Home » , , , , , , , , , , » Terima Kasih Papa Zara!!! ^_^

Terima Kasih Papa Zara!!! ^_^

http://www.erazfadli.com
Memula tadi nak buat entri lain uolss... Ngee, tiba2, sambil reply komen sambil blogwalking sambil nak type entri baru... uikkk, ha ha ha, iolss kalau free macam tulah gayanya dan kalau tak free pun macam tu jugak gayanya... nak cepat kaedahnya... Tiba2 terjumpa pulak entri Papa Zara yang berbunyi Kenapa Eraz selalu ke blog dia? ... Macam biasa ingatkan tak ada apa2 and tak jangka apa2 pun... baca jerlah entri tu macam biasa...

Tapi makin lama makin ketengah, cam rasa, erkss, Eraz ni macam cakap pasal iolss jer... chill lagi... tapi dah mula rasa malu2 dah tu...bha ha ha...gedik...gedik tak??? bila sampai part link tu, dushhh.... macam setepek jatuh something kat muka sendiri... memang link iolss... Hu hu hu, Eraz memang selalu datang sini dan iolss pun selalu datang ke blog Eraz dan juga blogger2 lain... Haipp, blog abang long kawasan kena datang dan lawat... Hormat ma... hik hik hik... Seriously to be honest, memang speechless... 

Blogger Eraz Fadli yang iolsss kenal??? Memang best!!! Kawan yang boleh diajak berborak (kalau dia tak busy), kawan yang boleh diajak bergurau dan abang long kawasan yang memang terbaik!!! Ni ikhlas ni, tak ada makna sebab Eraz buat entri tadi... Ini dari pemerhatian dan pengalaman sendiri...Yupp, iolss pernah jumpa Eraz in person dan apa yang iolss bagi tau adalah dari friendship dan adik beradik protege weolls... Together one group we've made a great chumps...Cumanya tak ada rezeki Eraz nak datang sini join kitaorang sesama masa SBB2014 hari tu... Eh, if uolss tak tau, or mungkin ada yang terlepas pandang, Eraz tersenarai sebagai Top 10 Blogger Malaysia pada bulan Disember 2013 di dalam buku DenaiHati ok??? Thumbs up!!! 

Bukti iolss jumpa Eraz in person...ada di dalam entri INI ... Sila abaikan muka tak siap iolss dalam gambar tu...bha ha ha, masa tu tengah preggy Ash, masa preggy Ash memang tak suka sungguh iolss nak make-up uolss... la la la la... 

Bagi iolss blog Eraz pun memang best... simple tapi ada maksud di dalam setiap entri... Dan Eraz adalah seorang papa yang sangat penyayang pada Zara..cuma tak sempat nak jumpa Mama Zara dan Zara in person jer lagi... 

Menjawab statement Eraz tentang tuan punya blog sila komen sikit... (part peminat iolss tak mention lah, ha ha ha, layak ke iolss nak ada peminat?...la la la la...).... 

Erm... kalau betul tak betul tanya Eraz dan blogger2 lain yang rapat dengan iolss serta pernah jumpa iolss... Macam mana iolss di dalam blog, begitulah juga iolss di luar. Bubbly? Yes I am bubbly, Sombong? Erm, kalau diri sendiri jawab, iolss bukanlah orang yang sombong ok??? Tapi kalau orang lain jawab tak taulah nak predict apa.... Tapi apa yang iolss dapat simpulkan, in terms of personality, there is no such words as split personality... macam mana iolss di blog, macam tu jugalah iolss di luar or in person. 

Tentang entri2 di blog, iolss memang berkongsi hasil pembacaan iolss dan juga pengalaman diri sendiri dan apa yang iolss alami dengan cara iolss yang tersendiri. Panjang lebar tu dah memang trademark iolss..Tengoklah entri thank you pada Eraz ni pun dah panjang lebar jadinya... dah semulajadi macam ni nak buat macam mana... Terima kasihlah pada uolss2 semua yang sudi melayan entri panjang2 lebar iolss selama ni. 

Tentang informasi tu pula, iolss memang suka berkongsi informasi dan pengetahuan yang mungkin bermanfaat buat kita semua. Dan dalam masa yang sama, iolss suka membaca feedback atau pandangan uolss. Ramah??? Iolss ikhlas blogwalking ke blog uolss2 semua tanpa mengharapkan apa2 balasan, reply komen2 uolss dan iolss memang suka berkawan...Istilah sombong, uols tak datang blog iolss iolss tak datang ke blog uolss memang tak ada langsung dalam kamus iolss... ^_^...  Sebab tu iolss rajin merapu meraban dalam kotak komen uolss... Oh lupa, iolss ni suka bergurau sebenarnya orangnya... ha ha ha... 

Oklah, nanti lagi lama lagi panjang pulak...Apa2pun, Eraz thank you very much and I am totally speehless la abang long (walaupun umur iolss tua setahun dari Eraz kann??? oopss bocor rahsia umur Eraz...larikkkk...Eraz jangan marah ek?)... 

Uolss, silalah rajin2 lawat blog abang long kawasan... klik kepala blog (header) kat atas tu dan siapa2 yang belum pernah kenal, wahai para pembaca Bubblynotes, silalah singgah dan berkenal2an dengan Eraz ok? Eraz memang ok!!! Orang yang simple dan tak banyak kisah... 

Till then cheerios... (nak sambung type entri yang tak jadi publish tadi...muahahahaha)

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Terima Kasih Papa Zara!!! ^_^, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, April 29, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

52 comments:

  1. bagus la kan...support each others..dari blog bersua muka then kenal dia alam realiti...its good sebenarnya...memanjangkan silaturrahim kata orang kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu betul, support each other and blogging healthily... jangan main sailang...

      Delete
  2. hahahaha.. rasa macam baca ucapan artis kepada peminat pun ada gak ni.. pastu banyak plak ketawanye.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha, sebenarnya speechless.... sebab tak jangka eraz nak review and say something about Bubblynotes... erks, retis ker? tak lah mana ada retis...

      Delete
  3. Untung mummy ash ada abg long..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ash pun untung ada uncle yang baik hati... he he he...

      Delete
  4. Assalamualaikum.... Blog sis mmg best......dan cool...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam, Alhamdulillah and thank you Nasuha...

      Delete
  5. biasa juga singgah blog papa zara tu :D ... memang menarik.

    ReplyDelete
  6. Wah...dah panjang story nie...but uolls memang ohsem...luv blogger forever

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang rasa cam tetiba, erkss...panjangnya entri iolss...

      Delete
  7. Ada jgk snggh ke blog abg kawasan ni.hehe

    ReplyDelete
  8. Tuu dia..hbs panjang kak oii..hahaha..penat scroll baca..lol.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. semput ke? alamak, nanti akak hantar inhaler ek? wat pe baca yang panjang berjela ni...bacalah yang kurang panjang tu...muahahahaha....

      Delete
  9. semalam baru blogwalking blog Eraz setelah sekian lama muahaha jangan marah kiki

    ReplyDelete
  10. hehehe.. akak memang rajin update blog..
    salute lah..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hu hu hu, rajin tak rajin harus dirajinkan giteww....

      Delete
  11. dah maju semua bloggers kan Farah, lagi lagi yang update yang up to date :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah kak, semoga kita semua dapat terus berblog secara sihat...

      Delete
  12. top10 tuuuu..tahniah buat eraz. aah kengkdg ada gak dia singgah blog dia. sgt peramah

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup Eraz adalah di kalangan yang terbaik...

      Delete
  13. antara blogger saling memerlukan support each others kan.rajin komen, blogwalking dan sebagainya eratkan perhubungan dalam dunia maya ke dunia reality :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu fiza... tak dapat disangkal lagi, nawaitu kena betul, jujur dan ikhlas...

      Delete
  14. Iqha jumpa blog kak farah pun tiap kali blogwalking dekat blog eraz and zam..kak farah memang rajin blogging ;))

    ReplyDelete
  15. blogger otai ni..selalu juga singgah baca entri pasal zara ..

    ReplyDelete
  16. Betul apa yang eraz katakan tu Farah.....post yang tak pernah simple tapi penuh berinformasi gitu...:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku cuba nak jadi simple, tapi tak boleh jugak, sebab aku sendiri adalah orang yang complicated...muahahahaha...setiap details aku ambik kisah Mia...

      Delete
  17. Replies
    1. papa zara ni peramah tapi malu2 sikit tau shida...

      Delete
  18. Replies
    1. uishhh akak tak femes lah lya... akak biasa jer...

      Delete
  19. its good to see how bloggers support each other. You both are motivated by each other. This is just so cool dear :). You both deserve to be the best among the best (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, thank you, let's continue supporting each other and blogging healthily together...

      Delete
  20. Malu pulak duk baca entri ni.. Hehe.. Tersipu sipu.. Hehe.. Terima kasih Cik Puan Farah untuk entri ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha, samalah kita dok malu baca entri Eraz semalam... kirim salam kat Mama Zara and kiss-kan Zara untuk aunty...

      Delete
  21. 1 penghargaan yang panjang lebar..saling hormat menghormati ye dak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. orang berbudi kita berbahasa, orang memberi kita merasa...he he he.... memang akan sentiasa support sesiapa sahaja yang berblogging secara sihat... ^_^

      Delete
  22. Wah, bila ekk kita bole jumpa face to face.. kak Alycia pun dah jatuh cinta sama blog farah.. penuh berinformasi gitew ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah kak Alycia, kalau ada masa dan rezeki nanti kita jumpa ek? *_^

      Delete
  23. panjang betul ucapan terima kasih... hehehe mmg boleh dpt ramai kawan thru blog ni sebenarnya... heheh

    ReplyDelete
  24. Ok... Nnt kita lawat abg kawsan.. Hehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia