Home » , , , , » 172 Blogger(s) & Thank You!!!

172 Blogger(s) & Thank You!!!

Source Extracted from Google
Tepat jam 9.45 a.m. tadi tamatlah sudah riwayat Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1 dan to my surprise... Alhamdulillah di atas sambutan serta sokongan yang overwhelming dari rakan2 blogger sekalian. Bagi segmen Bubblynotes.Com pada kali ini, ianya telah disertai oleh seramai 172 orang blogger. Thank you so much uolsss and iolss is happy. Alhamdulillah syukran... Lepas ni jangan serik untuk support dan join lagi yer???

http://www.bubblynotes.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Dan dikesempatan ini, (dah macam bagi ucapan Hari Raya pulak...ahaksss)... iolss ingin menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf sekiranya terdapat sebarang kekurangan atau perkara2 yang tak memuaskan hati serta tak berkenan di hati uolss sepanjang penganjuran segmen ini. Kalau ada yang terguris perasaan ke, sentap ke, atau rasa tak puas hati ke dengan cara iolss kendalikan segmen ini... Iolss sungguh sungguh mintak maaf uolsss... Sob sob sob...

Setelah tamat segmen yang dianjurkan, kini tiba masa untuk iolss pergi melawat pakcik Random.Org untuk memilih para pemenang segmen iolss pada kali ini... Tapiiii....

Source Extracted from Google
SURPRISE!!!! Ahakss, sangat poyo kan iolss.... Ada lagi satu announcement... Iolss telah decide untuk memilih pemenang ala ala saguhati lah uolsss.... yang mana bagi pemenang2 utama.... uolss akan dimasukkan ke dalam bloglist Bubblynotes.Com (seramai 10 orang) dan pemenang ala ala saguhati... jeng jeng jeng.... iolsss akannnn....

Source Extracted from Google
Yuppp... iolss akan review blog2 uolss (seramai 10 orang).... Ok??? *_^.... Puas hati??? (Tak puas hati pun sila puaskan hati jugak...muahahahaha...This is an order... Kiasu giteww kannn bunyinya???).... Makanya akan ada 20 orang pemenang ok??? 

Ha lupa nak inform... pemenang yang terpilih, iolss akan check dulu sama ada entri segmen masih ada atau telah dipadamkan di blog2 uolss...Kalau dah padam, automatically, iolss akan suruh pakcik Random.Org pilih pemenang lain... Fair lah kann??? Beri peluang pada orang lain... 

Oklah, tu jer nak bebel pasal segmen yang baru jer tamat ni.... and all the best uolss... iolss nak gi melawat pakcik Random.Org dulu... Ta ta ti ti tu tu... Zassss!!!

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel 172 Blogger(s) & Thank You!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, May 22, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

38 comments:

  1. haha-lawak la sis ni (^_____O)/

    ReplyDelete
  2. untungnya siapa yang terpilih tu..harap² kathy ada rezeki..hehehehe..tapi takda pun tak mengapa,still support sis..

    ReplyDelete
  3. salam. waa..bertambah pemenangnya ya..hehe

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum...farah,

    harap2 tuah mselim3 terpilih dalam senarai 10 blogger tu... hehehe . Support farah .

    mselim3

    ReplyDelete
  5. abe kie terlepas peluang nak join segmen ini. huhuhuhu

    ReplyDelete
  6. wah bestnya.... gud luck kpd semua peserta ;)

    ReplyDelete
  7. Informasi yang menarik... Terima kasih

    ReplyDelete
  8. semoga berjaya utk para peserta yg menyertai..

    ReplyDelete
  9. wahh ramainya tahniah sis mendapat sambutan hangat

    ReplyDelete
  10. Haha. Akk membebel ke ni? HAHA! terima kasih kak sb lepas join segmen akk, ramai yg singgah blog sy.. thanks a lot! :)

    ReplyDelete
  11. haaaa tak masuk bloglist, dapat review pun jadiklaaaa :))

    ReplyDelete
  12. ramainyee yg support.. harap2 uncle random pilih anis..hihi..

    ReplyDelete
  13. Ahaksss minta minta tok moh kita da cukup kuat dah untuk santau random tu kalau kita tak tersenarai. Kekekekeke. :P

    ReplyDelete
  14. tahniah.. agak-agak kalau nak buat segmen bloglist jg ada sambutan tak. heeeee

    ReplyDelete
  15. cepat la cepat la bagi tau siapa pemenang..hahaha...siapakah yg bertuah..hehe

    ReplyDelete
  16. tahniah..ramai yg support, bertambah kenalan baru :)

    ReplyDelete
  17. ramai tu kak..tahniah..
    ade ke yang padam entri??
    kalo zee takat ni takde padam lagi..kekal selamanya la kot..

    ReplyDelete
  18. wah...ramai pesaing ni.hehe.harap-harap ada rezeki. in sha Allah.

    ReplyDelete
  19. tahniah ramai yang join..kita xsempat nak join padahal dah bookmark..hihi

    ReplyDelete
  20. ramainya Farah..Tahniah..tp x sempat pla akak join huhu

    ReplyDelete
  21. Sambutan yang sangat menggalakkan... x sabar nak tunggu... ;D

    ReplyDelete
  22. tahniah yg dpt joint
    ena terlambat skit nak join =)

    ReplyDelete
  23. eh..ada ke yg dah taip pastu padam semula entrynya?? 0.o?

    ReplyDelete
  24. Yeay...ada pertambahan pemenang. :)

    ReplyDelete
  25. Sib baik dh buat entry baru...hihihi

    ReplyDelete
  26. wah..ramainya peminat..semoga berjaya selalu.

    ReplyDelete
  27. Ramainya yg join...all the best Farah

    ReplyDelete
  28. Wah ramainya yang join....
    Tak sempat nak joinlah Farah, line kejap ada kejap takde...cam biskut chipsmore :)

    ReplyDelete
  29. mesti tak sabar² nak tunggu result ni

    ReplyDelete
  30. All the best semua.. tek sempat nk join. Tertinggal bas huhu..

    ReplyDelete
  31. nahhhh.!! tu diaaa..
    mmg betol la eiqa trlepas. hahaa

    ReplyDelete
  32. Kalau sempat akak singgah bloglist tu

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia