Home » , , , , , , , » Ranking Alexa Bubblynotes.Com 19/5/2014

Ranking Alexa Bubblynotes.Com 19/5/2014


Ini namanya tekanan blog berulang... muahahaha... Amboiii Alexa... main kasaq nampak??? Sesuka suki hati nak besarkan sampai banyak sekali ek??? Haippp... Babab karang baru tau!!! (ayat ting tong iolss yang stress dengan Ranking Alexa yang tetiba jer membesar dengan banyak...) Why2 tell me why??? Heartbreak betol!!! Dushhh hamik luahan perasaan spontaneous... 

As at 19/5/2014... ini caranya ek mu balas jasaku??? Ahaksss... ting tong... 

Global Rank:
64,594

Rank in Malaysia: 
492

Sumber: SINI

Huh.. lagi 8 angka boleh genap 500 dan lagi 9 angka boleh tergelincir keluar dari landasan... Mungkin ada yang kata... amenderlah minah ni obses sangat dengan Ranking Alexa??? Biarlah mereka2 itu berkata kerana sesungguhnya mereka tidak faham. Mua ha ha. I work hard for it and bila besar bukannya senang nak kecikkan bila kecik bukannya senang nak maintain. Hanya mereka2 yang suka bermain dengan Alexa yang memahami sebab dan musababnya... 

*Nak check Alexa uolss cam biasa boleh cek di SINI... Pergh ni kalau betul2 tergelincir dari landasan ni payah ni nak kecikkan balik ni... Huwaaaa.... (sangat over dramatic tau!) 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Ranking Alexa Bubblynotes.Com 19/5/2014, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, May 19, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

26 comments:

  1. cepat kejar!!! alexa nie nak kena babap ngan Ash nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah nak suruh Ash babap dia... hu hu hu... stress stress stress...tekanan is tekanan...

      Delete
  2. Uwaaa Uwaa tumpang sedihh jap huhuhuhu ..Sabor sabor byk2 sabor jer Farah ..
    Huhuhuhu kalau cam gini jadinyerrkena giatkan lagi usaha yg adooo ..
    Chaiyook Farah chaiyok ..
    Nyanyi sikit la ..
    Jika kau fikirkan kau boleh kau hampir boleh melakukan ..
    Jika kau fikir ragu2 usahamu tak menentu ..
    kau BOLEH Kau BOLEH ..
    Haa kasi semangat sikit kasi semnagat biar berkobar2 ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha, thank you dear kerana jadi tukang bagi semangat kat iolss... love you... ha ha ha...

      Delete
  3. Betol2 payah nak kejar balik kalau dah dapat angka cam tu haha
    Kejar balik farah

    ReplyDelete
  4. jenuh benor nak maintn rank si alexa ni kan? nk kena babap gak ni ! hehe

    ReplyDelete
  5. perghh!! mantop!!! all the best.. chaiyok2!!

    http://www.norainyusoff.com/2014/05/makan-makan-di-restoran-cina-muslim.html

    ReplyDelete
  6. takpe kak farah, kurangkan lagi berat anda. eh eh.. hikhikhik
    teruskan usaha anda! :D

    ReplyDelete
  7. u can do it darling.... come on..

    ReplyDelete
  8. ranking fiza pun dah menurun..pelik betulkan..nak naik punyelah susah..nak turun kemain senang je kan..xpe kak farah...usaha terusss :)

    ReplyDelete
  9. Memang susah dear..too volatile & clueless...Really lost the track..just let it goes with the flow...hoping it won't goes beyond 500..

    ReplyDelete
  10. jeles pulak tengok ranking blog farah...hehehe

    ReplyDelete
  11. wah ok la tu ranking blog farah... :)

    ReplyDelete
  12. hebat tu farah.. mama jauh ketinggalan kot..

    ReplyDelete
  13. tahniah farah..tahniah bubblynote..keep it up..

    ReplyDelete
  14. Thniah dik....kena kecikkan lagi tuh..work hard ok

    ReplyDelete
  15. cuba lagi kak farah...mesti boleh tu..RA ni cpt sgt turun,tu yg niesa malas nk check..hehe

    ReplyDelete
  16. akk dah tergilincir sikit dah sejak mood yg xbrape ok kebelakangan ni huhu...

    ReplyDelete
  17. Agknya klu ayut follow benda ni mmg punah ranah semuanya..hahaha

    ReplyDelete
  18. ish nak maintain bukan senang tu.. apa2 pon semoga berjaya kak farah..:)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia