Home » , , , , , » Dapur DD Ikan Bakar& Bbq....

Dapur DD Ikan Bakar& Bbq....


Memandangkan Pink Panther on business trip dan iolss pun ada urusan yang perlu diselesaikan... makanya hari ni iolss cuti uolsss... Alhamdulillah dah selesai pun urusan tu... ^_^... 

And kesempatan cuti yang ada hari ni, for the first time iolss menjejakkan kaki serta merasai makanan2 yang disajikan oleh Dapur DD Ikan Bakar & Bbq yang bertempat betul2 di belakang The Store Sungai Buloh di Bukit Rahman Putera....My comment??? Not bad uolss... Sebab sepertimana yang uolss lihat di atas, banyak selection lauk pauk dan juga ulam-ulaman... Dan masakan pun yummylicious jugak... Konsep restaurant ni adalah kampung and Asian Fusion....


Ha ha ha... pinggan yang pertama of course pinggan iolss dan pinggan yang kedua tak payah tanyalah pinggan siapa ye tak??? Of course pinggan mysuami... Dan pinggan yang ketiga dikongsi bersama2.... Ada rupa orang diet ke??? Makan ulam dengan sambal belacan giteww... 

My personal point of view it's worth of try lah... And tak ada masalah untuk iolss datang makan again kat sini... 

*Peeps I'll be back... Tinggalkan uolss sekejap... got something to attend to... ^_*


Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Dapur DD Ikan Bakar& Bbq...., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, June 12, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

25 comments:

  1. Jantung pisang itu sedap sungguh dicicah dengan sambal belacan !

    ReplyDelete
  2. menarik sungguh nama dia...
    dah mcm nama dd aliyas pulak.
    pinggan pertama tu bleh tahan ler lauk tue jer..
    hehe
    mmg shark x makan ler .

    ReplyDelete
  3. maybe dh makin improve berbanding baru keluar JJCM dulu.. ramai yg kata indah khabar dari rupa & rasa.. ada jugak la baca complaint kat jjcm fanpage sebab sy pun lepas keluar JJCM terus terjah dapur DD sebab x jauh dr rumah. memang masa tu.. service sgt2 lambat even org x ramai.. masakan time tu... setakat boleh kata asal tak mati je. Kalau makin improve blh la try sekali lagi tu pun kalau asben kita nak pergi la.. kekekeke

    ReplyDelete
  4. sedap nampaknye kak farah..lagi2 tang ulam n sambal belacan tu..yummy!

    ReplyDelete
  5. wah Farah..berbunyi dah perut ni

    ReplyDelete
  6. teringat bulan puasa, nampak ikan bakar sedap je, enjoy farah...

    ReplyDelete
  7. So tempting..
    Jemput join GA ini
    http://sueakgogeous.blogspot.com/2014/06/giveaway-puasa-rm50.html

    ReplyDelete
  8. waaa lama tau tak makan ulam jantung pisang cicah sambal belacan..sedap tu!

    ReplyDelete
  9. Tgk gamba tu mcm sedapla...tp x tahula kesedapan tu tahap mana..hihi..

    ReplyDelete
  10. Nampak menyelerakan la dear...sekali sekala mkn menu mcm nih memg membuka selera

    ReplyDelete
  11. Tang ulam n sambal belacan paling kecuq liuq..hehe

    ReplyDelete
  12. wahhh..jantung pisang tu..sdpnye..tp jauh sgt la plak kt sg buluh nunn..hukhukhuk..

    ReplyDelete
  13. jntung pisang,ulan pegaga..terbaik..suke masakan kampunggg..bila makan teringat mak kat kmpung..

    ReplyDelete
  14. Sedapnya dapat makan ulam2 mcm tu.... jantung pisang my favorite!!!! + ikan bakar. complete!

    ReplyDelete
  15. makan ulam tu..awet muda..saya suka jantung pisang buat kerabu..kecur lak

    ReplyDelete
  16. wah ! menu sihat tu, ulam-ulaman..mmg menyelerakan ;)

    ReplyDelete
  17. Wah....macam ni punya makan seminggu boleh cekeding ni Farah hehe...

    ReplyDelete
  18. dapnyer makan dgn smbal belacan....

    ReplyDelete
  19. patut la senyap..dating berdua rupanyaaa...

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia