Aaron Aziz By Jakel...


Aaron Aziz by Jakel, semua orang pun dah tau yang Aaron Aziz memang duta Jakel untuk raya season lepas kann??? Season ni iolss tak taulah... mungkin masih kot??? Tapi tak kisahlah tu semua... 

Nampak hasil buruan di atas? Jeng jeng jeng... Ini adalah hasil buruan bersama di Jakel, Seksyen 7, Shah Alam. Ada sales uolss... bergegas iolss terjah. Yang pastinya, orang memang penuh dan hingar bingarlah Jakel tu. Sampai nak cari parking pun susah uolsss. 

Ash menangis!!! Dengan keadaan orang yang penuh, suasana hingar bingar, Ash menangis. Yess, dia rimas dan tetiba rasa pening kot orang ramai2 hu hu hu.... Bukan sengaja pun nak bawak Ash kat tempat crowded2 tu. Tapi expectation iolss mungkin kuranglah orang kannn??? Nahiiiii... Rupa2nya tidak... Penuh serta pack macam dalam tin ikan sardin.. Semua pun dok sibuk ber-shopping untuk raya gamaknya... Macam iolsss... Early shopping giteww... Lepas tu nanti senang kannn? Bila dah nak dekat raya tak adalah kelam kelibut... Ahaksss...

Tapi yang iolss kecohkan now adalah pakaian Ash bukan iolss... Iolsss kemudian2 pun ok.... Dah mukadimah panjang2... intipati entri adalah shopping baju Melayu Ash... bha ha ha... 


Iolss belikan Ash 2 warna a.k.a. 2 pasang baju melayu... Satu warna turqouise, satu warna bha ha ha... of course-lah fave iolss kannn? Tak perlu kata apa2 sebab semua orang rasanya boleh agak warna apa... 

Aaron Aziz Junior tak? muahaha... 

*Settle satu part tinggal nak cari casual wear jer for Ash... 


Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Aaron Aziz By Jakel... , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, May 12, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

31 comments:

  1. Hihihihi. Comelnyaaa Ash pakai baju melayu pink. Nak ngorat boleh ? :P

    ReplyDelete
  2. Ahahaha comel je Ash berbaju melayu color pilihan tetttttt ekekeke...pe pun dah selesai satu part kan pasni chaiyok2 misi casual wear plak...all d best ye 👍😄

    ReplyDelete
  3. cantiknya design aaron aziz by jakel. tp saya dah serik beli baju melayu siap utk suami. ade je yang kene, faham2 jelah. hahaha..so the best solution is, beli kain dan buatlah baju ikut ukuran sendiri. lagi puas hati.

    ReplyDelete
  4. makin terserlah hensem cuperboy ngan baju aron aziz tue.
    elok jugak bli awal.
    kalau bli lmbt mmg kompom habis.
    jgn lupa samping bli jugak.
    hehe

    ReplyDelete
  5. alolo comelnya dia pakai baju melayu..semangat nak raya ash

    ReplyDelete
  6. Amboi..segak nampak ash..hehe..senyum meleret ..

    ReplyDelete
  7. akak, berapa harga ni??
    zee yang casual dah settle..tinggal part baju melayu jer ni..
    comell ash pakai..pink pon pink la janji mummy suka..hehe

    ReplyDelete
  8. harus la mummy dia pi cari yang sama kaler kan....kacak la ash nanti kan...

    ReplyDelete
  9. Comel aje Ash..hoho..Tgk baby pakai baju raya..tetibe terigt mase che mek umur 9 bulan dulu..huhu...

    ReplyDelete
  10. aduhai farah..saya teringat tahun lepas cari kain untuk buat baju kat jakel segamat..emm anak saya menangis meraung2..adoi..malu

    ReplyDelete
  11. brp RM Aaron Aziz nie kat Jakel? heheee

    ReplyDelete
  12. murah ker baju melayu aaron aziz tu? last year nk beli, tp packed sgt jakel masa tu. terus cancel nak beli..hehe

    ReplyDelete
  13. wah ash dah ade baju raye.. 2 pasang untuk ash.. seploh pasang le utk mummy.. ye dok?? hehe

    ReplyDelete
  14. semangat ekk..nk gie cr juga hujung bln nt

    ReplyDelete
  15. advance sangat aaron aziz jr ni..
    rasa2 tahun ni ash dah boleh berganding dgn Aaron Aziz jd duta jakel lah ye.. hehehe

    ReplyDelete
  16. comel nye Ash pakai baju melayu.. sedang2 elok je baju nye.. heehehe

    ReplyDelete
  17. Wahhh comelnya dai ya pekena AA punya design jakel.. hehehe

    ReplyDelete
  18. wahh dah siap beli baju raya ash..comelnya ash berbaju melayu pink..pakai warna turqoise mesti nampak ensem di pagi raya nanti :)

    ReplyDelete
  19. hah.dah start mencari baju dah ni

    ReplyDelete
  20. alolooo comelnya ash..>_<
    ceria je dya.. mcm mummynya..

    ReplyDelete
  21. comelnya beby Ash... cubit pipi boleh? heee

    ReplyDelete
  22. oh my qilash <3

    hihihi dia super cute ah ughhh hihihihi
    kena start cari dah kannn hihih

    ReplyDelete
  23. HYE...MAAF GANGGU :)
    ANDA DITAG http://syiralokman.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award-blogger-akif-imtiyaz.html

    ReplyDelete
  24. Comelnyerr bertambah HENSEM la Ash ngan baju melayu ..
    Dua pasang tu hehehehe ...
    Ok la untuk baby Ash yg kecik tu ...

    ReplyDelete
  25. Comelnya Ash pakai baju melayu...:)

    Aku pun bulan ni memang nak cari baju untuk anak2 dah. Jakel tu wajib terjah sebab selalu ada sales...lepas tu dekat jak dengan rumah hehe

    ReplyDelete
  26. comelnya la... Ash Farah ni.... untung ada mama vogue macam Farah. pandai pilih baju anaknya

    ReplyDelete
  27. alaa comelnye ash pakai baju melayu

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia