Home » , , , , , , , , , , , , , , » Ash's Mr.Thomas The Choo Choo

Ash's Mr.Thomas The Choo Choo


Dah lama Ash idam2kan Mr.Thomas The Choo Choo ni... Ahaksss... kalau tengok Thomas and Friends mata tak berkelip... Tapi budak2 memang sukakan keretapi ni??? Akhirnya, selepas calendar Pureen yang berbentuk keretapi selalu dilunyaikan oleh Ash... hari ni dapat jugak dia ek? Bukan Abah atau Mummy yang belikan.. Tapi Nek Ma Ash... 

Agaknya dah tak menahan kot tengok cucu yang seorang ni dok hari2 mengerjakan train kat calendar tu... Bukan Mummy tak nak belikan, tapiiii yang Mummy tengok model train siap dengan landasan bersama2 dengan small compartments. Kan bahaya tu??? Karang kalau tertelan tak pasal2 jer... Dah tu yang Mummy sempat jumpa... Yang Nek Ma belikan ni Mummy sungguh tak sempat nak cari uolsss... Masa tak ada nak pergi cari yang lain.

Ni dah dapat leka dia dengan Mr. Thomas dia... Seronok ek??? Ala biasalah, macam kita jugak kalau dapat barang baru. Mestilah suka kannn??? Muahaha... 

*Tadi tutup sekejap... marah dia... hua hua hua.. sampai menangis... Buka balik terus diam... Alamatnya kannn??? Bateri memang tak tahan lama lah tu... Kena standby dan berganti jer lah... Dah nak tutup tak dibaginya... Dush... pengsannn... Takkan nak on 24 hours pulak Ash??? Hu hu hu 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Ash's Mr.Thomas The Choo Choo, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Saturday, May 17, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

11 comments:

  1. hehe comel je....lepas ni Mummy Ash kena beli borong bateri :D

    ReplyDelete
  2. Bestnya keretapi tu...akak suka mainan tu

    ReplyDelete
  3. Alahai seronok tengok ash guling cam tu hihi

    ReplyDelete
  4. Mula2 mmg camtu la nantilama2 dia sampai tahap keboringan dgr yg sama jer dia akan buat derk jer la kat benda tu Farah .. Tapi mmg budak2 suka la kalau yg ada bunyi2 camtu ... Mcm kita zaman kanak2 dulu la hehehehe ... Nanti kena beli lg mcm2 warna hahaha .....Pastu mummy ngan daddy fengsann sebab terlebih dgr bunyi bunyian hahhaa.

    ReplyDelete
  5. haha.. dia suka la ada yg layan dia niarap tu...

    ReplyDelete
  6. seronoklah Ash dapat keta api.....blue kaler lagi :D

    ReplyDelete
  7. ololo..tomeynya train baby Ash:) menarik pulak..heeee

    ReplyDelete
  8. pandainya Ash, very responsive, aunty suka tilam tu memang sedap tido tu heee

    ReplyDelete
  9. budak2x suka benda yg bergerak2x..
    ecehhh, macam eiqa ni brpengalaman pulokk..
    ada pengalaman tp jaga adik sendiri, anak sndiri tak doooo

    ReplyDelete
  10. seronok Ash bermain dengan mainan baru..excited die main tu

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia