Home » , , , , , , » Anak Mummy Dah 7 Months Today!!!

Anak Mummy Dah 7 Months Today!!!


26th of June 2014, Alhamdulillah... Ash turns 7 months today.... kejap jer dah besar ek anak Mummy...Bagus cepat2 besar2... (yolah tu esok2 sendiri yang kerinduan saat2 macam ni...ahaks)... Cepat besar supaya boleh jadi kawan Mummy pergi ke mana2 sahaja... tak kira ke mana pun... He he he.... 

Dalam 7 months ni, Mummy rasa happy sangat dengan Ash sentiasa ada dengan Mummy... Kalau kat office memang ingat Ash jer... Tak sabar nak balik dan melayan keletah Ash... Dan dah 7 months ni, macam2 progress and development yang Ash dah show iolsss. Ala standard-lah tu kann??? Semua baby pun macam tu... 

Mengesot a.k.a menyusur toksah cakaplah, laju bak lipas kudung...Dia lagi laju dari Mummy dia, ok I am not intended to elaborate it further cause yesterday I've already told uolss the story about it. Boleh cuba refer entry semalam di SINI.

Hobi menyanyi serta kebecokan mulut tu toksah cakap lah.... Ha ha ha...Sangat riuh rumah dengan telatah dan keletah dia jer...Cukup untuk menghiburkan semua orang. Lagi satu, hurmmm... kalau tablet tu tak payahlah Mummy nak pegang sebabnya Ash dah conquer. So Mummy just sit back and relax to monitor. Phew... macam dah pandai sangat nak manage tablet tu by himself. Budak2 zaman sekarang kann??? 

Apa2pun... untuk anak Mummy... Happy 7 monthsary my baby son... Semoga membesar dengan sihat, sempurna, diberkati serta dirahmati Allah SWT, menjadi anak yang soleh, berjaya dalam hidup di dunia juga di akhirat. Mummy always pray for all the best things for you in your life and semoga happy2 selalu yer nak???

*Till then cheerios for now, pagi ni agak busy dengan banyak perkara.... Next entry mungkin akan kelewatan sedikit... Muahahahaha.... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Anak Mummy Dah 7 Months Today!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, June 26, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

30 comments:

  1. Happy 7th month ash! Semoga besar jadi anak yang soleh

    ReplyDelete
  2. cutenya
    nanti raya boleh melaram baju raya comey2 :)

    ReplyDelete
  3. dah 7 bulan umur ash ni ye.. sekejap je rasa masa berlalu.

    ReplyDelete
  4. memang sekejap jer kak rasa..
    tak lama leh kejar2 plak ngan mummy..

    ReplyDelete
  5. happy 7 months old Ash, kejap je masa berlalu. Cepat nau, esok tau2 je Ash dah boleh berjalan hehe.

    ReplyDelete
  6. Kalau pasal anak memang setiap saat, setiap minit kita ingat jer kat die :) berpisah seminit pun dah rindu!!

    ReplyDelete
  7. alolooo...cute Ash..tak lama lagi setahun lah umonya..

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah ..Ash makin membesar ..Moga terus membesar sihat dan kuat hehehe ....

    ReplyDelete
  9. kejap je dh 7 bln.tup2 dh stahun.time dia dh melasak.nti dh merangkak lg jenuh :)

    ReplyDelete
  10. Tunggu dia boleh berjalan farah...mmg penat yg amat..lagi2 boy plak tu..haha..

    ReplyDelete
  11. Kejap je dah 7 months kan... ni tengah time lasak lah ni... :)

    ReplyDelete
  12. Ash semakin membesar..semakin bijak..

    ReplyDelete
  13. Kejap jer budak tecik nie dah besar... ;)

    ReplyDelete
  14. wahhhh..dah besar baby ash...☺☺☺

    ReplyDelete
  15. comel ash. . 7 month already :)

    ReplyDelete
  16. dah besar si comey nie..
    ank akak pun birthday dia hari nie..
    26/6/2004 (10thn dah dia)...
    tetiba teringat lak bufday dia hihi...

    ReplyDelete
  17. yeayyyyyy
    cuperboy rock~
    rs mcm kjap pulak.
    umur bper br leh jumpa cuperboy ni.

    ReplyDelete
  18. Kejap je masa lalu kan? Smoga Ash membesar dgn sihat dan menjadi anak yg baik utk mommy-nya ;)

    ReplyDelete
  19. alhamdulillah..terus membesar dengan sihat ye ash..:)

    ReplyDelete
  20. happy 7 month old Ash...muahhhh from mama long...

    ReplyDelete
  21. Alhamdulillah... Moga mmbsr dgn sihat...

    ReplyDelete
  22. makin ensem ash! alhamdulillah dah 7 bulan pun, sekejap je rasanya kan :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia