Home » , , , , , , , » Ash Cari Mummy Yer???

Ash Cari Mummy Yer???

Come to me Mummy!!! Come to me ...kata Ash...Alo lo lo anak manja Mummy yang sorang ni... Cari Mummy yer hari ni??? Dah syok 2 hari Mummy ada kat rumah teman dia bergurau, bawak pergi ambik angin, layan kerenah dia, hari ni mencari yer??? Macam tu lah kan uolss bonding di antara Mummy dan juga anak... Semua orang pun macam tu... Hurmm... tapi jadi Mummy2 yang bekerjaya ni memang nak tak nak terpaksa tinggal anak jugak demi rezeki sesuap nasi dan juga demi keperluan anak ye tak??? 

Ash elok2 yer, nanti petang Mummy balik... jangan cari2 sangatlah nak... (macam lah Ash baca blog ni kann??? muahahaha)... Mummy balik nanti...Mummy work, cari rezeki untuk kita berdua, kalau Mummy tak work macam mana??? Nanti Mummy nak beli baju Ash, bawak Ash pergi jalan2??? Bawak Ash naik car Ash... So Mummy kena work... Ash faham kann??? Malam karang kita spend time sama2 yer nak??? (Ha ha ha, emo seorang Mummy yang rindukan anak lepas dah 4 hari spend time together...masa dengan anak ni memang tak pernah cukup)... 

Jadi sesiapa yang kata iolss over ker, hover ker??? Depends... terpulang... Siapa yang jadi Mummy tu taulah macam mana rasanya... Dan siapa yang belum jadi Mummy akan merasa dan faham juga apa yang iolss maksudkan... 

*Ash-lah satu2nya harta weollss yang termahal dan paling berharga sekarang ni... The apple of my eyes... ^_^... I Love You much baby!!! 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Ash Cari Mummy Yer??? , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Wednesday, June 18, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

24 comments:

  1. dah rasa keperluan tu Mummy farah,rasa macam nak balik sekarang jugak..

    ReplyDelete
  2. tahu xpe.....sy phm sbb sy pon ad perasaan tu..huhuhu

    ReplyDelete
  3. sha pun belum jadi mummy, tapi nephew sangat manja dengan sha.... awwww terasa bahangnya...... comel ash ^^

    ReplyDelete
  4. Ash , comel baju .. minta pinjam boleh ?? hihuu :P

    ReplyDelete
  5. perasaan seorang ibu ..macam ni lah...

    ReplyDelete
  6. Anak2 adalah harta paling mahal untuk kita sbg ibubapa kan Farah ??

    ReplyDelete
  7. rinduuu iqy jugakkk...tak sabar tggu kul 5.30 nak balik...weeeee

    ReplyDelete
  8. Yup only mom will know the deepest feeling. ...oh..miss my dania...

    ReplyDelete
  9. dah biasa dok ngan mummy bila mummy cuti bila mummy work mestilah mencari..sabar ye ash..

    ReplyDelete
  10. tula yang seorang ibu lalui di tempat keje..keje untuk mencari rezeki untuk anak2 juga..pilu masa tak banyak terluang untuk anak..sedar2 anak dah membesar..

    ReplyDelete
  11. Biasalah Farah.....fahamya ibu ibu kat luar sana tu...Ashlah pengarang jantung mommykan....

    ReplyDelete
  12. lama dop nampk cuperboy hensem ni.

    ReplyDelete
  13. seronok ash dapat mommie dia yang penyayang...

    ReplyDelete
  14. Sangat memahami perasaan tu... :)

    ReplyDelete
  15. kan...anak ni la penghibur...kalu brpisah ngan anak...adoi...even g keje pon..teringat2 aje...

    ReplyDelete
  16. Mencari tu ea dh... Balik mmg melekat aje...

    ReplyDelete
  17. alahai...comel je dia. ala. anak sendirikan. macam akak dekat ofis ni pun, bila dia jauh sikit je terus demam anaknya. kesian dia. rindu dengan emaknya.

    ReplyDelete
  18. Alolo comelnye dengan baju Thomas Train die..

    ReplyDelete
  19. bergenang pula mata.. teringat anak kat rumah

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia