Home » , , , , , , » Berjodoh Dengan Wedges...

Berjodoh Dengan Wedges...

Ini last cerita tentang kasut for this month...Muahahaha.... Sambungan kepada kisah semalam Kasut Makan Tuan??? ... serious sakit uolss... hu hu hu... tak jadi blister, tapi melecet... malam semalam mandi sakit ooo...perit... but today tidak lagi!!! ^_^... Is it the correct words to express... wedges ni super lembut to the max!!!*_^

Hu hu hu... memang nampak gayanya berjodoh dengan wedges lah iolss ni... Sebab sepanjang beli wedges tak pernah fail! Semua menjadi dan sangat comfy untuk dipakai... Smooth jer... Tapi, dalam banyak2 wedges inilah wedges yang paling lembut dan paling seronok sebab ada rasa cushion kat dalam tu bila berjalan... ho ho ho... Makanya lepas ni bertambah lagilah wedges collection iolss ni dalam shoes cabinet tu... Hu hu hu... Stilletos??? Heels??? Ada... tapi kalau ke office iolss lebih selesa memakai wedges... Yang lelain tu... ikut mood dan on special occasion giteww uolss... Senang nak move sana sini dan berlari ke sana sini... Al-maklumlah... Pink Panther tu memang suka suruh iolss exercise... lagi kalau angin dia tak berapa nak elok... 

Singgah kejap jer ni, hari ni still super duper busy uolss... Sementara Pink Panther attend con call... Iolss pun beriadah serta berekreasi sekejap di sini... Muahahahaha...Oklah bye for now... Till we meet again, cheerios!!!

*Ada 2 pending reviews yang belum siap... oh noooo...bilalah nak siapkan ni... hopefully bolehlah curi masa sekejap nanti, malam tadi seriously knock out uolss, Ash tidur iols pun sama knock out... extremely exhausted namanya giteww....
Terimakasih telah membaca artikel Berjodoh Dengan Wedges... . Jangan lupa share ya

Subscribe to receive free email updates:

20 komentar:

  1. eh eh kite pun suka pakai wedges. pakai flat shoes ade certain tu memang makan tuan. menyampah ! T_T.

    ReplyDelete
  2. pakai wedges memang lebih selesa dan tampil dengan yakin melangkah..cantik wedges akak..ade ribbon comel lagi :)

    ReplyDelete
  3. cantik!
    MG blom ada lg ksot color purple
    nk crik gak la nnti. hehe! :P

    jenguk cara buat mehun yg pling jijik kt blog MG ..euuuwww

    ReplyDelete
  4. sy pun selesa pakai wedges. anyway cantik wedges uolss calour purple tu

    ReplyDelete
  5. wah cntknye wegdes tu dear!!!.....brand ape tu?

    ReplyDelete
  6. Akk x leh pakai kasut camni. Sakit kaki.

    ReplyDelete
  7. purplelicious gitu! my feveret tuuuu :D

    ReplyDelete
  8. cutenye wedges..saya bukan pengumpul kasut2 ni..huhu

    ReplyDelete
  9. weee..comei wedges..suke jgk pakai..xde la rase nk jatuh mcm pakai heels..hihi

    ReplyDelete
  10. Wedges memang selesa Farah, Mia pun suka pakai gak :)

    ReplyDelete
  11. purple...dah lama akak tak pakai wedges...nak kena cari satu ler....

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.