Home » , , , , , » Kadar Zakat Fitrah Untuk Negeri2 Seluruh Malaysia 2014!!!

Kadar Zakat Fitrah Untuk Negeri2 Seluruh Malaysia 2014!!!

Source Extracted from Google
Cerita ulang2 pasal zakat fitrah ni tak perlu kot uolss??? Kalau uolss nak baca boleh klik pautan INI ... Entri iolss yang bertarikh 16 Julai 2013... Hampir setahun yang lalu, entri thematic Ramadhan jugak tu... hew hew hew... 

Dan hari ni, iolss nak kongsikan dengan uolss Kadar Zakat Fitrah Untuk Negeri2 Seluruh Malaysia 2014... Standby awal2... Dan sebagai peringatan, jangan sampai terlupa dah lah... Hua hua hua... Ini pun iolss petik...eh petik pulak...iolss kongsikan dari blog Perling Putih uolss.... Thanks kerana berkongsi wahai pemilik blog... Ha, apa lagi??? Jom roll out the chart... 

Ok rasa dah cukup besar dah ni, uolss boleh nampak dengan jelas kann??? So jangan lupa yer jelaskan Zakat Fitrah... 

*Kira2 campur tolak tambah bahagi...mysuami kena bayar Zakat Fitrah untuk tahun ni... RM 49.00... Ada 7 kepala kann semuanya... tapi tak taulah kot kot kalau tambah lagi yang iolss tak perasan ke atau terlepas pandang...Ahakss....
Terimakasih telah membaca artikel Kadar Zakat Fitrah Untuk Negeri2 Seluruh Malaysia 2014!!!. Jangan lupa share ya

Subscribe to receive free email updates:

22 komentar:

  1. Jadi kite punya rate KL, campur tiga jadi RM21.00 lah! huhu...
    Dah ade baby kan tahun ni kena lah bayar triple ^^.

    ReplyDelete
  2. insyaallah akan ditunaikan secepat mungkin

    ReplyDelete
  3. N pun triple juga :D total RM21.00

    ReplyDelete
  4. aik..apsal johor lambat sangat nie..hehehe

    ReplyDelete
  5. Hehe thanks sharing...RM7 je..:D

    ReplyDelete
  6. 6.50!
    6.50!

    Ingat lak kat iklan jual kuda dulu2 ...
    ^^

    Salam Ramadhan Farah ..

    ReplyDelete
  7. hee thanks for sharing sis !

    ReplyDelete
  8. thanks for sharing, sama macam last year. salam ramadhan Farah, selamat berpuasa :)

    ReplyDelete
  9. ho2.. RM7 aje.. tq share.. nak share kat blog teman lak bole farah?

    ReplyDelete
  10. Kami rm21 tapi hubby la yg bayar..;-)

    ReplyDelete
  11. sama jugak cam kadar tahun lepas..
    yer ke kak 7kepala?? kot ada yang tersembunyi..jeng jeng jeng

    ReplyDelete
  12. sabah still rm7..ok take noted utk suami he

    ReplyDelete
  13. Nice sharing... Jom bayar zakat...

    ReplyDelete
  14. Husben yang bayar. So x ambik tahu. Ha ha ha.

    ReplyDelete
  15. Akak mcm biasa la..byr utk diri sendiri..dania ayah dia yg byrkan...hihihii...ramai nya...best ada keluarga besar kan dik...dh tugas abahnya la yg byr kan....

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.