Home » , , , , , » Happy Mentor's Day Kak Mia Liana!!!

Happy Mentor's Day Kak Mia Liana!!!

Bukannya lupa, bukan sengaja buat2 lupa tapi sengaja asingkan dari entri Selamat Hari Guru 2014 tadi sebab ini yang terbaru dan dekat di hati juga... A special place for her in our heart dalam dunia blogging... Tanpa beliau tak berdiri kat sini weollss betul tak betul tak Eraz Fadli, Sally Samsaiman and Ainim Suju??? Kak Mia Liana adalah seorang mentor yang telah banyak memberi guidance, seorang cikgu, seorang kakak yang sangat prihatin, dedikasi and so sweettttt.... *_^... 

Terima kasih Kak Mia kerana banyak mencurahkan ilmu blogging dan juga berkongsi pengalaman dengan weolls, terima kasih Kak Mia sebab guide weolls, sanggup layan kegilaan weollsss yang macam2 kerenah kekadang ni, tempat meluah rasa, tempat berdiskusi, tempat berbincang dan tempat hoo haa serta berkongsi kegembiraan.... 

HAPPY MENTOR'S DAY 
KAK MIA LIANA!!!

Sincerely Us,

* Agak2 ada adik beradik baru tak kitaorang ni...hew hew hew...


Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Happy Mentor's Day Kak Mia Liana!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, May 16, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

29 comments:

  1. Selamat Hari guru to all Teachers..Tanpa mereka siapalah kita ni kan..

    ReplyDelete
  2. so touching baca entri ni... terima kasih banyak2 ya.. uollss memang deserve it. kak mia cuma berkongsi ilmu dan pengalaman berblog selebihnya usaha uolls sendiri. well done everyone?

    * dah plan nak amik protege baru tapi belum decide lagi..

    ReplyDelete
  3. Hahaha...happy mentor's day kak mia Liana! I love you to the moon and back ;)

    ReplyDelete
  4. meriahnya ...selamat hari ibu juga buat kak mia :D

    ReplyDelete
  5. Tumpang dua kaki.. Terima kasih Kak Mia.. Jasamu dikenang.. :)

    ReplyDelete
  6. happy teachers day to all !
    senoroknye ada mentor gitu

    ReplyDelete
  7. Untung Farah ada ramai mentor
    Tentu Farah pun dah mula jadi mentor kepada blogger-blogger baru pula
    Meskipun dunia dilimpahi dgn aneka istagramnya, whatsaapnya, wechatnya, dan entah apa-apa laginya, blog masih tetap relevan

    ReplyDelete
  8. Selamat Hari Guru buat Wife dan semua guru kat malaysia

    ReplyDelete
  9. wahhh ..bestnya kak mia blogger hebat

    ReplyDelete
  10. happy teachers day bust semua insan bergelar cikgu..

    best Farah ada mentor mcm Kak Mia..

    ReplyDelete
  11. mentor merangkap cikgu gak la tu sbb mengajar kan..bestnyer ada mentor ;)

    ReplyDelete
  12. Wah, pasti menyenangkan memiliki seorang mentor dalam dunia blogging.... ada tempat untuk bertanya :)

    ReplyDelete
  13. Selamat hari mentor Kak Mia ...
    Hehehe tumpang jugak mengucapkan sepatah kata kat sini ..
    Wahh best la Farah ada cikgu spt Kak Mia ..
    Kita ni takder Cikgu nak tunjukAJAR BAB2 BLOGGING NIE HUHUHU .

    ReplyDelete
  14. wahh ! pada sis mia.. yeah ~ selamat hari guru :)

    ReplyDelete
  15. happy mentor's day buat kak mia..

    ReplyDelete
  16. happy mentor's day mia
    boleh x iols jd protege yg baru ni hehe

    ReplyDelete
  17. Mentor pun dapat pengiktirafan erk...

    ReplyDelete
  18. Nila protege kak mia erk..hehe..huntung

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia