Home » , , , , , , » Entri Terbaik (Page Views) Bubblynotes.Com #3

Entri Terbaik (Page Views) Bubblynotes.Com #3

Dah jadi bersiri2 pulak dah entri tentang Entri Terbaik (Page Views) Bubblynotes.Com ni... Entri terdahulu boleh refer di SINI dan SINI... Motif??? Jauh sekali nak show off, jauh sekali nak berlagak... Tapi saja2 iolss kongsi dengan uolss dan juga sebagai own progress record purposes... 

Kali ni entri yang tinggi page views-nya adalah... Teknik & Cara Meneran Ketika Bersalin. Entri ni iolss publish pada 30 August 2013. Again, masa ni waktu ni, tengah preggy. Masa tu tengah preggy 5 months kot kalau tak silap. Nervous uolss bila dah makin hari makin nak dekat masa kann???

So, nak equip diri dengan knowledge dan supaya tak gabra sangat pada waktu dan ketika itu... time tu kannn masih tak tau sama ada C-Sec or not...sebab masih ada harapan uri tu nak naikkan...So fikir kemungkinan nak bersalin normal jer lah... Ha ha ha... Memang iolss seriau... Tapi bersalin ni pengalaman pertama siapa yang tak seriau kannn??? Semua orang pun... But we the wondermommy semuanya hebat2...wanita ni hebat kann??? Boleh melalui kesakitan bersalin itu...

Alhamdulillah, dari perjalanan dan perasaan sendiri tu, dah membantu dari segi page views blog juga... Ngeee....

*Nanti iolss kongsikan lagi yer kalau berkesempatan... Kalau ada sesiapa yang nak baca dan cari info atau tambah general knowledge bolehlah lawat entri tu, dengan satu klik saja di tajuk yang iolss link-kan di atas, kelip mata jap, dah sampai... la la la ....

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Entri Terbaik (Page Views) Bubblynotes.Com #3, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, May 22, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

15 comments:

  1. greatt!! keyword anim pu banyak yang pasal teran meneran ni hehe :))

    ReplyDelete
  2. rezki sis tu pageview meningkat..

    ReplyDelete
  3. Congrats dear..ni sessi throwback ya..he..he

    ReplyDelete
  4. waaa... untung lah dapat pageview tinggi.. hehehe

    ReplyDelete
  5. Fuyyo!! hebat ni babe..
    keep it up with more informations entry ;)

    ReplyDelete
  6. entry berilmiah ni selalunya page memang agak tinggi

    ReplyDelete
  7. Wah hebat tu Farah..... macam nak jugak buat entri pasal bersalin ni.....hehe...manalah tau dapat pageview banyakkan....

    ReplyDelete
  8. hebatlah PV kak farah.. nak mcm tu jugak..

    ReplyDelete
  9. baru betul parenting blogger kan kak

    ReplyDelete
  10. erkkkk..
    eiqa teran benda lain ade la..
    teran nk bersalin lama lagii. ahhaaa XD

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia