Ash Minat Menyanyi Ke???


Pagi tadi Ash follow mummy pergi beli roti canai... Kemain lagi ek??? Happily duduk dalam car seat lepas tu menyanyi2 sendiri... Huh, ini betul2 menurun ni minat menyanyi ni kalau betul. Bha ha ha. Lepas tu bila mummy hala semakphone ni kat muka dia pandai pulak tu senyum. Dushhh... Anak mengikut apa yang parents mereka buat... It's true... He he he... 

Mummy tak perlu pasang radio lagi dah nampak gayanya macam ni... sebab ada yang dah pandai nak menyanyi untuk mummy dah... Sebelum tidur nyanyi dulu, tengok Hi-5 nyanyi, main pun nyanyi... dalam kereta pun dah pandai menyanyi... Dengan mimik2 muka sekali pulak tu... Menunjukkan kekononnya sepenuh perasaanlah tu... Hua hua hua... 

Tak percaya ke? Sila lihat, tapi mimik muka dengan mengecik2 kan mata tu... mummy tak dapat nak capture straight in front of his face la... sebabnya mummy driving kann???


Lagu apa yang Ash nyanyi pun tak taulah tu... Ahaksss.... bunyi macam sedih pun ada... Kelaparan agaknya tu... ^_*... 


*Weekend yang menceriakan untuk mummy dan Ash... ^_^


Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Ash Minat Menyanyi Ke???, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Saturday, May 3, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

34 comments:

  1. Ke mana tumpah kuah kalau tak ke nasi

    ReplyDelete
  2. Eh ash....bukan main eh...ni jom pi karaoke jom....dari ari tu plan x jadi2 lg ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takut2 nanti dia dengar microphone dan sound speaker yang besar tu terkejut pulak dia... ha ha ha..

      Delete
  3. bulatnye mata...nnt kite duet ye ash.... nak cop jadi pakwe la si ash ni..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha, boleh ek cop cop jadi pakwe?

      Delete
  4. Wahh Mummy Kena Brenti Drive La Untuk Rakam Ash Baru BEST ..
    Sambil2 Drieve tuuu... Sempat lg Farah capture hehehehe ..
    Hati2 Farah ..
    Mmg Ash pandai nyanyi lerrr tp anty tatau ini lagu apa maaa ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu pun rakam tak tengok main rakam jer... sebab kerling2 dia tengah nyanyi kan...terus bukak video dan rakam...

      Delete
  5. comey giler ash pic 1st tu gigit kang haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak aunty el nak gigit, larikkkk....

      Delete
  6. hyeee comell.. cutee sgt awk nie ash.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye...alhamdulillah, thank you kakak...

      Delete
  7. nyanyi ke tu ash? hehehe comei la... macam merungut kena ikut mummy beli roti canai pun ye gak... hahahaha

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. Alhamdulillah thank you mama mursyid...

      Delete
  9. Mak dia suka nyanyi kot.. Tu kna kenan tu.. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer maria memang mak dia suka sangat menyanyi... hu hu hu...

      Delete
  10. sempat lagi mummy ni tengah drive..apelah yang ash nyanyi tu..seronok ikut mummy :)

    ReplyDelete
  11. wow.. baiknya dia duk dalam baby carseat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, tu time mood dia baik...

      Delete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia