Home » , , , , , , , , , , » Ranking Alexa Bubblynotes.Com 24/4/2014

Ranking Alexa Bubblynotes.Com 24/4/2014

http://www.alexa.com/siteinfo/www.bubblynotes.com

Selepas kekuciwaan melanda seketika that day disebabkan Ranking Alexa Bubblynotes.Com yang terkeluar sedikit dari landasan... di dalam entri INI yang mana iolss unhappy dan stress seketika bila mana tetiba kannn drop Ranking in Malaysia kepada 415... Bha ha ha... Ini semua poyo...Akhirnya minggu ini menyaksikan Bubblynotes.Com back on track uolss... hurmm... Tapi macam yoyo-lah... kojap Ranking in Malaysia 387, kojap Ranking in Malaysia 388, semalam Ranking in Malaysia 409 dan hari ni... progress Bubblynotes.Com adalah... 

Global Rank:
62,337

Rank in Malaysia:
399

SUMBER: SINI

Ha, tak ke macam yoyo tu...phewww, berpeluh nak maintain Ranking Alexa ni tau, dan bukannya satu kerja yang mudah... Hu hu hu... Betul kan? Betul kan? Siapa kata tak betul tu cuba cerita sikit??? Heee... 


Selingan sedikit, selain dari monitor Ranking Alexa Bubblynotes.Com, iolss pun rajin juga belek2 Audience Geography on Alexa.... Contohnya macam gambar kat bawah ni...

http://www.alexa.com/siteinfo/www.bubblynotes.com

Bukan belajar Geografi ek uolss??? Ha ha ha, tapi tengok2, jeling2, kerling2, jenguk2... audience Bubblynotes datang dari mana...

http://www.alexa.com/siteinfo/www.bubblynotes.com

Sesuatu yang agak macam... oh ok... (tak adalah the hell of the great atau nak gebang HEBAT or bagus mana pun, cuma for my own tracking and progress report, untuk diri sendiri mengukur sejauh mana dah Bubblynotes.Com ni berjalan dan di mana kedudukan Bubblynotes.Com ni... yang tak sepatutnya perlu diperbaiki dan yang mana yang perlu stop... hu hu hu...looking for improvement giteww namanya...ahaksss)... Alhamdulillah, syukran Ya Allah, Bubblynotes telah mula menerima pengunjung dari negara jiran kita Indonesia dan dah mula bertapak di dalam Ranking Alexa Indonesia yang mana walaupun nombornya masih besar... tapi Bubblynotes.Com berada di Ranking in Indonesia: 117, 978 ... Semoga angka ni dapat diperkecilkan lagi di masa akan datang...In Shaa Allah....

Uolss pun boleh juga tersenarai, I believe... ^_^... Again ni bukan entry gebang HEBAT atau nak tunjuk bagus tau... (setiap kali publish entri Alexa, setiap kali tulah mention kann??? bukan apa, manusia ni kadang2 lain yang kita nak sampaikan lain yang otak mereka digest...jadi at least iolss dah clarify, my part is done giteww... *_^)

Oklah, got to go for now, if uolss nak check Ranking Alexa uolss, bolehlah seperti biasa check di SINI... Alexa menggunakan interface baru tau sekarang...Uolss perasan kot? Till then cheerios.... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Ranking Alexa Bubblynotes.Com 24/4/2014, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, April 25, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

31 comments:

  1. yeahhh, tgh berusaha ni farah.. wish me luck okeh ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. all the best kak Alycia... I know you can do it...

      Delete
  2. Terbaik, Farah...
    Salam Jumaat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam Jumaat Nurul... Alhamdulillah, thank you...

      Delete
  3. waahhh hoye hoyeeee tahniah kak fawah gojess haha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk gojesss ke kak fawah ni??? ahaksss... Alhamdulillah thank you dear...

      Delete
  4. ASSALAMUALAIKUM
    SINGGAH PAGI
    SORY BZ DAY
    HAPPY WEEKEND

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam, thanks for dropping by... happy weekend to you too...

      Delete
  5. Congrats kak farah! Fiza tengah usaha jugak ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, thank you. Ya, akak nampak... all the best yer... ^_^

      Delete
  6. keep it up girl! i know u can do it..
    all the best for bubblynotes.com ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, thank you my dear lalink babe... In Shaa Allah, I will...

      Delete
  7. Congrats !! Mia punya masih jauh lg tu....hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, thank you Mia, tak apa pelan pelan pasti boleh tu...

      Delete
  8. good for you Farah! semoga terus sukses di Malaysia dan Indonesia :)

    ReplyDelete
  9. woah!!! terbaik la kak farah punya blog. yang saya punya entah ke berapa,hahaha. semoga terus membaik pada masa akan datang :D

    ReplyDelete
  10. macam yoyo kan farah....akak punya pun sama yoyo jugak....

    ReplyDelete
  11. wow.. blog femes mmglah kan..hihik.. tahniah puan farah.. keep it up.!!

    ReplyDelete
  12. uhhh...
    shark pnya 3k..
    hahah..
    nmpk gaya kena start serius dh nie.

    ReplyDelete
  13. Tahniah farah
    Wah hebat bila lah cik akak nak sampai tahap nie
    Tak terkejar nah blogwalking bagai hihi

    ReplyDelete
  14. Tahniah Dear..I know its not easy at ALLLL!!!! he..he..mine too..Malysian Ranking getiing bigger & bigger. Tak sempat nak blogwalking. Nway all the best to you...

    ReplyDelete
  15. nak maintain ni kena rajin update dan pandai curik masa je kak kan??

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia