Home » , , , , , » Malaysia's Blogger Under Alexa Top 500 Sites for MY...10.05.2014

Malaysia's Blogger Under Alexa Top 500 Sites for MY...10.05.2014

Source Extracted from Google
Last time iolss pernah update di entri INI .Terkini bertarikh hari ini 10 Mei 2013 ini adalah senarai Malaysia's Blogger di bawah Top 500 Sites yang iolss nampak lah dengan mata berkanta lekap ni, if ada yang tertinggal di mana2, sila maklumkan dan iolss akan membuat penambahbaikan... Mereka2 yang tersenarai adalah.... 

(Rank in Malaysia: 151, Global Rank: 28,271)

(Rank in Malaysia: 175, Global Rank: 28,894)
(Rank in Malaysia: 224, Global Rank: 36,371)

(Rank in Malaysia: 233, Global Rank: 30,951)

(Rank in Malaysia: 251, Global Rank: 32,101) 
 
(Rank in Malaysia: 257, Global Rank: 61,032)

(Rank in Malaysia: 368, Global Rank: 52,606) 

(Rank in Malaysia: 394, Global Rank: 101,579)
(Rank in Malaysia: 397, Global Rank: 57,088)
(Rank in Malaysia: 399, Global Rank: 55,252)
 
 (Rank in Malaysia: 416, Global Rank: 75,058)
(Rank in Malaysia: 424, Global Rank: 82,347)

(Rank in Malaysia: 429, Global Rank: 72,045)  - abang long kawasan, adik beradik protege iolss 

(Rank in Malaysia: 431, Global Rank: 62,526) - agak2lah kenal tak uolss siapa ni, muahahahaha... picisan jer...  
 
(Rank in Malaysia: 433, Global Rank: 60,026)
(Rank in Malaysia: 460, Global Rank: 67,634)

(Rank in Malaysia: 466, Global Rank: 68,242)
 
(Rank in Malaysia: 480, Global Rank: 70,959) - adik beradik protege iolss juga

SUMBER:SINI

Sesungguhnya bukan mudah untuk mencapai dan bukan mudah untuk mengekalkan a.k.a. maintain Ranking Alexa sejak kebelakangan ini... Sangat2 mencabar uolss... Phewww... Pengalaman sendiri, Ranking Alexa dah ibarat macam yoyo...sekejap dia mengecil sekejap dia membesar...macam main cak2... (masuk entri ni... rasanya akan jadi 2 kali iolss sebut main cak2 ni... sebab entri yang seterusnya pun ada tentang main cak2 ni...nantikan ...jeng jeng jeng....)... Tahniah kepada mereka semua yang tersenarai.... 

*If berhajat nak semak Ranking Alexa uolss...bolehlah seperti biasa melawat ke SINI dan semak...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Malaysia's Blogger Under Alexa Top 500 Sites for MY...10.05.2014, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Saturday, May 10, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

34 comments:

  1. Tahniah Farah!!! blog picisan pun tetap masuk ranking gitu......:D

    ReplyDelete
  2. Tahniah Cik Puan Farah.. Tahniah semua.. Juga pada Kak Mia dan Sally.. :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah Farah, maintain sokmo dia hehe.

    ReplyDelete
  4. Hebtanya kak Farah! Congrats! Nad 2k lebih T.T Bila tah la nak ada dalam list kak Farah hahaha

    ReplyDelete
  5. wahhhh ni nk kene menuntut ni,, blogger2 hebat belake ni!

    ReplyDelete
  6. Wah dear, ada lagi list ni ya..he..he Ingatkan dah tak nak check lagi..But honestly its a very challenging task. No clues/tips I believe. Semuanya haywire. May be I am just lucky to be part of the BIG group. Well done everybody..

    ReplyDelete
  7. Nampaknya blog Pakar Seo Blog Malaysia HH masih no 1

    ReplyDelete
  8. tahniah farah ! picisan sangat la tu smpai top 500 ! fuhh..

    ReplyDelete
  9. wow.. protege kak mia tersenarai :)
    tahniah buat kak mia dan anak buah.
    tahniah juga buat akak :)

    ReplyDelete
  10. semua hebat2 nih..salute u alls..and tahniah!

    ReplyDelete
  11. Sis..tahniah!!! sebab boleh maintain bawah 500... can't imagine how you manage to do it... :D... Tapi nama-nama kat atas tu memang hebat! !!!

    ReplyDelete
  12. Nak jampi.. ada tak? hahahaha!

    tahniah tahniah tahniah! XD

    ReplyDelete
  13. wah hebat la sifu tersenarai sekali....kipidap...

    ReplyDelete
  14. tahniah. .. bukan picisan dah kak oiii

    ReplyDelete
  15. Congratulations dear...keep up a good work...maintain ok..

    ReplyDelete
  16. Semestinyaaa jauh lagi nak kejar. Kekekeke.

    ReplyDelete
  17. Wahh.. semua hebat2 belaka.. :)

    ReplyDelete
  18. Wow...! tahniah Farah. Semangat lihat Farah hebat dah begini. Tahniah sekali lagi ^__^

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia