Home » , , , » Wordless Wednesday #6: Tanggungjawab Bersama... ^_^

Wordless Wednesday #6: Tanggungjawab Bersama... ^_^

*Kemain besar dan bold perkataan BERLAKU ADIL tu... He he he, besar dan dalam maknanya tu.... *_^

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Wordless Wednesday #6: Tanggungjawab Bersama... ^_^, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Wednesday, April 16, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

32 comments:

  1. Opss.... Hehe... Mmg dlm... Sma2 de tgjwab kn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bha ha ha...oopsssieeee.... mendalam masuk oopss tu Maria... he he he...

      Delete
  2. Itu tanda kena perhati betul-betul (pay more attention) Farah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes kak zakie, sama2 perhati betul2 tanggungjawab bersama tu...

      Delete
  3. memang wajib tu berlaku adil hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. haruslah berlaku adil dan saksama kannn??? kalau tak nak senget sebelah di sana nanti...

      Delete
  4. Replies
    1. memang dalam pun mia...ha ha ha, ko ada terperasan sesuatu ke??? ke ko memang dah perasan tapi malas jer nak ambik port? wakakakaka....

      Delete
  5. Peringatan kita bersama :)

    Kak Farahh.!! Ingat eiqa x.?? ehehee
    Lama gilee x singgah blog akak..
    eiqa pun dah lme x bukak blog..
    Hope akak sihat walafiat.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. of course lah ingat eiqa... memang akak perasan lama gila tak nampak eiqa.... busy ek? thanks sebab sudi drop by sini lagi...

      Delete
  6. Replies
    1. Alhamdulillah, Amin Amin Ya Rabbal Alamin....

      Delete
  7. banyak cabaran suami/isteri sekarang..ADIL pun banyak makna..bukan poligami je tp adil bagikan masa kerja-rumah-anak-isteri/suami, suami pakai baju lawa isteri pun patut dapat sama..hehe..lagi satu skang semua pakai smart phone..ADIL-lah bagikan masa antara tengok muka anak-isteri/suami dengan tengok HP! :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2 sangat sokong... ADIL poligami tu dah memang harus, kalau kanan ikan tenggiri, kiri pun ikan tenggiri, kalau kanan dapat perabot baru, kiri pun harus dapat perabot baru, kalau kanan kena marah, kiri pun harus kena marah...bha ha ha ha... banyak lagi kalau nak kupas...selain dari tu... yang dinyatakan dalam komen di atas tu memang haruslah kannn???

      Delete
  8. semoga kita dapat jalankan tanggungjawab itu dengan sempurna :)

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. berapa dalam tu agak2 tu...hik hik hik...

      Delete
  10. kalau x adil jugak x tau la kan....eh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tak adil, jawablah dengan Allah... hu hu hu...

      Delete
  11. Ape yang penting?? Kerjasama..kan?hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2 semua pihak harus berkerjasama....

      Delete
  12. masing masing ada tanggungjawap terhadap masing masing...

    PS...anak kawan rietta...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu rietta...oh anak kawan rietta comel budak tu...

      Delete
  13. Peringatan yg baik & bermanfaat.. t kasih atas perkongsian Farah.. :)

    ReplyDelete
  14. Wah memang benar lah tertiba kat word tu je besar kemain .

    ReplyDelete
  15. sama2 ada tanggungjawab..
    tanggungjawab yang bukan mudah jugak..
    :))

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia