Home » , , , , , , » Facebook | Error!!!

Facebook | Error!!!

Nak screenshot punya pasal... iolss bukak FB melalui Chrome...Hew hew hew... Tu dia...Facebook Error... Something wronglah tu dengan server ker, firewall ke, system ke... ahakss bercakap macam orang yang pakar IT jer... not!!!!

Tu dia, baru jap tadi ni Facebook dah bagi mesej cinta macam ni... Ha ha ha... Time to get back to work...No take 5 take 5 uolsss.... How long??? Tak dapat dipastikan... Memula ingat iolss jer ada problem ni, check check dengan kengkawan...rerupanya semua mengalami masalah yang sama...Muahahahaha...Makanya sila buka Share Folder dan cari kerja apa2 yang patut kalau dah selesai kerja.... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Facebook | Error!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, June 19, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

24 comments:

  1. Lerrr....rupanya...ingtkan niesa je td..hahaha....

    ReplyDelete
  2. ha'ah, tgh2 lyn tetiba...senyap. log in lg sekali...keluar macam tu...error.

    ReplyDelete
  3. same with me jugakla....jemput ke blog i tau
    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. haaaaaa anim pun baru dapat haha. Tanjat gegirl jap tadi, ingatkan hape la! :D

    ReplyDelete
  5. hehe..mee too! pelik jugak tetibe error

    ReplyDelete
  6. mengalami bende yang same tsk tsk. i was not alone after all hehe.

    ReplyDelete
  7. patut la fb Cik Nur tak boleh bukak...huhu

    ReplyDelete
  8. hahaha. ada genggg! ingatkan laptop prblm tibe-tibe.
    tutup laptop sambong study la gini. heheee

    ReplyDelete
  9. hahaha..sy ingatkan sy je yg kena mcm ni,ingatkan opis tetibe blok fb ke ape.hahaha,rupanya seluruh dunia lah ni kot ye? ntah ape lagi dia nk baiki ni si MAck hehehe

    ReplyDelete
  10. cuak skjp td..nak log in fb kuar mcm tu..

    ReplyDelete
  11. FB gile kejap tadi , now dah okay dah. Hahaha

    ReplyDelete
  12. salam. hahahha sama la kita sis...sy punya pun eror huhuhuu!

    ReplyDelete
  13. ada cicak tersangkup dalam server facebook tu hahaha

    blogwalking kat sini, jom baca artikel baru!

    Punca Ibu Diana Danielle Masih Belum Bertemu Cucunya
    http://syokbah.com/punca-ibu-diana-danielle-masih/

    Lagi 3 Gambar Gadis Cun Buat Selfie Maut Atas Bangunan - Blog 3 Dalam 1
    http://blog3dalam1.blogspot.com/2014/06/lagi-3-gambar-gadis-cun-buat-selfie.html

    ReplyDelete
  14. KAKAK .. HEHE .. SEMUA PENIAGA ON9 DA MENGGELABAH .. SBB SITU JE SUMBER TUK CARI REZEKI :p

    ReplyDelete
  15. ooOoo... ramai yg kena rupa nyerr... ingatkan idah ajer... :D tapi dah okay dah... kejap jer dia pening lalat... hik3x..

    ReplyDelete
  16. eh sama la kita..hihi.IT da block FB dr pc saye..hihi

    ReplyDelete
  17. ade la tu dorang dok upgrade kot..huhu

    ReplyDelete
  18. Takpe, kak. Facebook dah okay. Mungkin Facebook pun nak berehat jugak sekejap. Hehehe! :D

    ReplyDelete
  19. a'aa dia error gateway Pentagon down dengan facebook sekali xleh masuk hahahaaa

    ReplyDelete
  20. Pagi tadi ADMIN FB kot..Dieorg mintak maap sebab FB error for 1/2 hour smlm..huhu..

    ReplyDelete
  21. Busy betul smpai x perasan bila error nya...

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia