Home » , , , , , » Uolss Nak Tanya Iolss Apa???

Uolss Nak Tanya Iolss Apa???

Source Extracted from Google
Hari Jumaat, hari santai2 ni... iolss nak buat satu kojo yang yang iolss tak pernah buat selama ni...ahaksss... Ada jugak blogger2 yang dah pernah buat macam ni... Tapi ini baru pestime iolss nak buat ok??? Ha ha ha.... 

Weolls berkenalan di alam maya... ada yang pernah bertemu muka dan ada yang belum pernah bertemu muka, kadang kala disebabkan faktor waktu dan juga lokasi kita...Betul tak??? Lepas tu selalu kunjung mengunjung ke blog each other... Tapi kannn??? Kadang2 weolls ada nak tanya something yang tak tertanya di ruangan komen entri2 sesama sendiri... Sebab kadang2 soalan tu out of the topic...bha ha ha... Tapi pernah terdetik tak kat hati uolss nak tanya sesuatu??? Tak kisahlah berkaitan dengan apa saja asalkan tak bercorak terlalu peribadi... he he he...

So, kiranya tetiba kannn??? Hari ni nak buka session Q&A...ha ha ha... kot2 lah ada sesiapa yang nak bertanya apa2 kat iolss kannn??? Tak kisahlah nak tanya pengalaman preggy ke? pengalaman bersalin ke? pengalaman dalam pantang ke? tanya pasal Ash ke? tanya pendapat ke? nak mintak pandangan ke.... so...silakan2... nak tanya iolss study mana ke? pengalaman masa study ke... apa2 jer... tapi pendapat dan pandangan masalah rumahtangga iolss tak nak campur ek???

Oklah, tu jer at this moment... so kalau2 ada rasa2 nak tanya apa2...drop by jer kat kotak komen... tapi kalau nak tanya dan dapat jawapan sebagai anonymous (nama uolss iolss rahsiakan) sila drop by kat SINI nanti iolss jawab...manalah tau kot2 ada yang penyegan ataupun tak nak orang tau.... Haippp, stalker dan anonymous2 yang tak dikenali, iolss tak layan ok??? Babab karang...ha ha ha... 

Till then, cheerios on Friday peeps!!! 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Uolss Nak Tanya Iolss Apa??? , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, April 11, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

32 comments:

  1. ada 1 soalan je....

    bila nak dating2 coffee2 lagi???? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha tu la tu, nanti iolss PM no baru ek DN? Esok??? tak pergi ker??? Kalau tak boleh jumpa...

      Delete
  2. Ros nak tanya tentang preggy.. heee.. tak tahulah sama ada kak farah dah up entry tentang ni ke atau tak .. macam mana tahu kak farah pregnant dulu?.. ada tanda2 ke?.. saje nak kutip pengalaman :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok ros, nanti akak up entri ek? he he he... panjang lebar sangat nak cerita kat kotak komen ni....

      Delete
  3. heee kita nak tanya...
    soalanya adalah...
    emmm soalan ape yang kita boleh tanya?

    hahahaha gurau2 je kak :P jgn marah ehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak marah pun husna... soalan apa2 lah semua boleh ditanya, asalkan jangan terlalu peribadi.... ha ha ha...

      Delete
  4. sebenarnya masa SBB tu banyak pekara nak tanya dan berborak dengan kaka tapi tak sempat

    ReplyDelete
    Replies
    1. mehlah kita borak2 sekarang...tak pun boleh PM jer kat FB... hik hik hik...

      Delete
  5. Akak,selalu meet bloggerkan? nak ikut boleh nanti?haha...
    Akak,rumah akak 2b?berapa?hahaha....
    Berapa lama akak duduk PA eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikut boleh tak ada masalah...erks, lokasi, nanti kita PM kat FB yer Onie...

      Delete
  6. lya nak tanya apa jawatan sis keja sekarang ekk??? hihihi nak juga tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Senior Executive to the Executive Director...bha ha ha...panjang tak???

      Delete
  7. akak dah xde soklan nak tanya dah sebab xde rahsia antara kita kan....muahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. bha ha ha... adik boradik mano ado rahsio...semuo dalam tangan....

      Delete
  8. i alls nk tne design blog ni sape yg buat... suke sbb simple dan nmpk menarik ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. design blog ni dibuat oleh dayang deno... adik iolss yang comel lote dan sangat rajin tu kak... nanti iolss bagi details ek?

      Delete
  9. Nak tnya apa ea... Hehe... Kita x thu nk tnya org melainkan org yg bgtau... Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. he he he, part of it akak dah bagi tahu kannn??? *_^

      Delete
  10. Mcm.best juga kn... Nk try lah buat survey gini... Hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. buatlah maria nanti akak tanya...hik hik hik...

      Delete
  11. nak tanye..tp soalan dia agak dlm sedikit
    ada apa2 usaha lain or bantuan supplement ms kak farah nak preg dulu?
    urut ke, mkn ubat tu, ubat ni..blh share klo x keberatan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yumida akak akan jawab dalam entri esok pagi yer...

      Delete
  12. apa kenit nak tanya pun tak tahu ni ehehe. Just wanna say hi dan hope you are doing fine today ( i mean yesterday) hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi kenit, i'm fine thank you...he he he...

      Delete
  13. nak tanya ler farah....tabber widget tu mcm mana nak bagi singkat dan tak tertera semua mcm farah punya...kalau nak tgk semua klik show all....faham ehhh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. faham...hurm.. nanti jap farah godek2 entry lama tengok ada tak...

      Delete
  14. Akak nk tanya ermm ... ermm ... Bila nak tambah anak lagi ??? Muahahaha ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti iolss jawab kak dalam entri esok... he he he...

      Delete
  15. nak tanya...mcm mane nak buat notice board mcm farrah tu ek...yang cik punye nak letak corsour die drop pulak...susah lah..huhu

    ReplyDelete
  16. kenal farah waktu gambar airul hazren dulu..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. jap tengah fikir waktu bila tu ek? he he he...ada link tak cik akak?

      Delete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia