Home » , , , , , , , , , , , » Mother's Day Luncheon @ Jemari Restaurant, Section 7, Shah Alam

Mother's Day Luncheon @ Jemari Restaurant, Section 7, Shah Alam


Mother's Day hari tu weolls outing ke Seksyen 7, Shah Alam. Saja2 dah lama tak turun situ. The last time I went masih baru nak membangun kawasan tu. Perghh, dah macam Jalan TAR pun ada. Memang sibuk dan pack jugak orang kat situ. Ramai gilos orang. Lebih2 lagi ada adat istiadat konvokesyen UiTM... Muahahhaha... memang melautlah orang. Ok tetiba teringat majlis konvo iolss dulu. Denggg... memories... 

Dah nama pun berjalan lunch hour kan? Makanya ambil kesempatan itu untuk treat my mum. ^_^... Yang simple2 ajer dan yang biasa2 ajer... Tapi sorrylah uolss... dah makan separuh dan dah nak habis baru teringat nak snap gambar. 


Weolls order nasi putih 2, udang petai, telur bistik dan juga sup cendawan. 



Rasa sedap and worth it juga... Total damage yang tak berapa nak damage adalah RM 36.00 hinggit. ^_^. Alhamdulillah kenyang... dan yang paling best weolls duduk kat sofa... berbantal pulak tu... Bha ha ha... Senang kerja. Baringkan Ash dan mummy serta Nek Ma makan. Sambil tu perhati2 Ash... Takut2 tergolek pulak. Sebelah tangan makan, sebelah lagi pegang Ash. 

Dah lepas makan, weolls fokuskan pada pencarian serta pemburuan. If uolss nak cuba, restaurant ni sederet dengan Tudung Fareeda.... 

*Tapi seronok jugak layan dan cuci mata kat sini... Sempatlah shopping dress ngan tudung iolss walaupun anakku rimas dengan orang yang terlalu ramai... sepuluh kedai masuk sepuluh jugaklah yang menegur Ash... hu hu hu... Anak lagi retis pada mummy? Erks... apakah... larikkkk 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Mother's Day Luncheon @ Jemari Restaurant, Section 7, Shah Alam, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, May 13, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

18 comments:

  1. Nasib la bila anak dh lebih ensem kan..confirm anak lg retis..mommy? Bertabah la...

    ReplyDelete
  2. seronoknya..mana gambar ash nya..huhu

    ReplyDelete
  3. Baru je pergi situ hari Sabtu hari tu..memang pack..tapi sempat lunch kat Secret lepas tu menshopping kat Jakel..hehe..Selamat Hari Ibu Kak Farah..

    ReplyDelete
  4. Wahh sempat lg tu shopping dress ngan tudung..
    Sambil menyelam sambil minum air kan Farah ..
    Hehehe Lya kalau jumpa ngan Ash Lya bawak larikk terus la hehehe ...
    Tak main dah ba ba cak Lya ambik jer dari tgn Farah pastu bawak blk umah hahaha..

    ReplyDelete
  5. hehehe.. Ash hensem sangat nih, sebab tu laa..>.<

    ReplyDelete
  6. wahh sedapnya menu tu especially sambal udang tu..kalau restaurant tu selesa..ash pun selesa :)

    ReplyDelete
  7. udang petai.. tu yang tak sempat nak snap gambar tu.. hehe

    ReplyDelete
  8. tu dia..petainya..mabeless!!osemm!!

    p/s:lama xgedik sini

    ReplyDelete
  9. Amboi, sempat shopping lagi. Serampang bermata-mata ni..

    ReplyDelete
  10. wah ..bershopping sakan ni.mkanan pun sedap jea.

    ReplyDelete
  11. beli shawl? haha..jom shopping kat VSNOW hujung bulan ini

    ReplyDelete
  12. Akak ada lalu sana jer masa g umah adik kat seksyen 7

    ReplyDelete
  13. Lama tak ke jln TAR... syoknya kan dapat bersantai cuci2 mata?

    ReplyDelete
  14. Tahan je lapo tengok udang beso ya hihi

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia