Home » , , , , , , , , , , , , , , , » 6 Months Of Age... & Ash's Wardrobe???

6 Months Of Age... & Ash's Wardrobe???


Tengah mengemas baju2 Ash... Mana yang dah kecik dan tak muat... dah senteng lengan baju dan kaki seluar, semua dah diketepikan dan disusun kemas2 dalam kotak dan letak kat bilik Ash kat atas... Lepas tu mummy blogger kental yang sorang ni... ahaksss... kental ke??? Berhenti sekejap, snap gambar dan update blog... 

Baru 6 months of age... pheww... baju2 dah tak muat lemari dah uolss... Muahahaha... Ini baru "gobok" harian belum plus lagi dengan yang di-hang dalam wardrobe Mummy dia... plus yang tak muat tu lagi??? Dushhh mengalahkan  orang yang dah besar... Tapi tak boleh salahkan Ash kena salahkan Mummy dia lah kot??? Asal nampak baju untuk umur Ash jer beli asal nampak jer mesti tak senang duduk... Kerjanya membeli... Kalau tak borong... ahakss... Sehelai pun jadi... Lepas tu Atuk sana, Atuk sini, Nenek sana, Nenek sini, Abah lagi, Aunty sana, Aunty sini, Uncle sana, Uncle sini membagi lagi... Bha ha ha... cukup untuk tolong penuhkan... Alhamdulillah murah rezeki Ash... Syukran Allah... Teruskan murahkan rezeki anakku ini Ya Allah... dan lindungi serta berkati kehidupannya... In Shaa Allah... Amin... 

Phewww... ini baru nak masuk 6 bulan esok pagi.... Muahahaha.... Bayangkan kalau dah setahun??? 

*Baju budak2 memang geram tengok... ini nasib Ash tu boy kalau yang keluar gegirl hari tu... Masak... pink jer mata dok nengok dalam wardrobe... ^_* 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel 6 Months Of Age... & Ash's Wardrobe???, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Sunday, May 25, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

19 comments:

  1. assalamualaikum farah...betul la farah budak2 skg ni mmg cpt sgt membesarnya sekejap jer baju dah x muat...jadi mana yg dah kecik tu eloklah diasingkan dan wardrobe akan ruang yg boleh diisi lagi...hehehee...:)

    ReplyDelete
  2. Tak pe lepas ni bole tambah adik baru yang gegirl pulak...

    ReplyDelete
  3. sofea punya pun sama... leh satu geng ni..

    ReplyDelete
  4. baju anak saya banyak gak tak muat..semua letak dalam box storage

    ReplyDelete
  5. bnyk Nye bj ... uish kak farah kene tambah lg ni sorang dua tahun tahun akan dtg. boleh pakai semula

    ReplyDelete
  6. seronoknya jadi ibu..bila lah ada rezeki nak merasa.kalau dapat baby girl saya pun akan beli baju pink banyak-banyak..hehe

    ReplyDelete
  7. banyak tu kak.. memang baby cepat je membesar kan :)

    ReplyDelete
  8. hahahaha..pantang tgk kan farah.semua nak beli. ija dah kemas pun semua,

    ReplyDelete
  9. yakan sis bikin geram nei kalau nampak baju baby2 comel

    ReplyDelete
  10. kene beli lemari besar sikit la nmpak gayenya..baru 6 bulan baju dah bnyak tu..hehe

    ReplyDelete
  11. Huhu..Mmg geram tgk baju baby tambah2 baju baby gurl..tapi seluar Qaisara yg senteng2 sy pakaikn jgk utk jadi seluar harian dlm rumah..Mane yg muat lagi la..kiki

    ReplyDelete
  12. Kena beli almari besar sikit tu

    ReplyDelete
  13. Ank lelaki gaya gtu... Klau pmpuan mau lemari besar dr maknye gamaknye.. Hehe

    ReplyDelete
  14. kene siap² beli wardrobe besar lagi kak..cepatnya Ash membesar kan.Alhamdulillah :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia