Home » , , , , , , , » Test Your Typing Skills #3

Test Your Typing Skills #3

Source Extracted from Google
Walaupun hari2 buat task kat office dan hari2 dok menaip entry for Bubblynotes... tapi seriously dah lama tak buat latihan keyboarding ni...hik hik hik...so agak macam terlupa pulak dah berapa words per minute yang iolss boleh atau mampu buat... Last practice was on September 24th, 2013 and now is like... already May the 29th, 2014... Almost coming to a year kot... Boleh refer di entri INI ... 

Makanya, merajinkan diri untuk uji diri sendiri hari ni... so here's the outcome of the test... 
Wahhh...nampak gayanya ada peningkatan ni... ekekeke... mungkin faktor yang turut membantu adalah apabila hampir setiap hari "update" entri di blog kot??? Apa orang kata, "practice makes perfect"??? Agaknyalah tu...

"Uols" yang bosan2 dan teringin nak cuba tu bolehlah click di SINI dan kalau nak "challenging" lagi, cuba "typing skills uols" dalam bahasa2 lain... ^_*

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Test Your Typing Skills #3, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, May 29, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

20 comments:

  1. Oh... kakak nak cubalah lepas ini Fara
    Nak tahu juga typing skill kakak.

    ReplyDelete
  2. Wah boleh cuba ni lepas ni .... nak tengok kelajuan aku menaip entri blog hehehe

    ReplyDelete
  3. trengkas..sapa2 yang kerja bahagian admin (biasa gomen) ada ujian trengkas kan..

    ReplyDelete
  4. hahaha..nak buat la ni.
    datang isi tabung.

    ReplyDelete
  5. memang tengah bosan skrg ni sbb work load tak banyak.. boleh lah nak cuba... hehehe

    ReplyDelete
  6. boleh di cuba gak nie kan sis :D

    ReplyDelete
  7. Result Screenshot Words per minute (WPM) 54 Keystrokes270(270 | 0) Correct words 51 Wrong words 0 You are better than 78.73% of all users (position 29340 of 137970 - last 24 hours) Share on Facebook

    ni saya punya...emm lama tak buat kak....macehh ehhh

    ReplyDelete
  8. Macam menarik je benda ni. Tapi saya tak tahulah boleh taip laju sangat ke tak sebab bukannya hari2 dok depan komputer menaip ;___;

    ReplyDelete
  9. Jap, kenapa sy nmpak keyboard tu dah macam biskut lidah kucing pulak tu. :p hahah

    ReplyDelete
  10. Subhanallah.. Comel pula ini keybord... Thanks for sharing cik...

    ReplyDelete
  11. hehe skill menaip sy rs mcm lemah je..semenjak dua menjak ni jarang menaip di laptop..menaip di hanfon kerap..hehe

    ReplyDelete
  12. Eh...ok gakkan dapat test skill kita menaip....walaupun surirumah hehe

    ReplyDelete
  13. typing skill saya tak kira bagus lagi ni... hmmm

    ReplyDelete
  14. Lebih kurang akk juga lah... Hehe

    ReplyDelete
  15. saya menang :D ekekekekek :3

    akak jemput singgah blog saya awksweetgitu.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. Ada masa terluang nanti memang nak try. :P

    ReplyDelete
  17. wah, menarik.. saya mmg nak tau jugak tahap kecekapan tu.. dah lama x test..hihi.. pasni nak cuba la.. anyway... tahniah la dapat markah tinggi.. kalau saya konfirm average ajer..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia