Home » , , , , , , » Urusan Di Bank!!!

Urusan Di Bank!!!

Holla peepsss!!! Iolss is on Annual Leave today!!! Ahaks ada orang heran ke??? La la la... tak heran pun tak apa saja nak bagi tau uolsss... 

Busy sikit pagi ni tu yang lewat berbicara di alam maya... Hak hak hak... Iolss ada urusan di bank sekejap tentang home financing... Nak uruskan ni memang ambik masa sikit... Apakah??? Nak beli 2nd house ke??? In Shaa Allah kalau ada rezeki... And I should be proud of my ownself boleh tak? kalau lepas ni ada 2 property assets atas nama iolss sendiri.. Solely atas nama sendiri... tanpa mengharapkan mana2 pihak... ^_^ 

Makanya, uolss layan baca entri2 yang ada dulu sekiranya sudi and iolss akan fly serta mendarat lewat sikit ke blog2 uolss... Sekali sekala busy... excited ni excited... ha ha ha... 

Till then cheerios!!! 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Urusan Di Bank!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, April 7, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

33 comments:

  1. wah untung lar ada 2 umah......mmg pndi buat aset awk ni :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya tak adalah pandai mana... saya pun belajar dari kawan...

      Delete
  2. Salam Farah, wah pandai manage money sampai bole ada property. InshaAllah bole Farah.

    ReplyDelete
  3. cuti rupanya adik akak ni...patut la sonyap yo....

    ReplyDelete
  4. Syukur...semoga terus dimurahkan rezeki. Semoga urusannya juga dipermudahkan. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah syukur, mudah2an In Shaa Allah... ^_^

      Delete
  5. Alhamdulillah.. rezeki.. semoga urusan akak dipermudahkan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, In Shaa Allah, mudah2an...

      Delete
  6. Tak pernah ke bank tu.. Hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. First house Farah memang dengan OCBC.... tu sebab dah biasa...

      Delete
  7. pandai akak do asset management hehe

    ReplyDelete
  8. wah..cik akak pon nak beli umah gak..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli cik akak jangan tak beli sementara masih muda ni...

      Delete
  9. Same lah....cik laki bini pon bizi urus rumah skrang....skrang rumah adalah aset kan farah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu cik, rumah adalah asset...kereta bukan asset... sebab bila beli rumah value semakin meningkat, bila beli kereta semakin depreciate...

      Delete
  10. alhamdulilah..moga rezeki bertambah murah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, In Shaa Allah, mudah2an...

      Delete
  11. dengar loan di OCBC amat menarik...akak pernah terjah bank nie....tapi nak jual rumah, bukannya nak beli rumah...maklum ler bila first rumah dah jual baru boleh beli rumah ke dua....gaji kecik dik oooiiii....huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala kak, gaji farah pun kecik jugak... orang kata lagi besar periuk lagi banyak keraknya... hu hu hu...

      Delete
  12. wow bestnya ada umah sendiri... bagus-bagus

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila ada rumah sendiri adalah satu kepuasan dear...

      Delete
  13. moga dipermudahkan segala urusan yer farah !

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah, mudah2an kak KA, thanks for the doa...

      Delete
  14. mesti bli rumah nie..bestnya..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah kalau ada rezeki Cik Nor...

      Delete
  15. nanti fly balik ke blog ni... jangan sampai ubah haluan penerbangan pulak yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh tak tak , iolss tak ubah haluan penerbangan brother...don't worry...hik hik hik...

      Delete
  16. Alhamdulillah.. Rezeki utk ank2 juga tu nnt...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah Maria, moga rezeki Ash terus dimurahkan...semuanya untuk Ash bukan untuk siapa2...

      Delete
  17. urusan besar² ni kak..semoga urusan akak dipermudahkan.

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia