Home » , , , , , » Pemenang Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1 (Bloglist Winner)

Pemenang Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1 (Bloglist Winner)

http://www.bubblynotes.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html
Susulan dari Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1 yang telah tamat semalam pada jam 9.45 a.m....seperti yang dijanjikan iolss akan announce senarai pemenang pada hari ini iaitu 23/5/2014... Tapiii...iolss umumkan dulu siapa pemenang untuk bloglist yer??? Ready??? Bismillahirahmanirahim.... 

Pemenang Pertama

Pemenang Kedua

Pemenang Ketiga
Pemenang Keempat
Pemenang Kelima
Pemenang Keenam
Pemenang Ketujuh
Pemenang Kelapan
Pemenang Kesembilan
Pemenang Kesepuluh
Tahniah diucapkan kepada semua para pemenang yang telah dipilih oleh pakcik Random.Org... pemilihan memang purely based on numbers yang naik di Random.Org dan tiada unsur2 pilih kasih di situ ek??? Ngee... ^_* ... Pada yang kurang berjaya, who knows, untuk review blog uolss pula yang terpilih??? So, nantikan dengan sabar yer untuk pengumuman yang kedua nanti???

Thank you uolss kerana sudi support dan join segmen iolss kali ni... nanti iolss update senarai pemenang ke dalam bloglist yer.... petang2 sikit ker??? Till then, cheerios on Friday... *_^ 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Pemenang Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1 (Bloglist Winner), diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, May 23, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

39 comments:

  1. wahh tahniah semua..lya tak ada ekkk haha

    ReplyDelete
  2. Aaaaaaaa tahniah pada kengkawanku semua! (^_^)

    ReplyDelete
  3. Congrate utk kwn2 yg menang...happy for them walaupun akak tak terpilih..hehe :-)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...tahniah kepada semua pemenang...^_^

    ReplyDelete
  5. Yeayyy tersenarai... hehehe.. okey nnti farah masukkan akak dlm bloglist farah jugak k.. =D

    ReplyDelete
  6. Arghh ! Tok moh kita belot , tak naik pula. :P

    ReplyDelete
  7. Tahnia kepada pemenang.... waaa untung rezeki dapat masuk bloglist...hihihi

    ReplyDelete
  8. Salam Farah... selamat pagi... Tahniah pada yang terpilihhhh....

    Btw, Jaa tag Farah untuk segmen The Liebster Awards tau, kat sini :

    http://www.jaakechik.com/2014/05/the-liebster-award-jawapan-untuk-cik-nor.html

    ReplyDelete
  9. salam. tahniahhh semua pemenang :)

    ReplyDelete
  10. Sekalung tahniah dari kakak buat semua yg berjaya:)

    ReplyDelete
  11. tahniah pada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  12. Tahniah buat semua pemenang :)

    ReplyDelete
  13. tahniah buat semua yang terpilih...
    tunggu sesi ke-2 pula... :P

    ReplyDelete
  14. tak sempat nak join la babe..so sori darl!bukan tak support tapi tak cukup masa dgn keadaan skrg nie..

    next time ya!
    so sori again!

    ReplyDelete
  15. tahniah kpd sepuluh2 pemenang tuu..tahniah sekali lg
    tgu blog review pulak pas ni :)

    ReplyDelete
  16. tahniah kepada semua pemenang.. :)

    ReplyDelete
  17. alahai..x sempat nak join..huhuhu..dah lama x jengah blog kwn2. huhuhu
    tahniah buat semua!

    ReplyDelete
  18. alllaaaaa tak dpt pulokkk heheheheh takpe,, tahniah tahniahh,, nanti kita jalan2 same yee.. heeh

    ReplyDelete
  19. thniah pada semua yang menang ^-^

    ReplyDelete
  20. congrats semua yang menang ! ^_^

    ReplyDelete
  21. tahniah kepada semua pemenang..takde rezeki la kali nih..

    ReplyDelete
  22. tahniah untuk semua yang terpilih. :)

    ReplyDelete
  23. ya allah kite memang ke alhamdulilah.. sonoknyaaa tq sis

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia