Home » , , , , , , , » I'm In Love!!! Samsung Galaxy Note 8.0...

I'm In Love!!! Samsung Galaxy Note 8.0...


Iolss bila update tentang products or stuffs yang iolss ada, seriously rasa tak best sikit dalam hati ni uolss... hu hu hu... Why??? Bukan apa, niat iolss ikhlas berkongsi untuk sesiapa yang tak tau tentang product tu dan whether worth it or not...Yelah weolls ni kadang2 kalau nak beli sesuatu barang tu, sometimes suka survey, baca review atau tanya2 orang... Hurmmm... So, that is exactly what I'm trying to do here... bukannya niat untuk riak atau show off kat sesiapa pun... Tapi lumrah dalam dunia ni, niat kita sering disalahertikan oleh pihak2 tertentu yang mungkin "meluat" dan juga tidak berpuas hati kann??? Well, hidup dalam dunia ni tak boleh terlalu memikirkan orang ye tak??? If you can't fit in, then let it go bak kata lagu Frozen... lagi satu, if you can't beat them, join them...giteww... 

Ok, I'm in Love!!! Muahahaha... Biarpun bukanlah Samsung Note 1,2,3 yang comel, biarpun bukan iPad, biarpun bukan iPhone... tapi iolss tetap in love dengan Samsung Galaxy Note 8.0 ni... Sekarang ni production for this dah tak banyak kata vendor...Ye lah, dah makin banyak yang canggih manggih kann??? Jarang kot jumpa orang yang pakai Note 8... Tapi iolss nak jugak... Muahahaha... Ini namanya purpose 2 dalam 1 uolss jangan tak tau... Untuk Mummy juga untuk Ash... Buat masa sekarang... 

Banyak2 gadget pun payah jugak, tak terbawak pulak nanti dalam handbag iolss yang dah sedia ada banyak barang tu... Muahahaha... Tapi Ms. Apple harus tetap di hati uolss... Now... iolss bersama pula dengan cinta hati baru iaitu Ms.Sammy... Ha ha ha..nama tak menghingat...lepas tu statement macam jatuh cinta dengan orang jer... Haipp...tak boleh jatuh cinta lagi dah... kecuali jatuh cinta berulang kali dengan suami sendiri... La la la...

Why I'm so in love with Samsung Galaxy Note 8.0 ni??? Jeng jeng jeng... Of course sebab musabab paling utama... I have fun in blogging sebab ada S-Pen... ha ha ha... dan sangat mudah nak blogging berbanding dengan screen Ms. Apple yang comel itu...Al-maklumlah dalam nak cope blogging momentum dengan kehadiran Ash ni, kena wireless dan mobile most of the time... Hu hu hu... Kalau tak, kelautlah jawabnya.. Huk.. Meaning... I'm seriously blogging my way kann??? Parah ni, makin hari makin serious pulak bunyinya... Parah betul dah tahap ketagih dengan blog ni...Muahahaha... 

But again peeps, seriously, kalau uolss nak screen yang sedang elok mata memandang.. ada pen for conteng2 to express your creativity out, always work with planner (meeting sana, meeting sini, taking notes for meetings...so on and so forth), ada function voice and data and work like PC... tengok movie, if nak layan movie dengan cara santai2 kat mana2... educational aids for kids... nak blogging dengan selesa dan puas besides laptop or desktop disebabkan masa tak mengizinkan untuk weollss mengadap laptop or desktop 24/7... this is one of good choice... for me lah... My life is easier now dengan kehadiran Ms. Sammy ni...ha ha ha... dah tak terlalu banyak dah bawak papers, books, diary or whatsoever for work purposes... Malam sambil baring pun boleh buat report uolss... *_^... 

For me, personally, for blogging purposes and for Ash... iolss rasa worth it lah... Ye lah, apa2 pun yang weolls beli, kita kena fikirkan penggunaannya kann??? Iolss ni jenis kalau beli sesuatu tu, harus nak sesuatu yang boleh digunakan secara menyeluruh...especially gadgets... Ok, siapa yang dah kenal memang tau, tapi yang tak tau...meh sini nak habaq... akak ni #gadgetfreak uolss... muahahaha... tapi tak adalah freak sampai asyik bertukar ganti jer... Tengoklah setahun dua ke??? Ikut mood dan economy katanya... 

Tapi dalam kelebihan pasti ada kekurangan macam yang iolss bebel kat SINI hari Sabtu hari tu... For every good things there is surely a bad things kann??? Sama jer concept-nya di sini... hua hua hua... Tapi kekurangan tu buat masa ni, iolss boleh buat2 tutup mata jer dulu... Ekekekeke...Tak adalah serious sangat...In life, in things tak ada yang perfect 100% kann??? Gain some, lose some kaedahnya... Hidup ini mengajar kita banyak sebenarnya... Tak kira dari segi kehidupan ataupun our possession... Betul tak??? 

*Still exploring and having fun with it bersama2 Ash... Ash pun excited...Over tau weollss anak beranak... erks...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel I'm In Love!!! Samsung Galaxy Note 8.0... , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, June 9, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

24 comments:

  1. wah...baru lagi...klu ada yang kita rasa selesa untuk memakainya..why not kita share benda yang rasa berguna untuk semua tu...

    ReplyDelete
  2. kalau peduli ckp org sampai bila-bila tak kemana kan...

    btw..daku masih setia pada apple dan tak tau sgt psl samsung nie :) but enjoy ur gajet mommy ash!

    ReplyDelete
  3. sharing is caring...mana tau bole jadi reference bagi siapa2 yang nak review barang...^_^

    ReplyDelete
  4. Kotak pun nampak dah cantik.. Hehe..

    ReplyDelete
  5. wahhhhh huntunggg badan heheheh :)

    ReplyDelete
  6. wah mcm best :) camera dye okay tak kak?

    ReplyDelete
  7. aritu pun ade survey nak beli tablet ni jugak farah, last-last beli xperia t2..hehe..hati mudah terpengaruh :)

    ReplyDelete
  8. wah bestnya da gadget baru..selamat explore kak :)

    ReplyDelete
  9. Tq wat entri ni farah...akak pun klu nk beli..google review produk tu dulu...kdg mmbantu...kdg x...sekurang2nya dpt info yg akak cari...

    ReplyDelete
  10. kalau nak dengar orang lain cakap susah la nak hidup.. pedulik kan semua tu.. N suka baca review, panduan orang ramai sebelum membeli :D

    ReplyDelete
  11. xpernah pakai lg s8.0 ni, teringin jugak.so tgk review org lain dulu kalau best baru beli
    ;)

    ReplyDelete
  12. waaa beznye...nak jugak..meh hadiahkan 1 kat yumida
    menaip guna note 8 ni senang x?
    pernah taip guna tab 3, rs agak lambat, byk typo..myb huruf dia agak rapat

    ReplyDelete
  13. Bestnya kak farah . Haha , one day , maybe :D

    ReplyDelete
  14. Skali tgk mcm tab 3 8.0 lia je haha.. lia nk tnye nii, hwmuch akk beli and camera die ok or ko????

    ReplyDelete
  15. Nak tau jugak apa bestnya ms sammy ni. Nanti citer tau. Akk pun guna apple dgn note 3. Note 3 tu khas utk internet. No calls. Iphone tetap di hati kan.

    ReplyDelete
  16. Wah... Mkin syok la blogging pas ni...

    ReplyDelete
  17. Pen tu nak guna cam mana ye. Utk apa. X pernah guna pun pen tu.

    ReplyDelete
  18. bila akk pakai hp note 3, memang best, terasa nak try tab note jugak...sebab ada pen...hhee... tapi belum ada kesempatan nak tukar sbb dah ada ipad mini...nanti hasben jeling2...hhee

    ReplyDelete
  19. Memang best guna gadget samsung ni......Mia guna Grand 2 sekarang ni, lancar jak kalau nak update blog....screen sedang2 besarnya so senang nak bawa kemana2 :)

    ReplyDelete
  20. but besar jugak nie....besar ler pulak hbag nak kena beli nie...huhu

    ReplyDelete
  21. Farah. Kte baru je survey note 8 ni semalam. Rm1070. Mengidam laaaaa.... !!

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia