Home » , , , , , , , , , , , , , , , , , , » Blogger Mini Gathering @ Flora Kafe, Amp Walk

Blogger Mini Gathering @ Flora Kafe, Amp Walk


Flora Kafe, Amp Walk menjadi destinasi outing Ash dan mummy semalam uolss. Muahahaha... tu yang hari ini dalam sejarah, entri paling PENDEK dengan ayat paling PENDEK yang Bubblynotes pernah post tu. Hamik ko... terus jadinya tak konsisten entri di blog semalam. Ala sekali sekala kann??? Apa salahnya... Jauh perjalanan kami semalam... Ahaksss.... Dengan jalan jauhnya dengan Ash lagi... Hua hua hua... 

Sebenarnya, blogger mini gathering ni adalah anjuran Bella Luna... iolsss pun last minute dapat jemputan dan last minute jugak sampai... muahahahaha.. Biasalah ada anak kecik kannn uolsss??? Faham2 ajerlah... Macam2 hik dan macam2 hoknya... La la la... Adatlah tu kannn??? Esok2 dah besar lain pula ceritanya... Hurmm... event start pukul 12.30 pm... He he he... tapi iolss sampai dalam 1 something... Jauh kannn??? Dan dah inform awal2 kat Sally... I will be late... Janji sampai dan tak terus hilangkan diri ye tak??? 

Makan??? Iolsss makan pisang rebus yang Sally belanja... ha ha ha... sebab dia tak habis... dan memang portion-nya banyak... lepas tu menjamu Chicken Chop disulami Fresh Orange... Gambar iolss tak sempat snap... Ok fine... Muahahaha... Sebab busy dengan Ash kannn??? Makan sepinggan kongsi berdua... ^_*... Ada anak ni tak ley concentrate sangat makan... Apa orang kata ala2 makan main2 giteww dan janji alas perut... 


Inilah mereka2 yang telah menjayakan blogger mini gathering ni... Ha ha ha... Akak yang paling matured uolsss... Yang lain semua pangkat adik2 ... tetiba fe-feeling jadi kak long kawasan pulak... Dushhh... Uolsss sila letak kedua2 tangan di atas bahu dan pusingkan bebola mata uolss tanda meluat... Ala tak salah pun join adik2 ni... Doesn't mean weollsss blogger2 mak2 dan pak2 ni tak boleh spend some of our times or mixed around dengan blogger adik2 ni... It is good and it makes us young as well... Ahaksss... Saja2 dan saja nak bawak blogger kecik ni jumpa theyolls yang dah biasa baca cerita dia... dan juga jumpakan dengan calon2 menantu pilihan .... ahaksss... Sally dan AJ... (melawak jer ni uolsss)... Ngee.... 


Iolss dan AJ ni ada satu penyakit... jeng jeng jeng... weolls kalau setiap kali jumpa baju tu haruslah warna seakan2 .... dushhh dah berapa kali dah macam tu... most of the time!!! Tapiii weolls tak kisah pun... Weolls ok jer kan AJ??? Akhirnya Ash dapat jugak jumpa mummy AJ dia setelah sekian lama planning... Pheww bukan senang... Ha ha ha... Mummy AJ sampai terus dukung Ash... Ok Ash sayang mummy AJ... Serasi giteww... Sally sila jangan jeles... hu hu hu... Ash juga telah didukung oleh Bella Luna dan juga few others.. Jadi heran jap Ash... siapalah ramai2 kakak2 dan abang2 ni... ramai betul girlfriend ni, tak tau nak pilih yang mana satu... Ahaksss... ^_*


Ada jugak gambar dengan Sally tau... bha ha ha... monopod oh monopod.... Tapi mata Ash pandang tempat lain pulak.... 

Boom boom bang... previously ada yang request nak tengok gambar Ash dan mummy together2 giteww.... Dan akhirnya uolsss... inilah dia gambar Ash dan mummy in action... ^_* 


Ada rupa mummy tak??? Ada tak??? Ada tak??? Pipi weolls sama gembol tak??? La la la... 

Alolololo.... sibuk nak kiss abah yer Ash??? Orang jarang nak jumpa abah, macam ni lah gayanya... Sekali sekala dapat jumpa, lepas rindu dendam bagai... Ash ni memang macam ni... penuh dengan kasih sayang... dengan mummy pun selalu macam tu... pandai nak kiss2... kadang2 tu berkali2 kiss... sampai air liur meleleh2 pas tu melekat kat pipi mummy.... hua hua hua... Tak apalah berkasih sayang anak beranak kannn??? ^_*.... 


Dah kiss Abah kenalah kiss mummy pulak kannn??? Ha ha ha... Dan aktiviti kegemaran Ash??? Tarik rambut... 


Rambut mummy AJ menjadi mangsa uolsss... Sakit tu sakit... 

Tapi weolls tak boleh stay lama sangat, jadi terpaksalah mengundurkan diri awal sedikit... Ash dah bagi signal nak tidur... Signal tu mengamuklah... Semua tak kena... Masuk2 jer kereta... salin diapers... dan akhirnya... 


Bom ke ba bom... mata pun terus terlelap... Memang ngantuk setelah kepenatan... All the way sebelum sampai ke TESCO untuk dinner dan beli barang Ash sikit, memang balas dendam betul dia tidur... Sampai TESCO... terus segar balik... menyanyi2 senang hati boss kecik ni... ha ha ha... 

To Bella Luna.... thanks for inviting and thanks for organizing... Sorry tak dapat nak stay lama2 sangat... dan buat adik2 yang lain... thank you and sorry tak sempat nak beramah mesra lebih lama... hew hew hew... In Shaa Allah next time if tak ada aral melintang dan ada rezeki kita jumpa lagi ek??? ^_*.... Till then, cheerios....

Antara mereka2 yang hadir... setakat yang iolss dapat kumpul information...


(ada lagi yang tertinggal ni, tak apa nanti akak pelan2 kayuh cari yer adik2...he he he)

*Ash first blogger event giteww... Ahaksss.... 

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Blogger Mini Gathering @ Flora Kafe, Amp Walk, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, May 2, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

30 comments:

  1. wahhh bestnyerrr! bila la kak long boleh gather2 macam ni huhu

    ReplyDelete
  2. wah bestnya akak dapat jumpa ramai2 macam ni hehe...

    ReplyDelete
  3. seronok nya. bila la liz nk jmp dgn akak lak ni

    ReplyDelete
  4. bestnyee..bile la turn anis nk join gathering cemni kn..huhu..

    ReplyDelete
  5. heheheh tu la,, ash taknak ngan una pulak semalam,, eheheheh :) tp dapat juga jumpa kak farahh :)

    ReplyDelete
  6. teringin jugak nak gather antara blogger..huhuhu..

    ReplyDelete
  7. #KakFarahPilihMenantuCantikJe #SallySentap #CintaTerhalang :P

    ReplyDelete
  8. Yup ash first baby gi event bloggers hahaja
    hahaha.

    ReplyDelete
  9. Habess semua pakat nak rebut Ash lepas ni. Sally please beware -- I'm in ! Hahaha.

    ReplyDelete
  10. mummy dengan ash sama2 kiut..
    bestnya dapat jumpa rakan2 alam maya nih..

    ReplyDelete
  11. bestnya
    gathering dengan geng2 blogger
    nak join boleh ^_^

    ReplyDelete
  12. wahhh.. bestnya... suka ash...

    ReplyDelete
  13. semuanya gadis², jejaka² langsung tak ada ni.

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum farah...bestnya gatering sama2...:)

    ReplyDelete
  15. wah..seronoknya dapat jumpa...

    ReplyDelete
  16. wah...seronoknya buat gathering...tahniah kerana berjaya dengan mini gathering

    ReplyDelete
  17. Salam jummat Farah ..
    Wah wah wah TERBAIK la korang ni ,.
    Bukan son ang nak kumpul ramai2 camni kan ??
    Cafe tu mmg cantik ..Selalu tgk FB cafe tu hehehe cantik sesangat kan Farah ??
    Wah Ash pon GLEMER HABISS kalah mummy la pulak ..

    ReplyDelete
  18. happeningnyee bile blogger2 berjumpe..

    ReplyDelete
  19. Wahh meriah... seronok tengok. Nice sharing Farah.. :)

    ReplyDelete
  20. #Sallytakhabislagidenganhashtag #nakjugaklah #kakfarahcomelsangat #ashpundoubletriplecomel

    hahahaha!

    ReplyDelete
  21. #haikakfarah !! haha #takabisabisdenganhashtag #ashpilihbellajadiGfdia #sallysentapHubbytaknakkatdia thanks for coming kak ! walaupun lambat weolls ok je. 2nd timedpt jmpe kak farah. bertuah org2 meja 19 ni. eheh =)

    ReplyDelete
  22. Amboi ash..saje buat mama long jeles eh...nak ckp kat bella sila buat gath lg...akak x kira nk dtg nanti....

    ReplyDelete
  23. mini gathering pun meriah ni..tumpang happy jugak ni..ash blogger to be soon like mummy :)

    ReplyDelete
  24. bestnya dapat kumpul ramai-ramai.. baby ash pun mesti happy bertukar tangan dukung dia

    ReplyDelete
  25. hai kak farah ....nih pon first time dd join gathering blogger...happening giller kot wpon x pernah jumpa !

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY