Home » , , , , , » Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI

Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI


ERAZ FADLI mengajak semua blogger untuk join Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada yang join.. Segmen ini bermula sekarang dan akan berakhir pada Isnin, 02 Jun 2014 pukul 11:59 Malam sahaja.. LIMA atau mungkin SEPULUH atau mungkin lebih blog akan dipilih untuk direview.. Korang sure tahu apa keistimewaan blog di review kan.. Sama-sama membantu..

Selain daripada itu, seorang TOP REFERRAL akan untuk mendapat saguhati RM 10 atas usaha beliau promote, share dengan kawan-kawan serta join segmen ini.. Cara nak dapatkan TOP REFERRAL? Tentulah kena join segmen ini, lepas share link entri korang di Facebook ke, Twitter ke, group-group yang ada di Facebook ke kan..
Syarat : -
  1. Follow blog Eraz, dan like Page E'raz Fadli..
  2. Buat tajuk entri Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI
  3. Copy coding code yang telah disediakan di SINI dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Beritahu pendapat anda tentang blog ERAZFADLI.COM dan apa istimewanya blog korang..
  5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini..
Pendapat tentang blog ERAZFADLI.COM -
| Ceritakan di sini |

Keistimewaan blog sendiri -
| Ceritakan di sini |

# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini dikreditkan kepada blogger MiaLiana..

Eraz adalah adik beradik blogger protege Mia Liana...he he he... Abang Long Kawasan weollss... Pendapat tentang blog ek? Hari tu dah membebel panjang2 kat SINI  makanya selayaknya Eraz rajin2kan diri baca ek? Muahahahaha... Tak larat acik nak touch screen ni Papa Zara oiii.... Tapi satu yang best secara ringkas yang iolss boleh cakap... Blog Eraz cool and chillex macam tuannya jugak... 

Apa istimewanya blog iolss Eraz??? Muahahaha...ni yang payah sikit nak cakap... Blog iolss identitinya adalah entri yang panjang lebar... lambakan entri dalam sehari yang lebih dari 2 ketul... apa lagi ek? Risau nak cakap lebih2 ...karang kang takut terjatuh kepada riak lepas tu orang kecam pulak kata perasannya...oh please dan segala bagai... Cerita yang happy2, yang positif2 dan mungkin Cik Puan blog yang peramah kot serta mesraaaa... Gitew... 

*Support Eraz...a.k.a. Abang Long Kawasan...  

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, May 29, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

11 comments:

  1. singgah dari segmen yang sama :)

    http://lepakwithcoffeelover.blogspot.com/2014/05/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  2. nak join nak join..tp malam la baru dpt join

    ReplyDelete
  3. Hai kak farah! Dari segmen yang sama jugak

    http://fadzirazak.blogspot.com/2014/05/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  4. singgah tinjau-tinjau kat sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/05/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  5. Singgah dari segmen sama..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2014/05/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  6. Tibe2 datang entri ni balik.. Hehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia