Home » , , , , , , , , , » Mummy Update-Lah Blog Ash!!!

Mummy Update-Lah Blog Ash!!!

Poyo to the max iolss ni!!! Muahaha... Blog anak sendiri, sendiri yang manage, sendiri yang update, sendiri yang control kekonon anak komen kat blog Mummy dia ek??? Bha ha ha...manalah Ash tu pandai menaip or open PC lagi uolss.... Yang dia reti colouring dengan Mummy, belajar Alif Ba Ta dengan Mummy, belajar ABC dengan Mummy, nyanyi Nursery Rhymes dengan Mummy through tablet jer... Lain2 takdo... >_<.... Jangan tak jadi cerita kann??? Ihikss... (banyak pulak gelak ketawa dalam entri ni...)

Well, this is more or less perli diri sendiri, sindir diri sendiri dan note to self.... ahakss ada ke orang perli dan sindir diri sendiri??? Could be uolss...sometimes we could be sarcastic to our ownselves kann??? Sama ada secara sedar ataupun tak sedar...bergantung kepada individu macam mana definition sarcastic itu pada mereka.... 

Semenjak dua menjak ke-busy-an tahap melampau melanda iolss ni... dah 2 minggu busy gilos ni... Iolss memang tak update blog Ash pun.... the last update was 1 week ago...Erks, kira oklah tu kann??? 1 week ago??? Lagipun Ash bukannya blogger kental uolss.... hik hik hik... Sampai nak ingatkan diri sendiri supaya jenguk2 blog anak tu... boleh??? interframe comment kat Bubblynotes ko.... Ting tong plak kepala bila kerja dah melambak2 ibarat Mount Kinabalu... (hu hu hu, untung Mount Kinabalu, kalau Mount Everest??? pengsannn...).... bila dah ting tong... yang bukan2 jer dari creativity ke crappy things yang iolss buat... Stress reliever-lah tu kononnya... 

Tu dia, sampai buat kemunculan sesuka hati dia kat sini kann??? Nak tanya semua orang sama ada miss dia ke tak??? Ahakss... ada ke yang baca blog Ash ni??? Oklah, oklah... terima kasih kepada diri sendiri untuk reminder ini dengan buat entri omelan ni... Nanti Mummy update ek Ash??? 

*Coming to be 7 months old... Alhamdulillah...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Mummy Update-Lah Blog Ash!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Wednesday, June 11, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

12 comments:

  1. Jgn jd cam kita dah la...last2 terkubur camtu jer blog anak...haha...

    Btw, hai ash!!

    ReplyDelete
  2. Wahh Ash pon nak ENTERPREMMMM jugakkk lerr ...
    Dah nak masuk 7 bulan dahhh ..Dah besarr dahh dia ..

    ReplyDelete
  3. dah besar dah ash...takpe2...ingatkan mommy yer update cite ash...hehe

    ReplyDelete
  4. mummy busy tak sempat update blog ash :)

    ReplyDelete
  5. kecik2 ash dah ade blog.. blogger termuda kot kat Malaysia nie.. hehe..

    ReplyDelete
  6. alololo..tomeinya dia..meh aunty gigit sikit pipi labuh tu..

    ReplyDelete
  7. ash semakin membesar..hampir 7 bulan dah..ish...

    ReplyDelete
  8. waaaaa..
    pp dia dh mcm shin chan pulak nie..
    ahahah..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia