Home » , , , , , » Siapa Design Bubblynotes.Com???

Siapa Design Bubblynotes.Com???

Masih lagi rajin nak menjawab pertanyaan uolss dari entri INI ... gigih uolss iolss menjawab...kan dah kata iolss mesti jawab punya, tapi take time and one by one lah yer...ha ha ha...gigih buat entri ni nak jawab soalan2 uolss... ada siapa2 nak tanya apa2 lagi ker? In Shaa Allah, yang mana iolss boleh jawab tu iolss akan cuba jawab dengan sebaik2nya... yang mana terlalu peribadi tu, nanti iolss fikir2kan macam mana caranya nak jawab dengan sebaik mungkin...ahakss setakat ni, belum ada yang tanya terlalu peribadi lagi...bha ha ha... 

Kali ni pertanyaan datang dari kak Alycia Hot Mama ...kak Alycia tanya iolss siapa design blog iolss... *_^... Sebenarnya, pertanyaan ni dah dijawab dulu walaupun tak ada orang tanya...iolss sendiri yang buat entri gebang2 syok sendiri...muahahahaha...tapi disebabkan kak Alycia tanya dan tak nak hampakan uols2 semua yang setia bertandang ke mari...Meh citer sikit... 

Design blog iolss ni direkacipta oleh adik iolss yang sangat comel iaitu Dayang Deno and Deno ni memang banyak juga mengambil tempahan edit blog tak kira sama ada 1/2 blog ke, 1/4 blog ke, ataupun full edit. Sejujurnya, iolss senang berkerjasama dengan Deno and Deno sangat helpful dalam memberikan apa yang iolss nak... Senang berkerja dengan Deno... Tapi tak taulah sama ada Deno senang berkerja dengan iolss atau tidak...To be honest, iolss sangat cerewet orangnya...Nasiblah Deno tahan...hik hik hik... 

So pada uolss2 yang berminat nak dapatkan khidmat Deno...bolehlah cuba hubungi Deno melalui blog Deno yang iolss bagi link tadi ataupun.... uols boleh email deno di... pinky_deeno@yahoo.com. Haipp, untuk tujuan business ajer ek??? Untuk edit blog ajer...if iolss tau ada yang kacau adik iolss yang comel siap uolss iolsss kerjakan... hew hew hew...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Siapa Design Bubblynotes.Com???, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, April 14, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

44 comments:

  1. Alhamdulilah, sgt puas hati dgn jawapan.. tq dear, Insya Allah nnt kak Alycia nk terjah blog Deno lak ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah akak puas hati dengan jawapan iolsss... hopefully membantu ek kak?

      Delete
  2. hehe...kat bawah kan ada ditulis ..design by Dayang Deno...pandai budak tu...harap2 sakitnya cepat sembuh

    ReplyDelete
  3. wow.. tak sangka ! dik deno rupanya!

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. lengkap dan padat tak maria? ni agak2 kalau jawab periksa dapat full mark tak?

      Delete
  5. memang cantik & menarik..pandai deno edit blog

    ReplyDelete
  6. tu la..jeles ngan dayang deno..bab edit2 blog memang pandai...boleh la akak hire deno nanti if nak buat perubahan kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh jer kak, hire jer deno... she's nice, humble and helpful...

      Delete
  7. cantik...pink my favourite color

    ReplyDelete
  8. catchy and cheerful, pandai deno buat, mestila yang approve sememangnya dah ada vision and preference kan :)) pink!

    ReplyDelete
    Replies
    1. deno is such a talented and gifted girl kak...

      Delete
  9. ooo. tempah dg deno ye...
    mmg memuaskas hati kan bila dpt buat sepeti yg diingini.
    alhamdulillah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye Cik Su tempah dengan deno... Alhamdulillah, sangat puas hati...

      Delete
  10. OO...mmg cantik ekceli. goodjob

    ReplyDelete
  11. Mmg kreatif lah adik deno tu kan Farah.....mungkin klu nak ubah wajah blog ku itu cari dia je lah nanti....hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergilah mia, she's helpful and talented...

      Delete
  12. nice art from deno..
    mst deno memahami taste u kan babe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah babe, she knows what I want... ^_^

      Delete
  13. cantik dan kemas hasil kerja deno :)

    ReplyDelete
  14. Memang cantik,ceria je..anak ustazah pun puji

    ReplyDelete
  15. Deno mmg pandai design. To me, this design is better, lebih matang dan professional, sesuai dengan 'pangkat' akak sbg ibu ^^ Pink, as always mmg sgt suwit! ^^

    ReplyDelete
  16. mmg cntik design blog ni, simple dan kemas ;)

    ReplyDelete
  17. hasil kerja yang kreatif, hasilnya pasti memuaskan hati kan :)

    ReplyDelete
  18. in shaa Allah...nak cuba nanti..nak tukar dsgain blog yang berat kemain tu...huhuhu

    ReplyDelete
  19. Kemas dan pinkful blog yg Deno design utk farah....

    ReplyDelete
  20. Ptt la cantik adik deno yang tolong edit yer.. =D

    ReplyDelete
  21. Kita pun tengah berfikir untuk edit Blog Farah..Maybe boleh try Denokan..

    ReplyDelete
  22. Design blog yg comel .... Secomel designer nyer ...

    ReplyDelete
  23. samala... blog akk pon deno yg buat...hheee

    ReplyDelete
  24. Terima kasih kak farah for this entri ^_^ Deno sangat senang berkerja dengan akak,anything akak bleh mesej deno.. Insyaallah deno bantu... :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia