Home » , , , , , , » Ranking Alexa MOM #1...

Ranking Alexa MOM #1...

http://www.alexa.com/siteinfo/www.imanfirash.blogspot.com
Huk aloh, sibuk betul mummy sorang ni kannn??? Sampaikan blog suka2 untuk Ash pun nak check jugak Ranking Alexa??? Bha ha ha, mesti uolss pening dengan what am I up to??? Erm...Ash nak main dengan Ranking Alexa jugak ke??? Tak payahlah ek??? Mummy buatkan blog tu sekadar suka2 jer... bukan suruh Ash pening2 maintain Ranking Alexa... Ahaksss...Nanti tak pasal2 bagi tekanan tambahan free jer kat anak kannn???

Suka2 jer mummy dok menge-check Ranking Alexa MOM semalam kannn??? Tu apa motifnya tu??? Tak ada motif pun uolss... Iolss ni jer saja jer jari jemari gatal2 nak check Ranking Alexa blog anak sendiri... Tapi not bad jugaklah untuk si kecik ni... 

Global Ranking:
2, 399,206

Rank in Malaysia:
10,297

Source: HERE 

Ni agak2 boleh cross mummy tak ni??? Kalau boleh pun, lewat sikit kot? Tunggu Ash dah pandai manage blog sendiri in which jauh lagi masa tu, panjang lagi masa tu... Entah Ash minat blogging entah tidak... Muahahahaha.... Dan masa tu entah2 mummy dah retired dah dari blogging... Erkss..nak retired ker? Buat masa ni tak terfikir lagi... La la la la... Mummy punya Ranking Alexa macam yoyolah macam biasa, cuti berapa hari, tinggal blog...maka jadinya seperti INI ... Dah penat nak memanjat balik... Ho ho ho...
*Ini sekadar suka2 dan tak ada intention apa2 pun... but if uolss nak check macam biasa boleh pergi ke pautan INI

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Ranking Alexa MOM #1..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, May 15, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

17 comments:

  1. bagus jugak letak rank ni kak..untuk keberkesanan akan dtg untuk ash berblog kan :)

    ReplyDelete
  2. haha.. sikit hari lg boleh lawan blog mummy Ash ;)

    ReplyDelete
  3. heheheh silap2 mommy juga yang uruskan nanti bile dh besar pun.. hehehe tp harap2 ash pun berminat dengan blog bile besar nanti yeee :) hehe

    ReplyDelete
  4. Kurlasss. Mau mummy yang handle sampai ash besar nanti. :D

    ReplyDelete
  5. salam. uhuk..jauh lagi sy nak kejar akak punya ranking hhuhu

    ReplyDelete
  6. hep...hep....jangan tayang sgt..kang kuar kat notes kang....hehehehe

    ReplyDelete
  7. jap lagi lawan tokey la ni..
    jaga2 mummy..ash pintas sat jer..

    ReplyDelete
  8. adehhh silap2 Ash boleh cantas kak long ni nanti :D

    ReplyDelete
  9. nak lawan mommy tu c baby ash :D

    ReplyDelete
  10. wowww... ash pun ada blog yea?? heeee

    ReplyDelete
  11. Wahh..bagusnyaa..pencapaian terbaik tu..hehee///tahniah kak..

    ReplyDelete
  12. waa satgi fae visit blog ash hehehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia