Home » , , , , » Ash's | Fear Factor: Takut Jugak....

Ash's | Fear Factor: Takut Jugak....


Ho ho ho... fear factor Ash yang pertama memang dah jelas di SINI ...Dan iolss ingatkan itu aje memandangkan bila nampak cat yang live dia siao nak tarik2 lagi ekor cat tu... Beria menunduk uolss nak dekat dengan cat punya pasal... 

Semalam Nek Ma Ash belikan cat mainan yang bergerak2 segalanya termasuk ekor... yang kat atas tu... Guess what??? Fear to the max Ash... 

Menangis dan jantung dia berdegup laju serta kencang sangat... Peluk Mummy ketat2... Hu hu hu... Dah tu payah pulak nak pujuk uolsss... Sudahnya sorokkan cat tu dalam store... He can't even see th2 sight of it... Sebelum demam eloklah jauhkan cat tu siap2... Karang sesia jer... Abah Ash kata, dah tak payah tunjukkan or bagi lagi... 

He he he... ingat Mummy dia jer yang takut cat sampai menjerit2 dan terlompat2.... Rupanya Ash pun sama da.... Takut jugak... Alamak macam mana nak protect Mummy yang takut kucing ni??? Muahaha... 

*Memang so the anak Mummy Ash ni... mostly menurun kat dia....

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Ash's | Fear Factor: Takut Jugak...., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Sunday, June 15, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

19 comments:

  1. Haha... Faiqah de satu kucing ni... Dah tercabut mata dah.. Sehari je batery dh hbis..

    ReplyDelete
  2. memang anak mak ash ni. ahahaha

    ReplyDelete
  3. hahahaha...teringat kat aleesya mase kecik2 dulu..balik umah nenek dia kat trg..cik ayu dia belikan kucing mcm tu la..boleh gerak2..lepas dua jam dia main dah tak gerak2..kepala pon dah senget2..hahahaha..kalau kucing tu hidup mmg kesian betul kat dia..

    ReplyDelete
  4. Haha, Ash mana boleh takut kucin, nanti tak macho :P

    ReplyDelete
  5. yeay!! geng la kite ash.. takut kucing jugak..hihihi...

    ReplyDelete
  6. hahaha ! geng la dengan irfan masa mula2 jmpa benda ni, sekrg dh tak takut, siap tercabut kaki mainan tu..huhu

    ReplyDelete
  7. Hehehe takut kucing la pulak ..menurun dari Farah kot hahhaa ..sian Ash ..

    ReplyDelete
  8. hohoho yang ni ker?mmg takut arrr budak2 tgk sbb patung blh gerak2 hehehe

    ReplyDelete
  9. alamak takut kucing ka? hehe berlainan dengna anak saya berani sgt dengan kucing. pantang tengok kucing. kalau kucing nak gi tempat lain. tarik ja ekor. Kesian kucing kena buli.

    ReplyDelete
  10. hehee..mula2 berani skali dah boleh bgerak2 takut plak yer hehee :)

    ReplyDelete
  11. he he, kesian juga, kelakar pun ada.

    ReplyDelete
  12. hihi.. kucing patung da gitu.. kalo yang real mesti lagi panic..
    tringat plak ada member yang dari jauh lagi nampak kucing dah menggelupur..

    ReplyDelete
  13. laaaaa kesian Ash hehe. Memang kucing tu akan duduk lama lagi la dalam almari tu haha :D

    ReplyDelete
  14. aloh...cian ash.Aqil ada gak....abah beli rabbit.naseb la dia x takut

    ReplyDelete
  15. kena beranikan ash ni mummy baru boleh protect mummy nanti..mesti jantung laju je berdegup tu..sian ash..

    ReplyDelete
  16. Si kembar mmg takut benda2 betgerak dan berbunyi mcm ni...hihihi...tp kjp je...edok lusa dia pijak2 benda tu sampai jahanam...

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia