Home » , , , , , , , , , , » Sugarscarf Tetap Menjadi Pilihan Iolss...

Sugarscarf Tetap Menjadi Pilihan Iolss...


Pinjam gambar dari Sugarscarf sat... Blogging sambil Ash tidur macam ni lah gayanya. Tak sempat nak snap gambar... Muahaha... 

Rasanya siapa yang follow Bubblynotes, memang tau yang Saya Peminat Sugarscarf!!! ^_^... Memang majoriti shawl collections iolss adalah dari Sugarscarf... Tapi sekarang ni nak jugak berjinak2 dengan satu jenama yang di-suggest oleh Ainim Suju... Shawl By Snow ek kalau tak silap? Hew hew hew... Nak kena check balik entri Anim... 

Phew orang perempuan kann??? Kalau dulu sebelum berhijab... minat sangat kumpul handbag, kasut, jam tangan, baju and perfumes... Now dah tambah lagi satu pulak... Shawl... Cuma wide shawl jer belum banyak lagi... ada 2-3 helai kot??? 


Giteww kannn??? Oh ya lesung pipit yang tak berapa nak lesung pipit tu adalah buatan dari accident masa iolss standard 3 dulu. Iolss langgar bas bukan bas yang langgar iolss... Muahaha... Jatuh tersembam atas jalan bertar sebelah muka, terus berlekuk jadi lesung pipit buatan... muahahahaha.. kuat tak iolss langgar bas??? ^_*... Ok cerita terpesong sikit... 

So, terbaru dalam koleksi yang belum sempat rasmi adalah... 



Tak tau kenapa tersampuk sangat dengan Sugarscarf iollss ni.. But then, seriously I can't resist their collections. Memang for me suits my tastes. Asal melawat Sugarscarf jer jadi rambang mata. Asal melawat Sugarscarf jer mesti terasa cam alahaiii kan best kalau duit berkepok2 tebal berikat dengan getah dalam handbag atau bank. Memang iolsss borong semua...Muahahaha...Nampak tak permainannya di situ? I'm a shopaholics!!! Dushhh... tu sebab one of my ex boss pernah sound... are you sure that you are an accounting graduate??? Ha ha ha, sambil refer kepada penyakit shopaholics iolss. 

Men-touch screen entri ni pun sebab tengah terbayang dalam mata sok matching2 kan shawl dengan baju kerja sok. Sebabnya jap lagi ni nak menggosok. Muahaha.... Shawl belum rasmi kannnn??? Terfikir macam nak merasmikan... hurmm jap tengok kesesuaian baju... 

*Kalau nak pay visits to Sugarscarf selain melayari website boleh jugak... Seksyen 7,Shah Alam ada... muahaha... 2-3 hari ni dok sibuk mention Seksyen 7, Shah Alam... Sebab... iolsss dah  rasa cam hijab heaven jer kat sana tu... Ahaksss... Cam rasa nak cuba skodeng Radiusite plak lepas ni... ^_* wink wink 


Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Sugarscarf Tetap Menjadi Pilihan Iolss... , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, May 13, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

28 comments:

  1. tak pandai nak pakai cm nie sbb tak kene dengan muka Fiza.. cantiknye sis..

    ReplyDelete
  2. muslimah sekarang pun blh berfesyenkan walaupun tak dedahkan aurat..inilah flexibility kan..lagi cantik kan..:DD

    ReplyDelete
  3. PC selalu skodeng je radiusite dengan sugarscarf tu..beli belum pernah lagi..memang banyak yang berjenan shawl dia..sabar memendam rasa je ni..hukhukhuk..

    ReplyDelete
  4. iols x mampu ber sugar scarf ni noks hahaha

    ReplyDelete
  5. tak pakai shawl.tapi ramai yg kata Sugarscarf ni best.pernah tgk adik bongsu tunjuk kainnya.bila pegang sejuk jea.sebab tu jadi pilihan ramai kan.warna dia pun cantik2 jea.

    ReplyDelete
  6. kena tunggu husband present baru leh beli... agak tak mampu kalo nak buat pakai hari2

    ReplyDelete
  7. kak mia blum ada koleksi shawl dia lagi ni... cuma ada 1 inner dia je utk dipakai masa sbb2014 aritu...

    coming soon... bakal shopping juga nanti.. leh satu geng. dah tersampuk juga ni... bha ha ha..

    ReplyDelete
  8. cantyik tapi harga pun mesti cantik jugak kan kak hehe

    ReplyDelete
  9. Akak, saya pun ada madison scarf drpd sugarscarf masa the vendeur festival ritu..best

    ReplyDelete
  10. Teringin juga nak pakai shawl tapi rasanya bentuk muka tak sesuai...pakai yang main sarung jak ..hehe

    ReplyDelete
  11. Lya pon suka shawl ..Ada satu jer dr SugarScarf hehehe ...
    yang lain2 byk beli kat mall jer takder jenama tapi bila berkenan mmg Lya beli ..
    Kat sini takder OUTLET Sugar Scarf ..Lya beli ONLINE jer

    ReplyDelete
  12. aiyayayiiii qila tak gheti nak pakai cemni hihihi T_T

    ReplyDelete
  13. tak pandai nak bershawl la sis..tapi tengok orang pakai teringin juga nak cuba..

    ReplyDelete
  14. tak pernah lagi shopping kat sugarscarf..cantik gak shawl sugarscarft ni.matchlah dengan kak farah :)

    ReplyDelete
  15. husna xdela plak yg specific.. mana murah sebat je.. hehehe..

    ReplyDelete
  16. cantik jugak, tapi cemanalah nak memakainya agar muka bolatku ini nampak sesuai ye...

    ReplyDelete
  17. xpndai shida nk pkai farah huhuu..sarung je mcm syria hehee..

    ReplyDelete
  18. shawl sugarscarf memang cecantekkk la sgttt..tp xreti nk pakai belit2 sgt..btw..cantik kak farah pakai..kene la ngan akak..kalau kite pakai mesti cam pelik je..hikhik

    ReplyDelete
  19. kemain farah promote..tapi memang cantik2 nih

    ReplyDelete
  20. bentuk muka lya tak sesuai pakai shawl mcm nie..rasa mcm serba tak kena je :D

    ReplyDelete
  21. suka tapi muka tak sesuai... tengok Farah pakai cantik je

    ReplyDelete
  22. akak pun suka tudung2 Sugarscarft ni...cuma belum beli...mcm dah ada hint2...hehehehe....

    ReplyDelete
  23. X.pnh lagi beli dgn jenama ni..

    ReplyDelete
  24. cantik kak :) deno tak pandai pakai ... huhu

    ReplyDelete
  25. Hihi sampai penuh almari tu kan farah hihi
    Cik akak pun suka buat koleksi nie
    Yang penting kepuasan diri

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia