Home » , , , , , , , , , » Bubblynotes.Com Top Commentators April 2014!!! ^_^... Thank You...

Bubblynotes.Com Top Commentators April 2014!!! ^_^... Thank You...

Source Extracted from Google
Salam pagi Jumaat peeps!!! Hari ni telah kembali mula bekerja dan hari ni Pink Panther dah balik dari Sydney... Hu hu hu... Kesibukkan bakal melanda iolss hari ni... so dah syok2 honeymoon dan holiday, haruslah sibuk kembali bekerja kann??? Apasal-lah Pink Panther tak ambik flight hari ni jer... Muahahahaha...kalau tak boleh sambung honeymoon lagi uolss... Tapi nak buat macam mana kann??? Pen and paper on his hand, jadi redha ajerlah walaupun dalam hati... kalau terus direct duk kat Sydney tu sampai hari ni kan ok???

Dan disebabkan busy dan cuti semalam, iolss tak sempat nak up entry banyak2 pun...muahahahaha... nak announce Bubblynotes.Com Top Commentator untuk bulan April 2014 pun tak sempat... Makanya, mari kita announce hari ni... Mereka2 yang tersenarai bagi bulan April 2014 adalah... 

  • Azhafizah Md Nor (45)
  • Maria Firdz (29)
  • husna zahidi (28)
  • Sukma Haron (26)
  • Asha Lya (17)
  • Nurzakiah Hanum (16)
  • Nao Mei (15)
  • Amanda Suria (13)
  • Kenit Cinonet (12)
  • Azura Aziz (12) 

  • Sama ada tersenarai atau tidak tersenarai, terima kasih yang tidak berbelah bagi dan tidak terhingga kepada uolss kerana sudi kerling2, jeling2, singgah2 dan baca2 serta komen2 di Bubblynotes.Com...Semua pun iolss sayang tau??? Ahakss.... Macam yang iolss selalu mention... tersenarai atau tidak yang penting kita sentiasa support each other dan juga ber-blogging secara sihat. Pada yang tersenarai di atas tahniah. 

    Bagi mereka yang belum kenal2 dan dah kenal, jomlah kita sama2 blogwalking dan meriahkan blog2 mereka yang tersenarai ni semua... mereka adalah yang terbaik di kalangan terbaik dan sangat ramah tamah ok??? Sporting pun yer... *_^... Sungguh iolss tak tipu punya... Seronok berkenalan dengan mereka di alam maya dan seronok membaca blog mereka...sama macam uols2 juga...seronok berkenalan dengan uols2 dan seronok membaca blog uolss... 

    Apa2 pun, last but not least... thank you uolsss (tak kira sama ada tersenarai atau tidak)... heartz uolss deep2...

    Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

    Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

    Artikel Bubblynotes.Com Top Commentators April 2014!!! ^_^... Thank You... , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, May 2, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

    23 comments:

    1. Nampaknya Okje telah tergugur namanya disini farah huhu....
      Tahniah buat mereka...

      ReplyDelete
    2. berjaya jugak kenit 'mendaki' ke atas hehe. Tahniah semua, let's keep supporting each other ya! (^_^)

      ReplyDelete
    3. ala daku takde..takpe usaha lagi izwa..kekeke..

      ReplyDelete
    4. alahhh nama iols xde lagi tersenarai
      tahniah pd yg komen byk tu ea

      ReplyDelete
    5. Kita datang follow akak -- gara gara AJ dan Sally yang rebutkan Ash. Sekarang kita datang nak jadi orang ketiga. #rebutjangantakrebut. :P

      ReplyDelete
    6. jom blogwalking,have a nice day kak farah :D

      ReplyDelete
    7. bestnya nama nama yang ada kat screen kan :)

      ReplyDelete
    8. Tahniah pada yang tersenarai tu ye

      ReplyDelete
    9. yeahhh!! let's support each other.. selalu blogwalking, baca entry.. tp kadang2 tak komen... sbb segan nnt jd top commenter. haha :P

      ReplyDelete
    10. terima kasih buat akak jugak yg tak jemu ke blog husna..:)
      kadang husna hairan taw macam mana aka ada masa nak blogwalking, baca dan tinggalkan jejak kat setiap blog.. terpikir dengan komitmen akak lagi.. mind to share?? :)

      tahniah jugak buat yg lain..:)

      ReplyDelete
    11. assalamualaikum farah...tahniah2 buat mereka semua...:)

      ReplyDelete
    12. tahniah semua..daku datang bw.

      ReplyDelete
    13. Wah.. lepas ni kena ada calon pengomen lelaki juga bertanding ni hehee... Tahniah kpd yg tersenarai.. :) :)

      ReplyDelete
    14. Eh..eh....tersenarai lg..hihi...tp bukan yg top kan dik ..haha....kena beat lg ni...

      ReplyDelete
    15. Tahniah untuk semua..jom komen mengomen lagi :)

      ReplyDelete
    16. GOOD LUCK FOR UR CONTEST!!!

      PENGUMUMAN : Coming Soon! GIVEAWAY PICIT VOTE [Shake n TAKE] (^_^)
      http://eddyboyz86.blogspot.com/2014/05/giveaway-picit-vote.html

      ReplyDelete
    17. tahniah pada yang tersenarai :D

      ReplyDelete

    DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

    Shoplinks Asia