Home » , , , , , , , , » Review Blog #1: Cerita Warna Warni Kehidupan by Sue Sopian

Review Blog #1: Cerita Warna Warni Kehidupan by Sue Sopian

http://www.suesopian.com
Holla peeps!!! Ini adalah review yang pertama untuk salah satu pemenang blog review bagi Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1... Sebenarnya dah agak lama iolss tinggalkan zaman review mereview blog ni, tapi In Shaa Allah, lepas ni iolss akan kembali aktif semula...Ha ha ha... Nak kata HEBAT jauh sekali, tapi iolss suka jer memperkenalkan atau featured blog kengkawan kat sini... Ye lah mana tau kot2 ada yang terlepas pandang...boleh tambah rakan kenalan ye tak??? Bantu membantu sesama kita... 

Ok... tentang Project Engineer weolls yang sorang ni... Iolss rasalah dari pengamatan iolss, ini mungkin blog yang ketiga oleh Sue...Dulu blog Sue dikenali dengan Ceritera Warna Warni Kehidupan dan juga My Lovely Frenz. Tapi iolss rasa mungkin blog ni Sue dah delete or dah tutup for viewing atas alasan dan sebab musabab Sue yang tersendiri kot??? Iolss pun tak berapa nak pasti... hew hew hew...dan yang terbaru dan di mana Sue aktif berblog adalah di SINI.

Dengan 107 Follower sehingga ke saat entri ini ditaip, apa yang iolss nak inform uolss, Sue ni rajin juga blogwalking dan meninggalkan komen di Bubblynotes kalau Sue ada kesempatan dan tak busy... Iolss faham dan weolls semua faham kann??? Masing2 ada tanggungjawab memasing...Ada kalanya kesempatan itu tak kunjung tiba... 

Berlatar belakangkan tema light pink, sedikit purple dan doodle satu family.. blog Sue memang kemas dan simple... Loading time pun cepat... Tak perlu tunggu lama2... Blog seorang isteri yang dah 4 tahun menyandang gelaran isteri dan juga 3 tahun menjadi seorang ibu kepada seorang cahaya mata comel...princess... (iolss gali info kat sidebar, Sue kalau tak betul sila betulkan...muahahaha) boleh iolss kategorikan sebagai sebuah blog yang berpayung di bawah kategori personal blogger... Seronok membaca kisah2 Sue... dan masih banyak lagi yang iolss nak kenal tentang Sue sebab iolss baru sahaja mengenali Sue dalam tahun ni kalau tak silap, tapi memang baru kenal-lah uolss... 

So, uolss, jom kita ramai2 meriahkan blog Sue dengan terbang mendarat ke blog Sue dan juga follow Sue... Sama2 kita support sesama blogger dan berblog secara sihat yer??? 

*Erkss... uolss ada lagi ke skill iolss ni dalam review blog??? Dah lama gila kot tinggalkan bidang review blog ni... Hu hu hu....

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Review Blog #1: Cerita Warna Warni Kehidupan by Sue Sopian, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, May 27, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

12 comments:

  1. bagus-bagus buat review...bole memeriahkan dunia blogging...^_^

    ReplyDelete
  2. buat la review blog sy plak. hehe

    ReplyDelete
  3. Nice nice...ari tu x sempat join, maybe next time insyaallah...
    Jp nk terjah blog sue plk...byeee ^_^

    ReplyDelete
  4. dah singgah kat blog tu..kemas jugak blognya, nak loading pun tak lambat..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. mama dah terjah blog dia.. hihi.. terjah sekali lagi.. vroom vroomm!

    ReplyDelete
  6. dah pi terjah secara marathon dah td! :D jemput singgah blog SM kalau sudi ye Farah :)

    http://santanmanis.blogspot.com/2014/05/perghh-terbaik-karipap-telur-ah-wani.html

    ReplyDelete
  7. Cantik blog.. Sejuk.mata memandang...

    ReplyDelete
  8. belum singgah lagi....mmg bz giler......

    ReplyDelete
  9. Nanti akak singgah blog cik adik ni eh...la ni terbatas skit nk bw....

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia