Home » , , , , » Stock Ephyra Dah Sampai!!!

Stock Ephyra Dah Sampai!!!

Alhamdulillah terima kasih kepada Pengasas Produk EPHYRA, Pn. Amiza dan juga pihak Oceanlife2U kerana telah menghantarkan kepada iolss stock tambahan product EPHYRA untuk iolss consume susulan daripada entri EPHYRA PILIHANKU PHASE 2 - Cabaran 30 Hari Bersama Ephyra. Yeay, bermakna iolss akan continue consuming Ephyra dan bekalan Ephyra sentiasa ada.... Ephyra memang pilihan iolss yang no.1 no matter what... Thank you, thank you....

Uolss yang masih baru nak berjinak2 atau berkenal2an dengan product Ephyra ni, bolehlah pergi ke pautan yang iolss sediakan di atas dan baca setiap satu testimoni serta entri iolss berkenaan dengan Ephyra.... 

Ada lagi...khas buat pengunjung Bubblynotes.Com sahaja... sekiranya uolss juga berminat untuk consume Ephyra macam iolss.... 

PEK PERCUBAAN MENGANDUNGI 10 SACHETS
PEK BULANAN MENGANDUNGI 30 SACHETS

KHAS BUAT PENGUNJUNG BLOG BUBBLYNOTES.COM,
DAPATKAN EPHYRA ANDA DENGAN HARGA YANG ISTIMEWA ^_^ HANTARKAN PESANAN ANDA DENGAN MENGISI BORANG INI

Till then...cheerios!!!

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Stock Ephyra Dah Sampai!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, April 24, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

26 comments:

  1. Replies
    1. uhuks uhukss tersedak jap, cantik ke? nanti ada orang kata akak perasan HEBAT... hi hi hi...

      Delete
  2. Replies
    1. come and contact me to order the trial or premium pack... ^_^

      Delete
  3. wah...menarik ni...leh order kat adik je lepas ni...

    ReplyDelete
  4. Wah cik akak tak pernah cuba lagi nie.
    Makin berseri lah kulit tu nanti farah hihi

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum farah...alhamdullilah rezeki tu...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam mama, thank you untuk rezeki ni...

      Delete
  6. wahhhh gojes la mama ash lepas ni...

    thanks sudi join segmen nak url #3, senarai blog ada di http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. gojes pun dari kak mia, pn amiza dan ephyra juga!!! ^_^... my pleasure kak...

      Delete
  7. Replies
    1. tak adalah banyak tapi mencukupi buat setakat ini... ^_^

      Delete
  8. Sure Mama Ash bertambah gebus nanti ni...flawless gitu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah, mudah2an you tak nak try ke dear?

      Delete
  9. pasni duta ephyra memey suhaiza kena letak jawatan sbb ada duta baru farah bubblynotes ahaks

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk layak ke kak el? bha ha ha... tak naklah nanti ada yang pengsan pulak.... haippp sifu ada lagi... tak boleh seylang.... ekekekeke.... ampun dan maaf sifu....

      Delete
  10. padanlah muka makin berseri-seri.. penangan ephyra rupanya..hihi...

    ReplyDelete
  11. murah rezeki akak..:)
    makin sihat dan cantik berganda lah lepas ni ye..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia