Home » , , , » Melayan Blog Isteri Jericho Rosales: missjones

Melayan Blog Isteri Jericho Rosales: missjones

Source Extracted from Google
Pelakon favourite Nek Ma Ash ni...gara2 Pangako Sayo...muahahahaha... entahnya, mama iolss minat sangat pulak dengan Jericho Rosales ni... sekarang dok sibuk nak follow Kusinero Cinta pulak... Adehhh...semangat betul Nek Ma Ash... jangan nanti dia sibuk suruh Ash berpakaian dan ber-style Jericho Rosales dah lah...Muahahaha... 

Tapi bukan pasal Jericho Rosales yang iolss nak cerita... tapi iolss nak kongsi dengan uolss yang iolss sekarang tengah syok melayan blog isteri Jericho Rosales iaitu Kim Jones yang diberi nama missjones ... Blogger juga isterinya...baru iolss tahu... ni semua gara2 membaca entri Muz di SINI... Gigih iolss mencari... Tapi bila dah klik2 memang layan jugak blog Kim Jones ni... Dia more to fashion, lifestyle and beauty kalau dari sekali imbas... kalau tak sekali imbas berkali2 imbas pun rasa yer jugak... hik hik hik... Boleh tahan cantik orangnya, haruslah sepadan ye tak??? Bagai pinang dibelah dua gitewww...Sesuailah mereka berdua...Bak kata rakan negara jiran kita... Secocok digandingkan... He he he... 

http://www.kimcamjones.com/

Uolss kalau nak tengok pun bolehlah pergi melawat yer dengan klik print screen yang iolss dah tempek kat atas ni...Manalah tau kot2 ada jugak yang jadi peminat tegar Jericho Rosales ni... hik hik hik... 

*Balik ni nak tunjuk Nek Ma Ash lah... muahahahaha...nak tengok apa dia omel nanti... Oh my mama... Agaknya lepas dah tunjuk boring2 dia gi blogwalking membaca... La la la... Mama iolss pun rajin jugak blogwalking uolss... Ekekekekee....

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Melayan Blog Isteri Jericho Rosales: missjones, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, May 27, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

22 comments:

  1. wife dia pun lawa..memang betul lah..sepadan gitu...hihuuuu~

    ReplyDelete
  2. thanks for sharing...baru je singgah...memang cantik orangnya...model kot sebab gaya ala2 model gitu...hehe

    ReplyDelete
  3. Dulu memang sangat gila dengan si Jericho Pangako Sayo ni...hehe

    ReplyDelete
  4. minat juga panga ko sayo dlu2..hehe

    ReplyDelete
  5. tak tgk tv kecuali siaran csi,criminal mind,bones dan seangkatan dgn nyerrrr..

    ReplyDelete
  6. Ok..ayut tertarik sbb ayut minat jugak jerincho ni..zasssss layan.

    ReplyDelete
  7. Laaa dah kawen ke abe jericho ni hehe
    Lama dah tak follow beliau

    Suka lagi kalau dia dengan Kristine Hermosa tssskkk~
    Tapi jodoh dia dengan missjones hee~

    Okeh terus terjah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gue pun ingt dia blom kawen. Huhuhu

      Delete
  8. sekali imbas... berkali kali imbas... pun sama je... hahaha.. kelakar plak,

    ReplyDelete
  9. senyap-senyap je kahwin ye si jericho ni..minat gila kat dia.dulu hari-hari rushing balik sekolah nak tengok pangako sa'yo. hehehe..

    ReplyDelete
  10. pengakosayo ini bukan cerita philipines tu ke???saya pun dah lupa pasal cerita ini..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  11. Tinggi taste Nek Ma Ash ea.. Hehe

    ReplyDelete
  12. ada nampak semalam blog nie......

    ReplyDelete
  13. husna minat jericho rosales sbb pangako sayo tu la dlu..:p

    ReplyDelete
  14. Skang citer baru dia kuserenocintamu eh..nampak cam best gak cerita tu..berlakon bersama Aaron Aziz n Tiz

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia