Home » , , , , , , , , » Jadual Waktu Bekerja Ramadhan 2014!!!

Jadual Waktu Bekerja Ramadhan 2014!!!


Ho ho ho... lewat pulak muncul dan terlebih2 lewat uolsss...Kan dah kata busy hari ni... Lagi2lah today tak ada dalam office kannn??? Memanglah lagi tak sempat nak mengadap PC... Dushhhh.... 

Eh reading list blogspot dah tak semput lagi kannn??? Yeay... malam ni nanti bolehlah iolss jalankan misi untuk berjalan2 di blog uolss ok??? Tak sempat siang kita blogwalking malam, tak sempat malam kitablogwalking subuh, tak sempat subuh siang... Ha ha ha, bulan Ramadhan ni pulak tak sempat segala2, kita blogwalking sahur.... #trendbloggerramadhan.... Itulah flexibility dalam kehidupan katanya.... 

Erkss panjang lebar pulak bebel iolss walhal nak cepat, ahaks.... 

Oh well, finally today dah keluar memo tentang jadual waktu bekerja Ramadhan 2014 walaupunnnn....ahaks walaupunnn dah tau rutin tu setiap tahun. Marilah kita semua balik pukul 4.30 pm sepanjang bulan Ramadhan ni ek? Ada yang balik pukul 4 petang ke? Untung uolsss... kalau dapat balik pukul 4 ni at least memang boleh escape traffic congestion lah... Kalau 4.30 pm tu memang rasanya jalan congested jugak kot! Sebab memang ramai yang balik pukul 4.30 pm kannn??? 

Apa2pun Selamat Menyambut Ramadhan 2014 uolsss... Semoga kita semua dapat menjalani ibadah Ramadhan pada tahun ini dengan sebaiknya.... 

*Seronok dengan Ramadhan tahun ni dengan adanya Ash... Pasti lebih meriah ni... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Jadual Waktu Bekerja Ramadhan 2014!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, June 26, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

21 comments:

  1. Selamat menyambut ramadhan al-mubarak sis fara !

    ReplyDelete
  2. office noe tak ado buat announcement...pandai2 sendiri la..kawtim ngan bos...

    selamat menyambut ramadhan farah..

    ReplyDelete
  3. untung besar u dpt balik 4.30.. I ni balik pkl 5.30 during ramadan nanti.. huwaaaaa setengah jam je awal dari office hour... nasib baik opis dekat dgn rumah.. kalau still kat KL golden triangle area mcm opis lama maunya berbuka dlm kereta selama sebulan.. hahhaha

    ReplyDelete
  4. alamak yer ker ada jadual?uhuk uhuk sy keje sendiri so xde jadual huhu jeles tgk org bleh balk awal 4.30ptg ;p

    ReplyDelete
  5. Ehh samala jadual kita sis..pastinya seronok ramadhan kali ni kan.slmt mymbt puasa sis

    ReplyDelete
  6. best la dapat balik pukul 4.30...

    ReplyDelete
  7. samo dgn shark.
    blik awal.
    tp masuk keje pn awal.

    ReplyDelete
  8. Muz rasanya dapat balik kol 1 kot, sebab last year mcm tu jugak.... Hehe

    ReplyDelete
  9. bestnya balik awal..hehe.. selamat berpuasa sis

    ReplyDelete
  10. sempat agitu nak masak utk berbuka...huhu

    ReplyDelete
  11. Wahh seronok la Farah boleh main masak2 nganAsh tahun ni hehehe

    ReplyDelete
  12. seronoknya... leh balik awal...

    ReplyDelete
  13. Selamat Menyambut Ramadhan 2014

    ReplyDelete
  14. Samalah farah ... balik awal 4.30 tp jammednya sama juga sbb yg lain pun balik awal juga kan :)

    ReplyDelete
  15. akak masuk 8.30am balik kul 4.45pm balik....

    ReplyDelete
  16. Mmg jadual bln lebih pendek dan akan terkejar-kejar aikit..

    ReplyDelete
  17. salam ramdhan kak..best boleh balik kerja awal bulan puasa ni :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia