Home » , , , , , , » DNA Porcine (Khinzir) Dalam Coklat!!!

DNA Porcine (Khinzir) Dalam Coklat!!!


Baru dapat info ni dari adik2 di group What's App #BloggerGilaHashtags yang mana Kementerian Kesihatan Sahkan Dua Produk Coklat Mengandungi DNA Khinzir... Mungkin ramai yang dah tau berita ni dan mungkin iolss terlewat sikit... Al maklumlah SabtuDay kan masa iolss spend dengan Ash. Hurmm... 

2 produk coklat tersebut adalah Coklat Susu Dengan Kacang Hazel - Cadbury Dairy Milk HazelNut dan Coklat Susu Dengan Buah Badam - Cadbury Dairy Milk Roast Almond mengandungi DNA Pocine (Khinzir). 

Allahuakbar... dahlah iolss punya favourite Roast Almond tu... Please take note uolsss... Tetiba rasa lega... recently tak makan coklat Cadbury... Tapi seriously dah termakan ataupun tak makan dah cukup buat kita semua ralat kannn??? 


Kalau nak baca cerita selanjutnya uolss boleh juga baca dari SINI 

*Dah jadi fikir 2-3 kali dah nak makan coklat Cadbury... Walaupun dikatakan cuma 2 produk but stilll.... and macam manalah boleh terlepas di pasaran ek??? 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel DNA Porcine (Khinzir) Dalam Coklat!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Saturday, May 24, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

14 comments:

  1. tula.. mcm mana boleh terlepas..

    ReplyDelete
  2. Very upset dear coz both of them are my favorite...apasal lah dia orang buat macam tukan..

    ReplyDelete
  3. Buah badam kak farah.
    bukan buah badan hikhik :P

    ReplyDelete
  4. tulah farah..favourite saya 'dairy milk', tapi still was-was nak makan.yela, semua pun buat kat kilang yang sama kan...

    ReplyDelete
  5. Biar betul..coklat ni mmg feveret Asyik juga..huhu..

    ReplyDelete
  6. walaupun 2 produk kan sis.... tapi mesin yang digunakan untuk bancuh coklat tu camne plak...?? kite dah lama tak makan cadbury... banyak kali jumpa ulat...hehe...

    ReplyDelete
  7. Hmm... Mmg byk produk di pasaran 90% tak halal sbnrnya...

    ReplyDelete
  8. Huhuhu sabor jer la ..Bila semua ni terjadi ..kita ni sebagai pengguna rasa tertipu ..

    ReplyDelete
  9. eiqa dapat tahun pun 2 hari lepas..
    dari akak staff makmal kt hospital PD..

    ReplyDelete
  10. pada Ros, lebih baik hindari semua jenis coklat dari brand ini..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia