Home » , , , , , » Entri Terbaik (Page Views) Bubblynotes.Com #1

Entri Terbaik (Page Views) Bubblynotes.Com #1

Kecik benau gambarnya ni... tapi kalau nak tengok besarkanlah, pada pandangan mata iolss still boleh baca...Hua hua hua... Iolss tak adalah sehebat mana dan taklah juga hebat... Tapi hari ni tergerak nak godek2 dan perhati2 pulak entri mana yang banyak mendapat tempat di hati pembaca... 

Godek punya godek, iolss kongsikan yang pertama ni dengan uolss ok??? Dengan 14,634 page views...ahaksss, kecoh dan gebang... padahal tak adalah tahap terbaik mana pun... salah satu entri yang banyak di-view oleh readers Bubblynotes adalah entri The Top 12 Blogging Sites for 2012. Entri yang menyenaraikan blog platform yang menjadi the best blog platform pilihan para blogger pada tahun 2012. Kira2 blog platform yang paling meletop lah pada tahun 2012. Hew hew hew... Terima kasih kepada readers kerana sudi membaca ataupun klik dan pandang sekali lalu jer... Walaupun komen tak banyak... time tu iolss baru seriously blogging secara kental kot? Muahahahaha... tapi page views memang memuaskan hati iolsss... Walhal ilham tu datang out from no where jer kot? Alhamdulillah... 

*Komen yang banyak bukan penentu sesebuah entri itu meletops betul tak? Sebenarnya nak jadikan sesuatu entri tu meletops adalah pengisian dan kualiti penulisan maya serta maklumat yang disampaikan.... itu yang iolss belajar... nanti iolss kongsikan entri terbaik in terms of page views yang lain yer lagi yer? Till then, cheerios....

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Entri Terbaik (Page Views) Bubblynotes.Com #1, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Sunday, May 11, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

30 comments:

  1. Betul..jumlah komen bukan penentu kualiti entry tersebut..tapi berapa ramai yang singgah dan peduli pada entry tersebut..impak pada hati itu lebih bererti..hehe..thumbsupss..

    ReplyDelete
  2. wah..meletop entry tu..congrat!

    ReplyDelete
  3. Wah hebat hebat mummy ash nie
    Kena banyak belajar dari mummy ash nie hihi
    Tahniah farah

    ReplyDelete
  4. Setuju tu..komen yg banyak bukan bermakna entry tu bagus...

    ReplyDelete
  5. selalu menyinggah sini walau tak sempat nak memberi komen..

    ReplyDelete
  6. tahniah... entry bermanfaat sentiasa menjadi carian pelayar internet. seo jg memainkan peranan penting utk artikel dilihat n diklik oleh pelayar internet. masih berkejar-kejaran memahami ilmu seo.

    ReplyDelete
  7. banyaknye views.. tahniah sis.. >_<

    ReplyDelete
  8. Setuju tu farah, entry meletop adalah entry yg dicari info di dlmnya

    ReplyDelete
  9. oppp... 5 angka pageviews tu? wow... superb!

    ReplyDelete
  10. Banyak betul pageview entry entri The Top 12 Blogging Sites for 2012. Kalau banyak komen lagi power entry tu sebab kalau ada keyword dalam komen kadang-kadang google google index juga.

    ReplyDelete
  11. wahhh...memang banyak tu sis !! mesti lagi semangat nak blogging :)

    ReplyDelete
  12. wahhh hebatnye kak farah..byk tuuu..

    ReplyDelete
  13. betul tu kak... penulisan yg berkualiti tu yg penting...

    ReplyDelete
  14. wah congrats! dah terrer sekarang ni ek

    ReplyDelete
  15. betul tue yg pengisian sesuatu entry

    ReplyDelete
  16. entry pasal tips nie memang tak lekang dek panas, tak lapuk dek hujan, tak typo dek keyboard...memang sampai bila2 pun orang akan cari tambahan pulak kalau penulisan ini mudah dipahami.,..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum farah...tahniah2 farah...:)

    ReplyDelete
  18. pergh.. sampai 14k.. tahniah..

    ReplyDelete
  19. Wahh.. hebat.. Tahniah Farah.. :)

    ReplyDelete
  20. Tahniah2... X kejar sgt pn fofulariti. Lbh pd nak save semua memories yg ada. Sbb tu dtg mood xnak updtae mg x update la.

    ReplyDelete
  21. wah ! mmg banyak, tahniah dear ;)

    ReplyDelete
  22. Wow! banyak tu... chayyalah Farah...

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia