Home » , , » WW#4: Objek Yang Besar!!!

WW#4: Objek Yang Besar!!!


*Mommy??? Oh no!!! Tidaklahhh dan mintak dijauhkanlah Ash jawab macam ni masa skool nanti... bha ha ha.... (kena maintain ni)... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel WW#4: Objek Yang Besar!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Wednesday, April 2, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

62 comments:

  1. hahahahaha....seb baik mommy aleesya kecik jer..hahahaha...mesti keras perut cikgu dia ketawa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. he he he, cikgu boleh jadi tergelak2 sambil menanda jawapan...

      Delete
  2. Haha... kelakar betul... dia rasa mommy dia besar lah tu... ^__*

    ReplyDelete
    Replies
    1. salah satu objek yang dia rasakan dia nampak besar pada pandangan mata dia...he he he... *_^

      Delete
  3. Replies
    1. sangat kelakar, masa memula jumpa gambar ni, memang tergelak...

      Delete
  4. tak fikir panjang menjawab ni..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa yang dia nampak secara visual depan mata jer ni... atau mungkin memang budak ni lurus fiza...he he he...

      Delete
  5. hehehe....mommy dye disangkakan objek besar ..

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. he he he, sesuka suki hati dia jer cakap mummy dia cam tu...

      Delete
  7. hahaha.. adoii nk gelak pun ado ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang tergelak masa memula jumpa gambar ni kak...

      Delete
  8. kahkahkah..
    kalo anak zee mau dier kata ayah nih..ari2 dok kata ayah gemok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hik hik hik, nampaknya ayah kena kecikkan badanlah ni...

      Delete
  9. Replies
    1. alamakkkk janganlah terasa...ni dia cakap mummy dia ni...hik hik hik...

      Delete
  10. Hahaha TERGELAK tgk ...
    Tapi zaman Ash nanti mesti jawap DADDY hahahaaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau Ash, DADDY dia tak besar lya...DADDY dia kecik jer...hik hik hik... cutting model...

      Delete
  11. Replies
    1. itulah tu, mesti kalau mummy dia tau mummy dia tension...

      Delete
  12. Hadoii... Tension mak dia... Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. cikgu pun boleh cramp perut gelak.... he he he

      Delete
  13. hahaha
    kalu ash jawab ni mmg makan senduk nnti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha... tak adalah sampai makan senduk... mummy sentap jer... lol...

      Delete
  14. hehehe..mampos kalau mommy budak tu taw dya kasi jwapan mcm tu..:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama ada mummy budak tu pengsan, marah atau sentap...

      Delete
  15. wkwkw...itu gak kot budak tu tahu..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelah tu so jawapan yang last tu tibai jerlah apa yang dia dan kenal sebagai objek yang besar...

      Delete
  16. hahaaa... besarnya mommy dia.. cian

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha ... tak taulah besar mana kannn???

      Delete
  17. cepat kurus mummy...tp kalau masa tuh tukar soklan jadi object paling kecik?haaaaaaaaa...jeng..jeng..jeng....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha apalah agak2nya jawapan tu? ha ha ha....

      Delete
  18. Hahaha...smlm opismate letak dlm whats app group..mmg ketawa sorng2 bile bace..Adoii..budak2 skrg..mcm2 yg dieorg boleh fikirkan..hoho

    ReplyDelete
  19. amboi...memang bertuah punye anak.. haha...

    ReplyDelete
  20. Agaknya mummy dia besar kot farah hihi
    Elok2 jawapan yang tiga tu.
    Tapi sampai satu tu hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. besar macam mana tu yang tak dapat nak dipastikan... lol....

      Delete
  21. mommy always big object for me ^_^

    ReplyDelete
  22. So cute...siapalah "anak yang bertuah" tu ya ? he..he

    ReplyDelete
  23. erk,tgh imagine besar mana la mommy dia... hahaha...larikkkkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. that's the thoughts that came across muz...

      Delete
  24. Sebaik bebudak nie xde yg jawab macam tu ... :-p

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tak boleh cramp dan pecah perut ye tak?

      Delete
  25. anak bertuah sapa la ni..haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha... sangat speechless.... tak tau nak cakap apa...

      Delete
  26. kalau bf kecik akk wat camni mau majuk seminggu...hhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tacing dan sentap mama ye tak? he he he...

      Delete
  27. haha....
    boleh bikin mommy jadi godzila pulak pas tgok cmni ^o^

    ReplyDelete
    Replies
    1. terus bertukar jadi godzilla mummynya...ihikss...

      Delete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia