Home » , , , , , , , , » Blogspot Semput???

Blogspot Semput???

Bha ha ha... semput lagi rupanya platform blogspot ek??? Ingatkan seharian jer semalam, tapi pagi ni masih lagi macam ni... Tak boleh nak view more... Makanya caranya kalau nak blogwalking adalah dengan sama ada refresh banyak kali ataupunnnnn..... Go through blog list kat tepi tu one by one... Ataupun reply from those who commented on our blog...Dush dush... 

Payah betol macam ni... Ingatkan iolss jer semalam yang menghadapi perkara ni seharian, rerupanya, adik2 di #bloggergilahashtag pun mengalami masalah yang sama jugak dengan akak ek??? Hew hew hew... 

Tak apalah, bertabahlah dan bersabarlah dalam menghadapi dugaan serta ujian hidup ni.... Kecik jer ni, small the pieces jer ni kalau nak dibandingkan dengan benda2 yang lebih besar di luar sana... Chill jer, tak perlu ribut2 dan tak perlu kelam kelibut... Everything will resolve once the time has come... Biasalah blogspot kann??? Untung ada jugak yang timbul, kalau tak timbul langsung??? Ha ha ha, lagi parah...

*Bosan gak kalau tak boleh nak blogwalking ni... Takkan nak update jer??? Ha ha ha...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Blogspot Semput???, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, June 24, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

25 comments:

  1. kan. aduh susah nak baca feed :/

    ReplyDelete
  2. Menyampahlah blogspoootttt ni , nak refresh pun boleh jadi marah. Hahaha. T_T.

    ReplyDelete
  3. Patut la ingat blog CP saja ada masalah..

    ReplyDelete
  4. haaaa kan?
    xboleh nak bw.
    jem betul
    nk kne refresh2 seketui je yg kua kt home =.=
    sadis!

    ReplyDelete
  5. I pun geram.. ingatkan line internet I.. rupanya blogspot punya hal.. kecik ati ai tau :(

    ReplyDelete
  6. blogspot selalu camni..boleh bikin marah je kan..huhu

    ReplyDelete
  7. haishhh ingat kan AA je dashboard blogger problem huhu..
    bila baca entry akak, terus rasa lega sebab blogger yang lain pun jadi macam AA huhu..

    Sabar je la kan.. ;)

    ReplyDelete
  8. hehehe same ler kiterrr...maybe dia suruh tukar ker wordpress kottttttt?hehehehe

    ReplyDelete
  9. kakak sayang, dah lebih seminggu camni

    ReplyDelete
  10. Huhuhu sama la ngan blog akk...adehhh kena kasi relaks dulu...coolllllll :D

    ReplyDelete
  11. sha punya dah lebih seminggu... hahaha

    ReplyDelete
  12. sy punya smlm ok je kak..tp hari ni jd semput plak...aduyaiii..

    ReplyDelete
  13. owh blogspot memang slalu msalah ke ? baru tahu..hihi

    ReplyDelete
  14. blogspot masih biul ni... tapi sebelum2 ni pun selalu gak biul :)

    ReplyDelete
  15. iya kak. dari petang semalam dok tengok .. huhu,, sabor jelah..

    ReplyDelete
  16. hrm...katanya sementara.tunggu jelah diorang resolve problem ni

    ReplyDelete
  17. miza pun ingat miza sorag je ad masalah ni..puas tkan view more..hehee

    ReplyDelete
  18. Saya pun sama.
    Nasib baik bloglist saya ramai:)
    http://drshikinzainal.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. sm la...jd cmtu gak smpai hr ni x ok2...adeh.nk BW pong susah

    ReplyDelete
  20. saya ingatkan pc dekat office yg problem. rupanya mmg blogspot semput eh.. :p

    ReplyDelete
  21. Sama lah jugak dengan aida..tension betul..entah kenapa ntah..gile agaknya!cepat2 lah elok ..huhuhu

    ReplyDelete
  22. Biasalah blogger dok bertmbh...smput gak dia..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia