Home » , , , , , , , , , , , » Inflatable Swimming Pool for Toddler

Inflatable Swimming Pool for Toddler

Source Extracted from Google
Kalau inflatable swimming pool for toddler sepertimana gambar di atas ni, dah biasa sangat dah... erks, cam boring jer??? Muahahahaha... Gediks sangat iolss kann??? Kekononnya nak lain dari yang lain... Yup, iolss tengah survey secara online inflatable swimming pool for toddler ni sebab tengah merancang2 nak membelikan Ash inflatable swimming pool untuk upacara beriadah dan be-rekreasi di hadapan porch rumah... Habislah kereta tak boleh parking kat porch dah... Penuh dengan inflatable swimming pool dia nanti... Ihikss...tapi boleh jer... bila dah siap beriadah dan be-rekreasi kemaslah, simpanlah balik... 

Iolss nak cari inflatable swimming pool for toddler yang lain sikit...contohnya... 

Source Extracted from HERE
Macam yang atas ni, compact and simple dan iolss jumpa di website yang iolss link-kan di bawah gambar di atas. Harga RM 199.00. Hurmm, ok not bad jugak... Dan terus mencari lagi... 


Source Extracted from HERE
Yang ni from ebay dan harga adalah USD64.99... Ini pun comel jugak.. Macam best jer untuk terus survey dan survey... 

Source Extracted from HERE
Ini pun macam comel jer, macam best jer... muahahaha...iolss yang terlebih excited... Harga tak dinyatakan tapi nak kena What's App lah gamaknya... Nanti cuba2 survey lagi kot2 ada pilihan yang lebih menarik... agak2 Toy'R'Us ada tak??? Adalah kann??? Kan the whole lots kids galore kat situ... 

*Yang pastinya bila Ash masuk ke dalam tu, mummy pun kena masuk sekali... gitewww... ahaksss...jangan bocor bila mummy masuk dah lah... bha ha ha...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Inflatable Swimming Pool for Toddler, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, May 8, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

24 comments:

  1. hehee...semuanya cantik dan comel2 je..aida pon ingat nak cari satu jugak untuk bebudak kat rumah tapi..tak sure lagi nak beli yang mana..hehee

    ReplyDelete
  2. gambar yg last sekali tu macam comel je untuk ash :)

    ReplyDelete
  3. wah, mcm best jer.. mesti Ash suka nnt..

    ReplyDelete
  4. from ebay tu nampak menariksss sgt!

    ReplyDelete
  5. dulu masa I kecik2 dulu ada jugak mandi dlm kolam mcm ni..
    tapi zaman I tak lah secanggih kolam2 yg ada mcm skrg ni..
    u nak tau I mandi dlm apa?? DALAM WATER TANK HITAM yang dah tak guna lagi.. hahahahahhaa besar kau!! sepupu sepapat semua boleh muat dlm tu.. hehee

    ReplyDelete
  6. kalau kolam dulu2 mcm plastik tu, sekarang ni lagi menarik dengan warnanya dan dh macam taman menan..hehe mesti anak2 takmau keluar kalau dh masuk dlam tu hehe..Cik Anis singgah sambil klik iklan...jom singgah blog Cik Anis pulak ^^

    ReplyDelete
  7. wah, menariknya, dengan mamanya pun boleh join sekali ni

    ReplyDelete
  8. ai nak beli yg hello kitty untuk mimi....hahahhaha tamak mama dia nih

    ReplyDelete
  9. hohoho ini memang kesukaan anak2 ni! Tapi duduk kat apartment 4 tingkat memang tak berapa sesuai letak kolam ni dalam umah. Kang habis banjir! hehe

    ReplyDelete
  10. Bahahahaha mummy suka entreprem tauuuu. Meh sini Kak Nurie yang teman. Ehhh ! :P

    ReplyDelete
  11. semua cantik Farah..hihhi..ni anak yang nak berendam ke atau mak ayah tumpang sekaki

    ReplyDelete
  12. Yang last tu cam best je kan... :)

    ReplyDelete
  13. kakak una belikan anak buah una yg mcm gmbr atas sekali tu,, pastu tgh mandi2 die gigit,, bocor terus. hahahaha

    ReplyDelete
  14. Sy beli kolam biasa tu je... Mak bapa blh berendam sekali...

    ReplyDelete
  15. semua comell.... boleh bayangkan baby ash main2 air dalm kolam tu..

    ReplyDelete
  16. best kalau ada, tapi kat rumah tak de ruang nak pasang

    ReplyDelete
  17. Mmg best ni.. silap2 bapak budak pun join hehee.. :D

    ReplyDelete
  18. hahahaahha... biar betul fikir nak cari benda ni... I punya guna dalam 4 ke 5 kali, lepas tu I bocorkan... so dorang tak boleh main.... kejam punya ayah hahahahaha... wait until you have one then you know lah... hahahahaha. Tapi kalau Ash main dengan you saja, tak ramai-ramai tak apa kut huhuhuhu

    ReplyDelete
  19. kalau anak saya mau taknak kuar dari tiub ni....

    ReplyDelete
  20. mummy kene meoww kat luar je la, baby pool ni kecik. kalau mumy masuk mummy yang penuh satu pool.. huhu

    ReplyDelete
  21. alooo..geramnya tengok..
    kalau dapat nih konfem buat harta.. tak bagi org lain..
    main sendiri terkinja-kinja mcm budak kecik..:p

    ReplyDelete
  22. kalau ruang luar rumah tu luas kena beli satu nie.....

    ReplyDelete
  23. Memang seronok tgk.....geram pon adooo...hihi

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia