Home » , , , , , , , , » Ceria Pop Star or Bintang Kecil??? *_^

Ceria Pop Star or Bintang Kecil??? *_^

Source Extracted from Google
Ho ho ho... makin lama makin menjadi2 Ash ek??? Di mana2 saja dia akan menyanyi "lagu dia" yang iolss tak fahamlah apa bahasanya tu... dan apa yang dinyanyikan tu.... Kalau refer pada entri Sebelum Tidur Kita Nyanyi Dulu!!! ^_^ dan Ash Minat Menyanyi Ke??? ... Ini adalah kesinambungan dari aktiviti menyanyi Ash ni... hu hu hu... Menurun benau ni hobi mummy yang satu ni... Tapi kali ni siap dengan bubbles uolss... cherprettt cherprett keluar bubbles dari mulut tu ek??? Habislah gugur rambut mummy ni.... Huwaaaa..... Nasib mummy pakai Safi Shayla ngeeee.... jadi maintain lebat rambut mummy ni uolsss.... Tapi ada rasa2 nak potong rambut jugak ni... sebab dah panjang sangat dah... Nanti panjang2 dah rupa Ponti pulak... ahakssss... Tak nak iolss tak rela... 

Marilah kita saksikan (kalau nak layanlah...tak nak layan tak apa...)... video nyanyian Ash yang tak seberapa sambil ditemani bubbles2 yang keluar...Mentang2 mummy punya blog nama Bubblynotes...Dia pun seronok main bubbles ek? 


Tu dia... Ni agak2 Ceria Pop Star ke or Bintang Kecil ni??? Muahahahaha.... Tapi kalau dapat masuk Tilawah Al-Quran pun bagus jugak... Jadi Qari...
Terimakasih telah membaca artikel Ceria Pop Star or Bintang Kecil??? *_^. Jangan lupa share ya

Subscribe to receive free email updates:

18 komentar:

  1. ajar dia alif ba ta sambil nyanyi...hhee

    ReplyDelete
  2. Syok btl Ash berbubbles eh. Comel

    ReplyDelete
  3. amboi ash..kemain..dua2 kalo boleh tak payah masuk..huhu

    ReplyDelete
  4. kumat kamit nak menyebut liriknya ye Ash hehehe. Ok la tu, kasi warm up sikit nanti mummy ajarkan iqra' boleh sambung tarannum (^_^)

    ReplyDelete
  5. heheheh yg air liur last tu kenapa sayang hehehe comelnyerrr la haiiii gerammmm!

    ReplyDelete
  6. Lahaiii comel nau, bdk2 besau ash ni tgh sedap bwk main. Ada bakat terrpendam nih :)

    ReplyDelete
  7. amin...mane tau boleh jadi qari nanti..hehehe..amin amin

    ReplyDelete
  8. tilawah la kak elo..hehehe
    bakal hafiz nih..

    ReplyDelete
  9. kalau baby menyanyi memang comel

    ReplyDelete
  10. amboi ash dengan mulut comel tu..happy dia :)

    ReplyDelete
  11. meh belajar ngaji ngan atuk Mat Zain meh...insyaallah leh jadi Qari/ Paling tidak jadi imam muda...hehehe...

    ReplyDelete
  12. Alahaii..comel je Ash..Aida suka layan Ceria pop Star kot..lebih kelakar n sedap2 jugak..hehee

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.