos..sebusuk2 diorg pun tetp bos kan..

    ReplyDelete
  5. tue la sebab dah lama dah faham kan

    ReplyDelete
  6. takotnyaa dapat bos gituuu..mau saya nangis 22 jam..

    ReplyDelete
  7. Kalau dh lama keje ngan dia mmg akan faham kan...hihi..

    ReplyDelete
  8. Kenapa pink panther? Sebab dia suka pink ke? hahaha... kelakar lah pulak! KN suka pink tau!

    ReplyDelete
  9. Wah.. Mmg terbaiklah secetary pink panther nih.. Hehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia