Home » , , , , , , » WW#8: SEO Anyone??? ^_*

WW#8: SEO Anyone??? ^_*


*Taklah pandai ber-SEO, tapi mencuba2 untuk belajar...
Terimakasih telah membaca artikel WW#8: SEO Anyone??? ^_*. Jangan lupa share ya

Subscribe to receive free email updates:

76 komentar:

  1. Replies
    1. ha tu la pasal... terkejut kejap tiba2... Alhamdulillah...

      Delete
  2. Saya pun xpandai, tapi kadang2 ada jugak lah melekat satu dua entri kat first page google search hiks

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apa dari tak pandai kita pelan2 belajar dan cari ilmu ye tak?

      Delete
  3. woweeeee! marbeles dear well done (^_^)

    ReplyDelete
  4. Wah sy nak belajar banyak about SEO neh kepada Cik... Mahu nak ajari saya? add my hangouts

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya tak pandai dan saya masih belajar dan mencuba.... Tapi In Shaa Allah, mana2 yang bisa dibantu saya akan mencuba yang terbaik ya?

      Delete
  5. wah terbaik ni farah, tahniah !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, thank you kak KA, merasalah sekejap... hik hik hik...

      Delete
  6. oklah tue no.3..kak Mv pernah dapat first place///hihi

    ReplyDelete
  7. keep it up girl.. i'll always support u :)

    ReplyDelete
  8. akak stay mn. hopefully we cn meet up one day

    ReplyDelete
    Replies
    1. liyliz, In Shaa Allah, why don't you PM me on FB ataupun DM me at Twitter dear?

      Delete
  9. Assalamualaikum.... Bestnya blog akk yang ketiga di sana...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam, alhamdulillah nasuha...bukan mudah tapi akhirnya merasa juga...

      Delete
  10. ada jugak bc dan rujuk dari blogger2 hebat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul kak benda macam ni kita kena rujuk dan baca.... ^_^

      Delete
  11. saya pun tak berapa arif pasal ni..kene banyak belajar lagi

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. tajuk tapi content pun penting juga sebenarnya, tak nak trafik yang datang rasa sia2 jer...

      Delete
  13. Ok..tahniah farah...SEO ni sometimes is not all about technique dear..coz I punya entry yang very simple, just a few words pun boleh jadi no 1..Yang ber technique sakan, dok page belakang-belakang pulak..Hmm..camne tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you my dear, well we just got to know how to play the game right...

      Delete
  14. akak lagi x pandai...ntah bila nak bermain2 ngan SEO ni...

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum dan salam singgah Rabu di sini...teringin jugak nak belajar SEO ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam terima kasih kerana sudi singgah, kita belajar sama2 pelan2 yer?

      Delete
  16. Cik akak cuba gak main seo nie farah hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom kita cuba2 main seo cik akak...mana tau kot2 menjadi?

      Delete
  17. Replies
    1. Alhamdulillah, tapi akak tak hebat, ada orang lain lagi yang lebih hebat... ^_^

      Delete
  18. ajarin kami kak...
    aah seronok klo kita bereksperiment menjadi. adakalanya x menjd. tp bez jugak, sbb kita belajar ikut pengalaman n perkongsian ilmu dri org lain

    ReplyDelete
    Replies
    1. belajar2 lagi ni yumida, kalau dah master ilmunya In Shaa Allah akan akak kongsi...

      Delete
  19. Tahniah Farah.......kena pandai cari tajuk yang top masa tu kan..... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, terima kasih mia, ada juga kebenarannya di situ...

      Delete
  20. untungla..kita xpandai bab2 seo ni..

    ReplyDelete
  21. Cukup baik sekali dapat posisi page 1 pada google.:)
    salam sukses selalu sobat.

    ReplyDelete
  22. Tak pandai jugak huhuhu..
    Tapi sedang bertatih untuk jd pandai ..

    ReplyDelete
  23. hebat2.. Fiza pun tak berapa pandai pasal SEO nie..

    ReplyDelete
  24. place ke-3 tu. taniah ^^ semoga blog akk terus maju :D

    ReplyDelete
  25. Replies
    1. belum lagi ni kak, masih banyak lagi yang perlu dipelajari...

      Delete
  26. tahniah!!! nak belajar SEO dear..hehe

    ReplyDelete
  27. tahniah kak...pandai dah sekarang

    ReplyDelete
  28. ok la tu...
    page 1 google walaupon tangga ke 3
    all the best sis

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.