Home » , , , , , » Wesak Day 2014: Lorr Cuti Rupanya Next Week....

Wesak Day 2014: Lorr Cuti Rupanya Next Week....

Source Extracted from Google
Lorrr, cuti rupanya Selasa depan uolss...ahaksss.... boleh iolss tak perasan uolsss...kui kui kui, dedikasi sungguh bekerja ni. Bila check calendar Pink Panther tadi sebab nak schedule meeting baru iolss terperasan. Maknanya kerja Isnin dan Selasa dah cuti balik...Hoyeahhh.... Bha ha ha... Ini semua propa... Sok2 tengok iolss yang cuti hari Isnin ni... Eh? Ha ha ha...

Siapa yang cuti hari Isnin depan sebab nak cuti direct??? Amboi uolsss... hari tu dah cuti direct ni nak cuti direct lagi??? Itulah dianya bila cuti kena dekat2 dengan weekend kannn??? Mesti ramai yang berfikiran dah alang2 cuti jer lah... Muahahaha... Tapi, simpan2 sikit untuk waktu kecemasan dan juga untuk musim perayaan yer???

*Tengah fikir nak berjimba ke mana dengan Ash ni on Wesak Day nanti... kui kui kui... *_^

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Wesak Day 2014: Lorr Cuti Rupanya Next Week...., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, May 8, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

24 comments:

  1. Klu dpt cuti direct.blh lompat bintang dh ni.. Hihi... Melampau kn...dh bg betis nk peha.. Hikhik

    ReplyDelete
  2. Amboiii ! Nak ikutlah , apa kata kita dating ramai ramai. Ewaaahhh. :P

    ReplyDelete
  3. dah tengok kalender..smua dalam dept tak leh cuti isnin tu..ada inspection & visit..hampeh jek

    ReplyDelete
  4. iolsss born on wesak day in 1991..huhu....selamat hari bercuti kak farah :)

    ReplyDelete
  5. seronok kan cuti lagi sis :D

    ReplyDelete
  6. akak kerja Isnin tu...xde nak nak plan gathering ke on Wesak Day?

    ReplyDelete
  7. tak dapatnya kak nak cuti direct..takde nak gi memana pon..
    baek simpan tuk raya..huhihuhi..
    akak gi mana?? ingat nak ke Shah Alam kot soping barang budak..

    ReplyDelete
  8. terlibat dengan majlis apc hari isnin di kuantan.xdapat cuti direct..huwarghhhhh

    ReplyDelete
  9. wahhh cuti panjang boleh la g hiking lagi ;p

    ReplyDelete
  10. Seronknyerr bila cuti dpt bersama jln2 ngan keluarga ..
    Mesti Ash suka tu ...
    Sama jugak la Lya ponkalau time abah diarang cuti mmg ambik kesempatan la bawak anak2 jejln ..

    ReplyDelete
  11. tempting tul cuti terselit tu...hhee

    ReplyDelete
  12. cuti wesak tak semua negeri cuti rasanya..kalau bercuti, selamat bercuti :)..seronok lah Ash dapat jalan² dgn mommy :)

    ReplyDelete
  13. yeah cuti...cuti berhabisan...

    ReplyDelete
  14. Hehe. Ofcos la cuti direct. Kebetulan pula ada hal so bgus la tu bole cuti skaligus. Yeahh, suke ash nanti dpt jalan2 ngn mommy yee :D

    ReplyDelete
  15. Owhh.. saya pun baru tau ni... :)

    ReplyDelete
  16. terkena hari selasa mmg time shida OFDAY so xde felling pape sgt heheee :3

    ReplyDelete
  17. Selamat bercuti kepada sesiapa yang plan nak direct bercuti..happy weekend..

    ReplyDelete
  18. Untung la sape sambung cuti tu..kiki..Sy x sambung cuti..InsyaAllah nk simpan utk cuti raya nanti..hoho

    ReplyDelete
  19. yeay cuti.. suka kan kalau cuti..
    rasanya macam satu beban dah terlepas..:p

    ReplyDelete
  20. bestnya kalau dapat cuti sambung tu...

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia