Home » , , , , » Marjerin Untuk Bersihkan Pakaian???

Marjerin Untuk Bersihkan Pakaian???

Source Extracted from Google
Muahahaha... tak pernah dengar ni uolss... tak pernah dengar...tapi tak taulah kalau2 uolss dah biasa dengar dan dah pernah buat... But seriously this is the first time I'm reading it and come to know about it... Melalui sumber di SINI dikatakan marjerin boleh digunakan untuk bersihkan pakaian. 

Memang susah nak hilangkan minyak hitam yang melekat pada pakaian tetapi dikatakan ada cara mudah untuk membersihkan kotoran itu. Sapukan sedikit marjerin di tempat yang kotor. Gosok dan bilas. Kalau ikut tips ni, dikatakan kesan minyak hitam akan hilang dengan mudah.

Setakat ni membasuh belum pernah lagi dengan kesan minyak hitam segala bagai, makanya opportunity nak cuba tu belum sampai lagi, tapi bagi sesiapa yang mengalami situasi minyak hitam yang melekat kat pakaian tu, boleh mencuba... Selamat mencuba!!!

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Marjerin Untuk Bersihkan Pakaian???, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, May 30, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

20 comments:

  1. pernah dengar tapi tak penah buat... hihi..

    ReplyDelete
  2. Seriousllyyyyyy? tak pernah tau ponnnn.

    ReplyDelete
  3. oooo baru taw..biasanya kalau baju terkena minyak hitam yg degil susah nak hilang tu, nory buang je, pasni tak buang dah, beli marjerin plak try cuci kasi hilang...heheheh

    ReplyDelete
  4. akak tak pernah cuba lagi.....

    ReplyDelete
  5. uit...peliks ni...tak berminyak ke nnt baju tu bila tonyoh dgn marjerin...

    ReplyDelete
  6. boleh try ni kalau ada yang terkena kesan minyak hitam..

    ReplyDelete
  7. Hehehe tak pernah lg buat camni ..Bila dah guna marjerin kan Farah ..tak susah ker nak sental lg baju tu ..Huhuhu mesti berminyak2 ..yer la marjerin kan huhuhu...

    ReplyDelete
  8. seriously. boleh la try nanti disaat emergency hihi

    ReplyDelete
  9. pon baru tau tips ni..boleh cuba..

    ReplyDelete
  10. wahhh. betul ke kak?
    first time dengar ni kak. mungkin boleh cuba nanti. :)

    ReplyDelete
  11. Tak pernah try lagi... X berminyak ke nnt???

    ReplyDelete
  12. Biar betik... Selalu wat sapu kat roti jeh benda alah ni... Mcmna dia berkuasa menggalkan kotoran degil nihhh

    ReplyDelete
  13. hmmm mcm peliks jah hihihhi.
    tp mcm betul pun hadoo sbb minyak hitam tu kot huhu.
    mcm lagi kotor pun ada hahahaha

    ReplyDelete
  14. oh memang 1st time dengar..marjerin ni kan macam berminyak..boleh eh ..nanti nak try lah..kikiiki

    ReplyDelete
  15. 1st time dengar.... ye la biasa sapu roti jer...hehehe...

    ReplyDelete
  16. Tak pernah dgr pun , Tak pernah buat pun .
    Gune utk buat kek je . :]
    BTW , done follow ..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia