Home » , , , , , » Entri Terbaik (Page Views) Bubblynotes.Com #2

Entri Terbaik (Page Views) Bubblynotes.Com #2

http://www.bubblynotes.com/2013/06/pantang-larang-kaum-melayu-cina-india.html 

Macam biasa, sila klik pada gambar untuk tumbesaran, dan pada pandangan mata iolss dah cukup jelas dah tu... muahahahaha... sibuk2 pun sempat lagi menciwi kat Bubblynotes ye tak??? Ini namanya take 5 uolss... take 5 ok? Tapi jadinya take 8 dah ni, sebab masa nak menaip dan crop gambar semua bagai dah makan masa 8 minit... Muahahahaha.... Lepas ni sibuk balik dengan paper work and presentation slides... Huarghhhh... (erkss...ekspresi diri yang kesibukkan....)... Tapi sebelum tu nak telefon tanya khabar Ash jap... kesian dia, meleleh jer air liur dengan banyak dan meragam sikit, gusi gatal atau berdenyut kot??? Hu hu hu... 

Baiklah, setelah digodek2, inilah lagi satu entri terbaik dari segi page views di Bubblynotes.Com... Entri tentang Pantang Larang Kaum Melayu, Cina & India Semasa Hamil ... Ini semua kesan pregnancy lah ni dok sibuk menaip entri tentang pantang larang sewaktu hamil ni... Masa tu rasanya tengah 3 months pregnant kot??? Kalau ikut kiraan jari iolss ni tadi lah... Hurmm... 

Yelah hari2 dok dengar my mum cakap pantang itu pantang ini, tetiba sifat ingin tahu tu lebih pulak nak tau tentang pantang larang kaum Melayu semasa hamil, Cina dan juga India...Kalau weolls ada pantang larang for sure kaum lain pun ada pantang larang kann??? Hu hu hu, terima kasih atas kesudian singgah kerling2, taip2 search keywords tu dan juga membaca serta komen... Tak sangka entri yang datang out from nowhere tu meletopss pulak page views-nya... Kalau uolss nak baca bolehlah klik di mana2 link yang iolss dah link-kan dalam entri ni ataupun SINI giteww.... 

*Kadang2 situasi dan keadaan kita pada waktu dan ketika itu dapat mendatangkan ilham pada kita... tapi bagi iolss lah kann??? Situasi dan keadaan kita bukannya tiket untuk kita menaip entri yang berbunyi negatif... Kita boleh corakkannya dalam bentuk yang lebih positif... Erkss..faham ke apa yang iolss cuba sampaikan??? Muahahaha...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Entri Terbaik (Page Views) Bubblynotes.Com #2, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Wednesday, May 14, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

25 comments:

  1. awak kena tag ngan kita http://dia-honey.blogspot.com/2014/05/liebster-award-from-cik-liya.html

    ReplyDelete
  2. Dalam kita berpantang tu jgn lupa makan makanan berkhasiat untuk kesihatan ..
    Zaman dulu2 byk betul pantang larang yg kena ikut ..
    Sekarang ni tak ramai yg amlkan ..

    ReplyDelete
  3. harus tahu pasal pantang2 larang masa bersalin nie kan :D

    ReplyDelete
  4. sewaktu pregnant... idah pantang makan daging... terutama daging yg tidak dimasak betul macam steak atau satay... sebab daging ni ada kuman yang jika tidak dimasak dengan betul... akan effect pada bb yg dikandung... Allahualam...

    ReplyDelete
  5. jangan lupa Liebster Award tu..jgn malas eh..buat tau...hehehehe

    ReplyDelete
  6. mmg patut amalkan berpantang nie..
    baik utk kesihatan..

    ReplyDelete
  7. wow..13k tu kak..tak mampu kita tau

    ReplyDelete
  8. Kaum melanau cam cik akak nie pun lebih banyak kepada tradisi dan pantang larang hihi

    ReplyDelete
  9. Info yang selalu cari kan..good sharing kak :)

    ReplyDelete
  10. kena amik tahu juga walaupun dah moden

    ReplyDelete
  11. betul tu
    berpantang ni baik utk jangka masa panjang

    ReplyDelete
  12. Mmg info terbaik tu.. Bab pntg2 ni mmg org suka cari..

    ReplyDelete
  13. setiap kaum ada pantang larangnya tersendiri.. hebatlah akak.. pv kemain..:p

    ReplyDelete
  14. Singgah pagi di sini..terbaiklah dear..

    ReplyDelete
  15. akk pantang melayu pun tak ikut sht ...hheee

    ReplyDelete
  16. lain kaum mmg lain2 pantangnye kan kak..kalau kaum melanau pn ada pantang tersendiri..hehehe..tp suka tgk org berpantang sbb suka join mkn rempah2 yg dorg mkn..hehehe

    ReplyDelete
  17. Menarik tu.. info yg mmg bermanfaat... Tahniah Farah.. :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia