Home » , , , , , , , » June... There's Too Many Things...

June... There's Too Many Things...

Source Extracted from Google
Wohooo... bahang fenomena El Nino dah mula terasa (erkss dah mula ke??? Memang dah terasa dah pun...)... Bahang bulan June ni lagi2lah terasa oleh iolss... Huwaaaa.... Ahakss tetiba kann??? Buat entri luahan perasaan... wakakakakaka.... ala bukannya selalu sekali sekala jer... >_<... Kasi canlah sekali sekala buat luahan perasaan pulak... 

Today I feel like mumbling and ramblings on crappy things... La la la... 

Yup there are too many things occurring in the month of June 2014 ni bagi iolss... Bulan ni lah domain renewed, bulan ni lah road tax and insurance expired (pheww nasib tak time puasa atau raya uolss... tahun depan mungkin merasalah kot time bulan puasa tu... and the year after that time nak raya kot??? Uhukss..tiba2 El Nino melanda poketku...al maklumlah iolss kann all Mummy's role...bha ha ha), bulan ni jugaklah dipenuhi dengan dengan event2 tak kira sama ada personal or blog... dan bulan ni jugaklah banyak analysis and task dari Pink Panther yang semuanya nak deadline ASAP... 

Source Extracted from Google
Kemain giteww gayanya Pink Panther bagi lambakan task pada iolss...Adehh... happy ek boss??? Gue merana tau... Ha ha ha... Task tu tak kisah...Dah namanya kerja, tapiiii semua nak cepat dalam satu masa tu cukup untuk menjadikan hidup iolss kucar kacir dan huru hara jap...Muahahahaha...Serious kelam kelibut jer rasa... Yup, there are too many things for me in June... But itulah kehidupan kan uolss... Apa pun susah ke, kelam kelibut ke, huru hara ke, always set in mind there's always tomorrow dan hari ini tetap perlu dijalani...suka ataupun tidak, masa itu tetap akan berlalu dengan sendiri...One fine day when we look back, we realize one thing... we manage to go through it and we did it... That's how we could stay positive and be positive in life dan mencari spirit untuk meneruskan kehidupan... Tak giteww??? If we tend to omel banyak2 pun, or keep on repeating the hardness, the pain, the problem, the happiness...semuanya tetap akan berlalu menjadi semalam dan esok tetap akan menjelma.... Bila kita renungkan balik... Masa itu telah berlalu dan kita berada di hari ini... *_^.... 

Ok, June... I know there's too many things for me this month...But I will go through it no matter what... Cause life is a cycle and like a rollercoaster... Sometimes you are there, sometimes you are here...Things will continue to come and things will still happen...No matter what we still need to go through it... So... stay positive and stay cheerios!!! *_^... 

*Note to self katanya... ha ha ha...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel June... There's Too Many Things... , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, June 10, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

15 comments:

  1. Setuju ! Bahang kian terasa , tido malam pun berpeluh macam berlari satu padang. T_T.

    ReplyDelete
  2. takpe...take it as a challenge..amboi kemain omputeh petang nie.entah betul ke entak idok..chill je farah..tengok ash senyum jer...hehe

    ReplyDelete
  3. Moga semuanya dipermudahkan...good luck!!

    ReplyDelete
  4. btl2, suke ke tidak benda tu ttp berlaku so kena jelh jadap..hehe.

    ReplyDelete
  5. semoga semuanya dipermudahkan oleh Allah..semoga dimurahkan rezeki dan semoga kerja berjalan dengan baik..aminnn..

    ReplyDelete
  6. mid year nie time keje banyak laa akak bodek supaya KPI naik tahun ini..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. Moga2 segalanya dpermudahkan buat farah.... lya doakan farah sentiasa sihat ceria bertenaga dan dmurahkan rezeki selalu..

    ReplyDelete
  8. Moga fipermudahkan segala urusan kak farah...

    ReplyDelete
  9. Wah terasa bahang dia samapai ke luar ...he..he..Semoga dipermudahkan dear...

    ReplyDelete
  10. Mmg terasa sgt panasnye....bersandar kat dinding rumah pun panas....smpai ke malam dibawaknye...

    Entri terkini MINDAKABUR : Menambah 'Text Formatting Tools' Pada Kotak Post Google+

    ReplyDelete
  11. pink panther pic tu cantik dengan typewriter sekali....

    ReplyDelete
  12. rindu kat hujan... tak sanggup nak hadapi musim panas yg berpanjangan...

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia