Home » , , , , , , , , , , , , , , , » Sibuk Dengan Ash's 2nd Photobook...

Sibuk Dengan Ash's 2nd Photobook...

Source Extracted from Google
Gigih mencuri masa during lunch hour tadi siapkan design and layout for Ash's 2nd Photobook... Dah mula merangka2 dan dah mula susun atur gambar untuk Ash's 2nd Photobook... Photobook yang pertama uolss boleh refresh memories or tinjau di SINI.

Sekali lagi iolss akan menggunakan perkhidmatan dari Pixajoy untuk print photobook Ash ni...Ahakss, setia betul dengan Pixajoy ye tak??? Well, iolss berpuas hati dengan hasil kerja pihak Pixajoy dan sememangnya happy bila receive order di tangan. 

Makanya, memang busy lunch hour tadi menyiapkan photobook Ash sampaikan tak sempat nak makan uolss...muahahahaha... puasa mummy demi Ash... hurmm... Masih nak edit sana sini... Rasa macam dah ok, tapi macam nak kena filter lagi sekali.... Tunggulah lunch hour esok pulak... Continue, hari ni siap first round esok second round... Memang planning nak buat photobook berjilid dan bersiri untuk Ash every quarterly... orang kata sebelum gambar lupus ditelan zaman, yelah manalah tau kot2 sok2 mummy tetiba pulak nak curang pada Ms. Apple dan bertukar ke Note 3??? (Ihikss...bayangan ni bayangan... In Shaa Allah kalau ada rezeki...) who knows kann??? At least gambar2 yang ada dah selamat di Dropbox dan juga printed dalam hardcopy... Al-maklumlah, iolss tak menggunakan DLSR...cuma guna semakphone jer bergambar...Muahahahaha.... DLSR tu salah satu dalam wishlist jugak...Ha jangan tak tau mummy Ash ni memang gadget freak uolss.... Bha ha ha.... 

*Tergendala kerja2 blog masa lunch tadi... focus sangat dengan Ash's 2nd Photobook... In Shaa Allah, kalau tak ada aral melintang next week mungkin dapatlah kot kalau place order esok atau lusa... hik hik hik... Mummy memang sentiasa over dan tak sabar...Seriously tak sabar nak lihat hasil kedua....

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Sibuk Dengan Ash's 2nd Photobook..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, May 6, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

40 comments:

  1. Kita pun ada 1 lagi photobook nak buat sebelum expired 19 May ni. Tapi seriouslyyyy takde masa. Sedih !

    ReplyDelete
    Replies
    1. cari masa cepat cari masa, kalau tak rugilah dear...

      Delete
  2. BEST KAN ANUM PUN SERVICE PIXAJOY

    ReplyDelete
    Replies
    1. pixajoy memang memuaskan hati setakat ni...

      Delete
  3. Ash mesti dapat mummy yang rajin macam akak hehe ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, moga2 terus rajin, tapi demi anak apa pun sanggup...

      Delete
  4. mesti cantik menarik comel ni ekan sis..tak sabar nak tengok hasilnya nnt

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah, kalau dah siap nanti iolss tunjuk yer...

      Delete
  5. haaa yg tu la yg ku malas..hehehe...nak kene edit bagaii..huwaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila rajin2kan diri anda yer...he he he...

      Delete
  6. X penah lg buat photobook.. Macam nak buat jgk je.. Mummy ash ni buat kite terpengaruh la.. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. silalah buat, silalah buat...ha ha ha...mummy ash tengah influence mama mursyid ni... la la la la...

      Delete
  7. tak pernah guna lagi khidmat pixajoy nih..
    pernah jugak plan nak cuci gambar2 yang ada..risau laptop buat hal lg..huhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cubalah husna, memang terbaik khidmat pixajoy ni..

      Delete
  8. rara till now x buat2 lg farah,mls kemahennn!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila rajin2kan diri anda ...he he he...

      Delete
  9. Wah... Mcm teringin plak nk buat utk adik dan kakak...

    ReplyDelete
  10. Dah siap nanti mesti tu lah yang dibelek2 selalu kan Farah...:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang first tu pun belek selalu jugak...

      Delete
  11. tetibe teringin gak nak buat.. salah mummy ash la ni. haha. dulu pernah buat photobook satu family.. tapi itu cerita 4 tahun lepas... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. buatlah buatlah, mummy ash pengaruh ni...muahahahaha...

      Delete
  12. rajinnya. teringin juga nak buat tapi macam tak banyak masa je

    ReplyDelete
    Replies
    1. i think you just need to spend an hour or two jer N... trylah...

      Delete
  13. xpernah lagi try service di pixajoy ni tapi selalu banyak promotion dorang buat kan :)

    ReplyDelete
  14. amboi sngup bkorman mase lunch semata nak siapkan photobook tu ye cik farah...
    hehe..jaga kesihatan tu..jgn sbuk wat keje len smpi xmakan tau... =)

    ReplyDelete
  15. wahhh.... untung budak2 zaman sekarang kan, banyak gambar diaorang masa kecik2, deno ada sekeping je gambar masa kecik tu pun dah berumur 3tahun.. hihi^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambar2 akak pun dah mula nak kabur dah, terasa dan terfikir2 nak buat photobook jugak ni...

      Delete
  16. ehem ehem..akak xnak buat photobook utk adik akak ni..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau macam tu kita kena jumpa selalu dan selfie banyak2 .... he he he...

      Delete
  17. Untung Ash..Looking forward for the final product dear..

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah, once the final product is in, I will share it here...

      Delete
  18. pixajoy besttt..tgh buat aritu tp terkandas jap..hikhik..nnt sambung blk

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila sambung yer dalila...hik hik hik...

      Delete
  19. hahaha... seronoknya dah boleh buat photobook lagi... iolls yang hari tu tergendala... langsung tak buat dah... masalahnya bila banyak sangat gambar-gambar ...jenuh nak pilih... orang kata jadi rambang mata...last-last tertangguh.. teruk betul perangai.. hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apa brother, please take your time...eh apasal iolss dah lama tak nampak brother ek? hari ni baru nampak? merajuk dengan iolss ke? muahahaha... *_^

      Delete
  20. malas nak wat sendiri...mintak tolong sister in law wat kan...hehehe

    ReplyDelete
  21. dah lama rasanya tak update pic family kat album nie.....

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia